20 Temmuz 2014, Pazar 12:47:10

ANTALYA HAVALİMANI YİNE REKOR KIRDI

Antalya Havalimanı dün hizmet verdiği yolcu sayısı ve uçak sayısı ile tarihi bir gün yaşadı, kendi rekorunu kırdı.
  • Gercekten tebrikler. Fakat Antalya Havalimani calisanlarina Allah sabir versin. Tum bu rekorlar personel sayilari orantili artmadan kiriliyor. Butun sirketler kapasitesinin ustunde calisiyor. Bu kadar inis/kalkis yapilan bir meydanda teknik bakim imkanlarinin yetersizligi, Teknik bakimlar icin acik yada kapali alan bile tahsis edilmemis olmasi da hangi kurumlarin ayibidir, dusunmek gerekmez mi?
  • Bir sky eksik su güzelim canını yediğim havalimanına...
  • Istanbuldan , Ankaradan Antalyayi koy gibi goren mantiga iyi bir kapak olsun ! Thy hala diretsin Antalyaya hub acmamayi .... 1-2 ucakla Antalyada baslayan firmalar simdi toplu ucak siparisleriyle ugrasiyorlar ( corendon , freebird , tailwind , pegasus ( antalya ayagi ) sunexpress ( antalya ayagi ) ....... Kim antalya hava limanina iyi , cok iyi , antalyaya cok bile diyenlere de kapak olsun !! Havalimani antalyaya yakismiyor !! Ic hatlar biyerde , dishatlarin bir terminali biyerde digeri baska yerde !! .... Ucaklar slot bulamiyor !! Otobusler le yuruyerek terminalere gidiolar !! Yuh artik !! Koylere bile havalimanlari yaptiniz !! Antalyaya bir adam gibi havalimani yapamadiniz ! Antalyaya bu reva mi ? Turkiyenin en cok ikinci tirafigini alsin ( adam gibi bir firmasi olmadan ) , ulkenin cari acigini kapatsin siz gidin izmire , istanbula terminaler acin , ucak siparisleri verin !!! Terminaler arasi ulasim bile yok !! Sate bir dandik halk otobusu var !! Tramvayi havalimanina uzaktmak , terminaleri birbirine baglamak zormu ?!?
  • Eleştiren ve haberi abartı görenlere; 50 derece sıcakta sizleri apronda görelim. Klima altında yorumlamak çok kolay...
  • Her şey iyi güzelde;Apron'da çalışan personelin kullandığı A ve B Kapılarının önündeki araç trafiğinden kaynaklanan keşmekeşlik nedir öyle Allah aşkına civarda boş arazi varken neden bir düzenleme yapılmaz? İnsanlar daha çağdaş ve güvenli bir biçimde aprona geçemezler.Korkum! O daracık yerde araçlar manevra yaparken birileri o araçların altında kalıp ya canlarından yada sağlıklarından olacaklar. Yetkililer gelip bir inceleme yapsın lütfen...(O insanlar Katır değil)
  • Başta ICF olmak üzere tüm yer hizmetleri ve hava yolu şirketi çalışanlarının da ellerine sağlık.
  • Onlar insan insan, Antalya'nın sıcağında ekmeğini şerefiyle namusuyla kazanmaya çalışan insan onlar katır değil, ama Rabbim seni o insanlara tepeden bakan katır gözlüklerinle birlikte bir gün o yük çeken gerçek katırlara döndürür inşaallah....
  • Rabbim guc versin yuk ceken katirlara

Türkiye'de turizmin başkenti olarak bilinen Antalya, havalimanında yaşanan yoğun trafikle birlikte bir rekora daha imza attı.

Yaz döneminin gelmesiyle birlikte artan seferler Antalya Havalimanı'nda rekor sayıya ulaştı. Dün toplamda 985 uçak ve 175 bin 806 yolcuya hizmet veren meydan, kendi rekorunu kırmış oldu.

Rekoru Twitter hesabından duyuran Devlet Hava Meydanlar İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, "Turizmin başkentinde  Antalya Havalimanımız dün üç rekora birden imza attı.Turizm Ramazan'a rağmen canlılığını sürdürüyor. Antalya toplam uçak ve yolcu trafiği ile dış hat gelen yolcu sayısında tarihindeki en yüksek seviyeye ulaştı. Dün Antalya havalimanımıza 985 uçak iniş kalkış yaptı.175.806 yolcu Havalimanı'nı kullandı. Bu yolcuların 81.488 'i dış hatlardan gelenler. Antalya'da bu kadar sayıda yolcu ve uçağa sorunsuzca, güvenli ve kaliteli hizmet veren DHMİ ailesi ve tüm  çalışanlara sonsuz teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Antalya Havalimanı bir önceki rekorunu 21 Haziran 2014 tarihinde, toplamda 971 uçak ve 169 bin 122 yolcuya hizmet vererek kırmıştı. 

