16 Ekim 2008, Perşembe 11:16:10

Ambulans skandalına soruşturma

Ankara'dan Diyarbakır'a gelirken uçakta kalp krizi geçiren Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sıddık Kanat’ın, Diyarbakır Havaalanı'nda yaşanan ambulans skandalı sonrası ölümüyle ilgili olarak Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü soruşturma başlattı.
  • DHM HAVAALANLARINDA EV SAHİBİMİ KİRACIMI BELLİ DEYİL...BİR AMBULANSIN BİLE ÇIKIP ÇIKMAYACAĞINI ÇÖZEMEYEN BİR KURUMUN DEMEKKİ BAYAĞI BİR İÇ SORUNLARI VAR DEMEKTİR...
  • ben çok müfettiş gördüm dhmide ama hiç bir işlem yapmadan göreve gitikleri göreve giderkende devletten harcırah alan müfetişler işini yapmadan geri dönerler şerefleriyle beraber.
  • Millet sesini yükseltince bakın neler oluyor. Umarım bize Türkiye'de de insanın değeri olduğunu, bulgularıyla kanıtlarlar.
  • GÜNAYDIIIIN!!!! SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUUUUUN!!!! BEYLER ZAHMET ETTİNİZ. HİÇ UMUDUM YOK AMA BELKİ BU DEFA BİR DOĞRU İŞ YAPARSINIZ DA BU İNSAN MÜSVETTELERİNE HAK ETTİKLERİ CEZAYI VEREBİLİRSİNİZ (TABİKİ HAMİLERİNİ AŞABİLİRSENİZ)

DHMİ Genel Müdürlüğü'nden 2 müfetiş Diyarbakır’a geldi. DHMİ'nin, olayda ihmallerinin bulunmadığını açıklamasına rağmen müfettiş göndermesi dikkat çekti.

Dün Ankara’dan Diyarbakır’a gelen DHMİ müfettişleri, Diyarbakır Havaalanı'ndaki sorumlu ve görevli personelin ifadesini aldı.

Müfetişlerin, konuyla ilgili Genel Müdürlüğe sunacakları rapor doğrultusunda, görevliler hakkında işlem yapılıp yapılmayacağı belli olacak.

Ambulans skandalına soruşturma

Yorumlar

? ~ 15 yıl önce
DHM HAVAALANLARINDA EV SAHİBİMİ KİRACIMI BELLİ DEYİL...BİR AMBULANSIN BİLE ÇIKIP ÇIKMAYACAĞINI ÇÖZEMEYEN BİR KURUMUN DEMEKKİ BAYAĞI BİR İÇ SORUNLARI VAR DEMEKTİR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek yok ~ 16 yıl önce
ben çok müfettiş gördüm dhmide ama hiç bir işlem yapmadan göreve gitikleri göreve giderkende devletten harcırah alan müfetişler işini yapmadan geri dönerler şerefleriyle beraber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Millet sesini yükseltince bakın neler oluyor. Umarım bize Türkiye'de de insanın değeri olduğunu, bulgularıyla kanıtlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 16 yıl önce
GÜNAYDIIIIN!!!! SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUUUUUN!!!! BEYLER ZAHMET ETTİNİZ. HİÇ UMUDUM YOK AMA BELKİ BU DEFA BİR DOĞRU İŞ YAPARSINIZ DA BU İNSAN MÜSVETTELERİNE HAK ETTİKLERİ CEZAYI VEREBİLİRSİNİZ (TABİKİ HAMİLERİNİ AŞABİLİRSENİZ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000