10 Ağustos 2010, Salı 08:22:46

Antalya Havalimanı'nda yolcu patlaması yaşanıyor

Antalya'ya bu yıl başından bu yana havayoluyla gelen turist sayısı 5 milyon 766 bin 485'e ulaşırken, bu ayın sekiz günlük döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre rekor kırıldı.
  • Ne yazık ki AYT terminali de beceriksizlik yüzünden bu hallere gelmiştir. Sivil havacılık burayı gözlem altına almalı ve AYT gibi bir terminalin doğru yönetilmesini sağlamalıdır.
  • benden çalışanım yönetimi basit kontuarlardaki sandalye olayını çözemeyecek kadar beceriksiz.teknik servisininkırık sandalyelere biz bakmıyoruz demesi yada evet deyip hiç birşey yapmaması.kontuarların önünde basit güvenlik serikleri yok sadece bant çekmeleri gerekiyor bunu yapmadan duvarlara lcd takıyorlar.gatelerin körüklerin ışıklarını klimalarını gate açınca sen açtırıyorsun.ee o yolcu zaten o gate 1 saat kalıyor soğuma bile olmuyor yetkililerin birşeyler yapması gerekiyor.yönetmin hvacılıla alakası yok. o havalimanı ülkemizin prejtijini bozuyor..
  • ismini vermek istemeyen bir çalışanım.sürekli band arızası şut altında sürekli havuzdan bagaj toplamalar telefonlara zamanında cevap verilmeme yada vermeme.telefonda istenilen herşeye evet denilip ama birçoğunun yapılmaması yetersiz ışıklandırma.körüklerde olan ama çalıştırılmayan klimalar.akşam 19:45 gibi terminalin ışıklarının yakılması ışıksızlıktan döküman match te zorlanma.kontuarların önünde kırmızı güvelik şeridinin 1 yılı aşkın süredir olmaması (terminal1)
  • Antalya havalimanından nedense kimse memnun değil. Buradaki yönetim kendini gözden geçirmeli diye düşünüyorum. Anladığım kadarı ile daha şikayetlerinin ne olduğunu dahi bilmiyorlar. Durum iyice vahim.
  • Ne gibi şikayet alıyor peki açıklarmısın
  • Bir de standartları olsa harika olacak. Türkiyenin SAW dan sonra en fazla şikayet alınan havalimanı kategorisinde
  • Deniz ve yaz turizmi açısından ülkemizin tanıtımına ve ülkemizin turizm gelirlerine en önemli katkısı olan şehirimiz Antalya ve çevresi.İlerleyen zamanda Gazipaşa havaalanı tam olarak faaliyete geçip ve zamanla dahada büyüdüğünde ülkemize olan bu olumlu katkılar artacaktır.

Antalya Devlet Hava Meydanları İşletmeleri (DHMİ) Antalya Başmüdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, 6,7 ve 8 Ağustosta Antalya Havalimanı Dış Hatlardan bin 945 uçak iniş ve kalkışı gerçekleşti. Bu uçaklarla gelen turist sayısı ise 171 bin 390 oldu.

Antalya Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri de bu ayın sekiz gününde Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminalinden 416 bin 148 turistin giriş yaptığını belirterek, bu dönemde, geçen yılın aynı dönemine göre turist sayısında rekor kırıldığını bildirdi.

Yetkililer, geçen yılın aynı döneminde 404 bin 205 turist geldiğini, yılbaşından bu yana bölgeye gelen turist sayısının, 5 milyon 766 bin 485'e ulaştığını duyurdu.

Geçen yıl 1 Ocak - 8 Ağustos tarihleri döneminde 5 milyon 139 bin 452, 2008 yılında 5 milyon 452 bin 944, 2007 yılında 4 milyon 531 bin 311 turist havayoluyla Antalya'ya gelmişti.

Antalya Havalimanı'nda yolcu patlaması yaşanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yazık ki AYT terminali de beceriksizlik yüzünden bu hallere gelmiştir. Sivil havacılık burayı gözlem altına almalı ve AYT gibi bir terminalin doğru yönetilmesini sağlamalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
benden çalışanım yönetimi basit kontuarlardaki sandalye olayını çözemeyecek kadar beceriksiz.teknik servisininkırık sandalyelere biz bakmıyoruz demesi yada evet deyip hiç birşey yapmaması.kontuarların önünde basit güvenlik serikleri yok sadece bant çekmeleri gerekiyor bunu yapmadan duvarlara lcd takıyorlar.gatelerin körüklerin ışıklarını klimalarını gate açınca sen açtırıyorsun.ee o yolcu zaten o gate 1 saat kalıyor soğuma bile olmuyor yetkililerin birşeyler yapması gerekiyor.yönetmin hvacılıla alakası yok. o havalimanı ülkemizin prejtijini bozuyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ismini vermek istemeyen bir çalışanım.sürekli band arızası şut altında sürekli havuzdan bagaj toplamalar telefonlara zamanında cevap verilmeme yada vermeme.telefonda istenilen herşeye evet denilip ama birçoğunun yapılmaması yetersiz ışıklandırma.körüklerde olan ama çalıştırılmayan klimalar.akşam 19:45 gibi terminalin ışıklarının yakılması ışıksızlıktan döküman match te zorlanma.kontuarların önünde kırmızı güvelik şeridinin 1 yılı aşkın süredir olmaması (terminal1)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Antalya havalimanından nedense kimse memnun değil. Buradaki yönetim kendini gözden geçirmeli diye düşünüyorum. Anladığım kadarı ile daha şikayetlerinin ne olduğunu dahi bilmiyorlar. Durum iyice vahim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne gibi şikayet alıyor peki açıklarmısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir de standartları olsa harika olacak. Türkiyenin SAW dan sonra en fazla şikayet alınan havalimanı kategorisinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Deniz ve yaz turizmi açısından ülkemizin tanıtımına ve ülkemizin turizm gelirlerine en önemli katkısı olan şehirimiz Antalya ve çevresi.İlerleyen zamanda Gazipaşa havaalanı tam olarak faaliyete geçip ve zamanla dahada büyüdüğünde ülkemize olan bu olumlu katkılar artacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000