ANTALYA HAVALİMANI YİNE REKOR KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Antalya/Teknik ~ 10 yıl önce
Gercekten tebrikler. Fakat Antalya Havalimani calisanlarina Allah sabir versin. Tum bu rekorlar personel sayilari orantili artmadan kiriliyor. Butun sirketler kapasitesinin ustunde calisiyor. Bu kadar inis/kalkis yapilan bir meydanda teknik bakim imkanlarinin yetersizligi, Teknik bakimlar icin acik yada kapali alan bile tahsis edilmemis olmasi da hangi kurumlarin ayibidir, dusunmek gerekmez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKK ~ 10 yıl önce
Bir sky eksik su güzelim canını yediğim havalimanına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Istanbuldan , Ankaradan Antalyayi koy gibi goren mantiga iyi bir kapak olsun ! Thy hala diretsin Antalyaya hub acmamayi .... 1-2 ucakla Antalyada baslayan firmalar simdi toplu ucak siparisleriyle ugrasiyorlar ( corendon , freebird , tailwind , pegasus ( antalya ayagi ) sunexpress ( antalya ayagi ) ....... Kim antalya hava limanina iyi , cok iyi , antalyaya cok bile diyenlere de kapak olsun !! Havalimani antalyaya yakismiyor !! Ic hatlar biyerde , dishatlarin bir terminali biyerde digeri baska yerde !! .... Ucaklar slot bulamiyor !! Otobusler le yuruyerek terminalere gidiolar !! Yuh artik !! Koylere bile havalimanlari yaptiniz !! Antalyaya bir adam gibi havalimani yapamadiniz ! Antalyaya bu reva mi ? Turkiyenin en cok ikinci tirafigini alsin ( adam gibi bir firmasi olmadan ) , ulkenin cari acigini kapatsin siz gidin izmire , istanbula terminaler acin , ucak siparisleri verin !!! Terminaler arasi ulasim bile yok !! Sate bir dandik halk otobusu var !! Tramvayi havalimanina uzaktmak , terminaleri birbirine baglamak zormu ?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Green ~ 10 yıl önce
Tranway Havalimanı - sehir-kundu-side gibi yerlere goturemiyorlar.T1 ve T2 yi tup gecitle birbirine baglamak nekadar zor olabilirki. Bukonu turcularla taksicilerin engel olmasi bu cahillerin karsisindada belediyenin duramamasindan kaynakli.
AtArli JoJuk ~ 10 yıl önce
Tiramvayin havalimani pilani hazir , Tiramvay yapilirken zaten niyetleri otogar havalimani arasiydi .... Ama secimler yaklasti diye 2. etaba baslamadilar ve tiramvay yuzunden secimleri kaybettiler , Suan ayni parti basta ..... isteseler tiramvayi cok rahat havalimanina uzatirlar ..... Iste havalimani yonetiminin devreye girmesi lazim ......
eleştiriler ~ 10 yıl önce
Eleştiren ve haberi abartı görenlere; 50 derece sıcakta sizleri apronda görelim. Klima altında yorumlamak çok kolay...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 10 yıl önce
Her şey iyi güzelde;Apron'da çalışan personelin kullandığı A ve B Kapılarının önündeki araç trafiğinden kaynaklanan keşmekeşlik nedir öyle Allah aşkına civarda boş arazi varken neden bir düzenleme yapılmaz? İnsanlar daha çağdaş ve güvenli bir biçimde aprona geçemezler.Korkum! O daracık yerde araçlar manevra yaparken birileri o araçların altında kalıp ya canlarından yada sağlıklarından olacaklar. Yetkililer gelip bir inceleme yapsın lütfen...(O insanlar Katır değil)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Başta ICF olmak üzere tüm yer hizmetleri ve hava yolu şirketi çalışanlarının da ellerine sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 10 yıl önce
Onlar insan insan, Antalya'nın sıcağında ekmeğini şerefiyle namusuyla kazanmaya çalışan insan onlar katır değil, ama Rabbim seni o insanlara tepeden bakan katır gözlüklerinle birlikte bir gün o yük çeken gerçek katırlara döndürür inşaallah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 10 yıl önce
Rabbim guc versin yuk ceken katirlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000