09 Mart 2010, Salı 16:02:11

ARFF GÜNÜ BÖYLE KUTLANDI

Onlar Türk Havacılığının görünmez kahramanları… Belki bir pilot ya da kontrolör kadar popüler değiller ama onların yaptıkları iş en az diğerleri kadar önemli… Onlar Hava Kurtarma Ve Yangın Görevlileri…
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bende tebrik ediyorum arff ne demek bu yaşımızda öğretildiğimiz için.bi lalelik yapmayalım da.yazık atatürkte geçen yıllarıma diyorum.
  • fazla söze gerek yok güzel bir gece düzenlenmiş ARFF birimi dernek org.birlik ve beraberliğini sağlamış,kendisini tanıtmaya önemini anlatmaya başlamış.Emeği geçen herkesi tebrik etmek gerek.
  • İŞİ LOGO GÖRMÜYOR BEYLER ISI REKLAM GORUYOR KURUMDA KENDINIZE GELIN YAPILAN HIC BIR SEYE YARAMASA DAHI BIR EMEK VAR BU EMEGE SAYGI GOSTERMEK LAZIM EGER BEGENMIYORSAN SENIN DUSUNCENDIR CENENI KAPATIR GIDERSIN SANA LOGO YA YORUM YAP DIYEN BILE OLMADI
  • Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan Airport Haber Ekibi' de ve bu günü düzenleyen dernek yöneticilerimize teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Sevgi ve saygılarımla... ESB. ARFF Memuru A.Ş.
  • Yorumlara bakıyorum da bazı çalışma grubu arkadaşların bu başlık altında haber yayınlanması zoruna gitti herhalde?? DHMİ Çalışanlarının bir bütün olduğunu unutmamamız gerektiğini hiçkimsenin kimseden üstünlüğünün olmadığını bilmemiz gerektiğini hatırlatırım. Bazı yorum yazanlar ne Kahramanlığımızı ne Haddimizi ,Logomuzla ilgili bile eleştiriler yapmışlar ama olsun bunada evet der geçeriz ama bir yere kadar oda,sonra Yandım ALLAH Dersiniz !! Burası bir Havacılık sitesi bunu herkesin bilmesi gerektiği gibi, bunu unutanlar var herhalde. ARFF Birimide bir Havacılık birimi olduğuna göre burada bizlerinde haberlerinin yayınlanması garibsenmemesi gerekir diye düşünüyorum.. Sağlıcakla kalın.
  • LOGO YU ELEŞTİREN ARKADAŞIMA KATILIYORUM SELAMLAR
  • kurum personeline yönelik dernek ya da sendikaların performansını makam ziyaretleriyle, içe dönük yemek, ziyafet vs. ile değil maddi haklardaki(maaş+tazminat) iyileşmeyle değerlendirmek gerekir. yapılanlar personelin gazını almak ve nostaljiden başka birşey değildir. ihtiyacı duyulan sonucu almadıktan sonra yapılan kuru gürültüyü geçmez.
  • arff memuru arkadaşlar anca dersiniz kuleciler bizden fazla tazminat alıyor. Sizin hiçbi işinizde kalite yook...Şu logonuzu çok mu aradınız Dhmi bünyesindeki derneklerden en rüküşü bu size yeter...Başka bir eleştiri yapmayacağım.
  • resim altında yazan yorumunuzla("belki bir pilot ya da kontrolör kadar popüler değiller ama") neyin peşindesiniz bilemiyorum. ama sizi biz bir havacılık sitesi olarak biliyoruz.yok ötekiler gibi TAVŞANA KAÇ;TAZIYA TUT sitesi olmak peşinde iseniz renginizi ortaya koyun.tabiki bu yorumu da yayınlamayacaksınız.yoksa RENGİNİZ belli olabilir.

