02 Şubat 2009, Pazartesi 11:12:55

ANKARA PİLOTU SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Sağlık Bakanlığı’na ait helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden pilot için cenaze töreni sona erdi.
  • KÜFÜRLÜ YORUMLARIN SAHİBİ ""ROSENBAUER""ACABA BU GÖREV ŞEHİTLERİ İÇİN ÜZÜLÜYORMU? OKUDUĞUNU ANLAMAYAN SİVİL HAVACILIKLA İLGİSİ OLMAYAN SADECE ÇİRKEF YORUMLARLA KÜFÜR EDEREK İKİ CENAZEYİ GERİYE GETİREBİLECEKMİ BİR DİZİ YANLIŞLARLA SİVİL HAVACILIK CAMİASININ VERDİĞİ KAYIBI KÜFÜRLÜ VE YANLIŞ YORUMLARININ VİCDAN AZABI OLARAK TÜM YAŞAMI BOYUNCA PEŞİNİ BIRAKMAMASINI İSTİYORUM.SİVİL HAVACILIK CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT
  • ELİM KAZADA HAYATINI KAYBEDEN HAVA ŞEHİTLERİNE TANRIDAN RAHMET KEDERLİ AİLELERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM... MEKANLARI CENNET OLSUN.

Atatürk Havalimanı’nda yakıt ikmali yaptıktan sonra Ankara’ya gitmek üzere havalanan ve Bolu’da düşen Sağlık Bakanlığı’na ait helikopterin pilotları Andrzej Wojewodzki ve Albay Süleyman Kıyak hayatlarını kaybetmişti.

Öğlen namazına müteakip Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazıyla birlikte son görevlerin yerine getirildiği Süleyman Kıyak, kalabalık bir cenaze töreniyle gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal da katıldı.

Namazın bitmesinin ardından Pilot Süleyman Kıyak, defnedilmek üzere Ankara Cebeci Asri Mezarlığı'na götürüldü. Cenazenin kaldırılması sırasında gözyaşları sel oldu.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Pilot

AirportHaber.com

ANKARA PİLOTU SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Yorumlar

SARHOŞAHTAPOT ~ 15 yıl önce
KÜFÜRLÜ YORUMLARIN SAHİBİ ""ROSENBAUER""ACABA BU GÖREV ŞEHİTLERİ İÇİN ÜZÜLÜYORMU? OKUDUĞUNU ANLAMAYAN SİVİL HAVACILIKLA İLGİSİ OLMAYAN SADECE ÇİRKEF YORUMLARLA KÜFÜR EDEREK İKİ CENAZEYİ GERİYE GETİREBİLECEKMİ BİR DİZİ YANLIŞLARLA SİVİL HAVACILIK CAMİASININ VERDİĞİ KAYIBI KÜFÜRLÜ VE YANLIŞ YORUMLARININ VİCDAN AZABI OLARAK TÜM YAŞAMI BOYUNCA PEŞİNİ BIRAKMAMASINI İSTİYORUM.SİVİL HAVACILIK CAMİASININ BAŞI SAĞOLSUN SAYGILARIMLA SARHOŞAHTAPOT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekincemre ~ 15 yıl önce
ELİM KAZADA HAYATINI KAYBEDEN HAVA ŞEHİTLERİNE TANRIDAN RAHMET KEDERLİ AİLELERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM... MEKANLARI CENNET OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000