21 Mart 2011, Pazartesi 08:22:22

ANTALYA'YA HANGAR YATIRIMI

Kapasitesi artan ve ayrıca 2 pistiyle Türkiye'nin en önemli havalimanları arasında yer alan Antalya Havalimanı hangar yatırımıyla önemli bir destinasyon olacak.
  • havalimanina gelip de ucaklarin inis ve kalkislarini izleyebilcegimiz, icerisinde her turlu ihtiyaci karislayabilecek bi yapi insaa edilse bence harika olur. ornegin istanbulda ataturk havalimaninin dibindeki fly inn. harika bir yer ucaklari izleyebilmek icin.neden boyle bir sey yapilmasin ki.
  • Antalya Hava meydanının bu kadar başarılı olmasının sebebi bence müdürünün bu işi özveriyle yapmasından kaynaklanıyor.Osman bey işini gerçekten severek ve bilerek yapan birisi kendisine sezon öncesi kolaylıklar dilerim.
  • türkiyenın en iyi sivil havalimanı bence iki pistide aynı anda ıstedıgın gıbı kullanabılıyorsun hıcbır engel olmuyor ucakların aynı anda kalkması cunku bırı baska yerde bırı baska yerde super yer aynı sekılde ucakların park ve ayt 2 termınalınıde duznelı sekılde capraz olmaycak sekılde yapsalardı bıraz genıs bırakıp termınal yonunden de super olurdu ama en azından ucaklar ıcın super bence...istanbul ıcın aynı seyı soylmek zor ıkı pıst var ama aynı anda kullanmak ımkansız bu psıtlerı hatta tıcaret merkezı tarfındakının boyu bıle yetersız...
Antalya Havalimanı için 4 uçak hangarı ve uçak bakım atölyesi için proje hazır. Toplam 64 bin metrekare kapalı alandan oluşacak hangarlar ile atölyelerde uçakların periyodik ve teknik bakımları yapılacak. Uzun menzilli uçuşlar sonrası hava yolu şirketlerinin en çok ihtiyaç duyduğu hizmetlerden biri olan uçak bakım hangarları projesinin hayata geçirilmesi halinde, Antalya Havalimanı pek çok hizmeti bünyesinde barındırmış olacak.

Yatırım maliyetleri henüz açıklanmayan projenin havalimanı içindeki konumunun da belirlendiği ancak öncelikli yatırımların tamamlanmasının ardından harekete geçileceği kaydedildi.

Devlet Hava Meydanları işletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, yoğun bir şekilde her iki pisti birleştirecek olan taksi yolunun yapımının sürdüğünü söyledi. Serdar, "Şu anda tamamlanmamış projeler var. Hangar projesinin tüm zemini hazır. Zamanı gelince uygulamaya konulacak ve çok yakın tarihte inşaatı başlayacak" dedi.

(Sabah)

ANTALYA'YA HANGAR YATIRIMI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
havalimanina gelip de ucaklarin inis ve kalkislarini izleyebilcegimiz, icerisinde her turlu ihtiyaci karislayabilecek bi yapi insaa edilse bence harika olur. ornegin istanbulda ataturk havalimaninin dibindeki fly inn. harika bir yer ucaklari izleyebilmek icin.neden boyle bir sey yapilmasin ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Antalya Hava meydanının bu kadar başarılı olmasının sebebi bence müdürünün bu işi özveriyle yapmasından kaynaklanıyor.Osman bey işini gerçekten severek ve bilerek yapan birisi kendisine sezon öncesi kolaylıklar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
türkiyenın en iyi sivil havalimanı bence iki pistide aynı anda ıstedıgın gıbı kullanabılıyorsun hıcbır engel olmuyor ucakların aynı anda kalkması cunku bırı baska yerde bırı baska yerde super yer aynı sekılde ucakların park ve ayt 2 termınalınıde duznelı sekılde capraz olmaycak sekılde yapsalardı bıraz genıs bırakıp termınal yonunden de super olurdu ama en azından ucaklar ıcın super bence...istanbul ıcın aynı seyı soylmek zor ıkı pıst var ama aynı anda kullanmak ımkansız bu psıtlerı hatta tıcaret merkezı tarfındakının boyu bıle yetersız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000