Atatürk Havalimanında görev yapan Hava Kurtarma Ve Yangın Görevlileri ve Esenboğa Hava Kurtarma ve Yangın Görevlileri, ilk kez düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Sadece AirportHaber ve Airport TV’nin olduğu ARFF memurları günü, Florya’daki Devlet Hava Meydanları İşletmesi Sosyal Tesislerinde düzenlendi.

ARFF Derneği Başkanı Turan Ayanlar, organizasyon hakkında bilgiler verirken ve ARFF memurlarının karşılaştığı sorunlara da değindi.

 



ARFF GÜNÜ

ARFF GÜNÜ

GALERİ İÇİN RESMİN ÜZERİNE VEYA BURAYA TIKLAYIN

 

 

ARFF GÜNÜ BÖYLE KUTLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende tebrik ediyorum arff ne demek bu yaşımızda öğretildiğimiz için.bi lalelik yapmayalım da.yazık atatürkte geçen yıllarıma diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fazla söze gerek yok güzel bir gece düzenlenmiş ARFF birimi dernek org.birlik ve beraberliğini sağlamış,kendisini tanıtmaya önemini anlatmaya başlamış.Emeği geçen herkesi tebrik etmek gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İŞİ LOGO GÖRMÜYOR BEYLER ISI REKLAM GORUYOR KURUMDA KENDINIZE GELIN YAPILAN HIC BIR SEYE YARAMASA DAHI BIR EMEK VAR BU EMEGE SAYGI GOSTERMEK LAZIM EGER BEGENMIYORSAN SENIN DUSUNCENDIR CENENI KAPATIR GIDERSIN SANA LOGO YA YORUM YAP DIYEN BILE OLMADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bizi bu günümüzde yalnız bırakmayan Airport Haber Ekibi' de ve bu günü düzenleyen dernek yöneticilerimize teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Sevgi ve saygılarımla... ESB. ARFF Memuru A.Ş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumlara bakıyorum da bazı çalışma grubu arkadaşların bu başlık altında haber yayınlanması zoruna gitti herhalde?? DHMİ Çalışanlarının bir bütün olduğunu unutmamamız gerektiğini hiçkimsenin kimseden üstünlüğünün olmadığını bilmemiz gerektiğini hatırlatırım. Bazı yorum yazanlar ne Kahramanlığımızı ne Haddimizi ,Logomuzla ilgili bile eleştiriler yapmışlar ama olsun bunada evet der geçeriz ama bir yere kadar oda,sonra Yandım ALLAH Dersiniz !! Burası bir Havacılık sitesi bunu herkesin bilmesi gerektiği gibi, bunu unutanlar var herhalde. ARFF Birimide bir Havacılık birimi olduğuna göre burada bizlerinde haberlerinin yayınlanması garibsenmemesi gerekir diye düşünüyorum.. Sağlıcakla kalın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LOGO YU ELEŞTİREN ARKADAŞIMA KATILIYORUM SELAMLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kurum personeline yönelik dernek ya da sendikaların performansını makam ziyaretleriyle, içe dönük yemek, ziyafet vs. ile değil maddi haklardaki(maaş+tazminat) iyileşmeyle değerlendirmek gerekir. yapılanlar personelin gazını almak ve nostaljiden başka birşey değildir. ihtiyacı duyulan sonucu almadıktan sonra yapılan kuru gürültüyü geçmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arff memuru arkadaşlar anca dersiniz kuleciler bizden fazla tazminat alıyor. Sizin hiçbi işinizde kalite yook...Şu logonuzu çok mu aradınız Dhmi bünyesindeki derneklerden en rüküşü bu size yeter...Başka bir eleştiri yapmayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
resim altında yazan yorumunuzla("belki bir pilot ya da kontrolör kadar popüler değiller ama") neyin peşindesiniz bilemiyorum. ama sizi biz bir havacılık sitesi olarak biliyoruz.yok ötekiler gibi TAVŞANA KAÇ;TAZIYA TUT sitesi olmak peşinde iseniz renginizi ortaya koyun.tabiki bu yorumu da yayınlamayacaksınız.yoksa RENGİNİZ belli olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000