28 Haziran 2008, Cumartesi 08:11:38

ANTALYA HAVALİMANI’NDA İÇ-TUR DÖNEMİ

Geçtiğimiz yıl rekor bir fiyatla Antalya Havalimanı’nın tamamının işletme ihalesini alan IC-Fraport ortaklığı, havalimanı işletmesi için kurduğu ICF Airports’un ardından yiyecek-içecek ikramları için kurduğu İÇ-TUR’un tanıtımını dün yaptı.

Antalya Havalimanı’nın ihalesini aldıktan sonra büyük bir değişim rüzgarına giren IC-Fraport ortaklığı, Antalya Havalimanı’nda yiyecek-içecek hizmeti veren USAŞ’tan boşalan catering faaliyetleri için İÇ-TUR adıyla kendi ikram firmasını kurdu.

İlk etapta Antalya Havalimanı’nda hizmet verecek olan İÇ-TUR’un tanıtımı dün Antalya Uluslararası 1. Dışhatlar Terminali’nde yapıldı. Tanıtım toplantısına IC Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Fırat Çeçen, IC Holding Yönetim Kurulu üyesi ve IC Hotels İcra Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, ICF Airports Genel Müdürü Murat Soğancıoğlu ile İÇ-TUR Genel Müdürü Hüseyin Dönmez başta olmak üzere Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, DHMİ Antalya Başmüdürü Cengiz Aşıklı, Antalya 2. Dışhatlar Terminali Genel Müdürü Ferda Yakar, Inter Havayolları Genel Müdürü Ercüment Filiz ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan kısa kokteylle başlayan tanıtım, Antalya Havalimanı içersinde İÇ-TUR tarafından işletmesi yapılacak kafe ve restaurantların açılmasıyla devam etti. Kurdele kesiminin ardından davetlilere İÇ-TUR Genel Müdürü Hüseyin Dönmez’in ifadesiyle, şirketin lider markası haline gelecek Via tarafından ikramlar yapıldı.

İkramların ardından IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çeçen, yaptığı açılış konuşmasında, “IC Holding ve Fraport olarak kurduğumuz ICF Airports’un ardından kendi yiyecek- içecek firmamız olan İÇ-TUR’u da faaliyete geçirmiş olmanın mutluluğunu bugün sizlerle baylaşıyoruz. Türkiye’nin en güzel havalimanlarından biri haline getirmeyi planladığımız Antalya Havalimanı’nın kalitesi yüksek ve bir önceki döneme göre yüzde 30 daha ucuz ikram yapan bir catering firması var. Değişim başlıyor sloganıyla çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Tesis ve doğal güzellikleri bakımından dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Antalya’da havalimanındaki hizmetinde kusursuz olması gerekiyor. Bu yüzden çalışmalarımıza hız kaybetmeden devam ediyoruz” dedi.

Serhat Çeçen’in ardından kürsüye çıkan Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu ise, “İnsanlarımız bugüne kadar yiyecek ve içecek fiyatlarının yüksek olmasından dolayı dert yanıyorlardı. Artık havalimanımızda hem yiyecek hem de içecek fiyatları yüzde 30 düşürüldü. Fiyatlar düşürüldü ama kalite yine aynı. İşte vatandaşın istediği buydu. Bunu da ICF Airports ile birlikte İÇ-TUR yaptı. Emeği geçen herkesi kutlamak gerekir” şeklinde konuştu.

Son olarak İÇ-TUR Genel Müdürü Hüseyin Dönmez, “İÇ-TUR olarak Via markasıyla dünya standartlarını Türkiye’ye getirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Kaliteyi düşürmeden bir önceki dönemlerde uygulanan fiyatlardan yüzde 30 daha ucuza satışlar yapabiliyoruz. Müşteri odaklı yaratıcı çözümler, yüksek hijyen standartları, kaliteli ve taze ürünler, hızlı servis gibi benimsediğimiz kriterler çerçevesinde hizmet veriyoruz. Hem Antalya Havalimanı’na hem de ikramlardan faydalanacaklara hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

VİA

Diğer fotoğraflar için resmin üzerine tıklayınız...

ANTALYA HAVALİMANI’NDA İÇ-TUR DÖNEMİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000