15 Temmuz 2017, Cumartesi 09:55:29

Alaattin Çınar'ın devletle tüm ilişiği kesildi

Geçtiğimiz yıl kamudaki fetö operasyonu kapsamında havalimanı müdürlüğü görevinden alınan Alaattin Çınar'ın memurluktan da atıldığı öğrenildi.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Kim vatan haini ise Allah belasını versin. Hem bu dünyada hem öbür dünyada. Çoluğu ile çocuğu ile acıların en büyüğünü çeksin. Ama kimde vatan haini olmadığı halde vatanını bayrağını seven birine vatan haini iftirası atarak ekmeği ile oynuyorsa o kişiyede Allah Çoluğuyla çocuğıyla hem bu dünyada hem ahirette en büyük acıyı yaşatsın.. içtenlikle ve seve seve milyon kere AMİN AMİN AMİN
  • Dali 17/25 aralık fetönün elindeki bütün kirli çamaşırları ortaya dökmesidir. Her iki tarafinda kirli yüzünün ortaya çıktığı tarihtir. Biz cok iyi anladık......
  • Arkadaşlar bildiklerinizi ihbar edin bu kalleşlerin kafası kopana kadar fetöyle pkkyla mücadeleye devam
  • devlet memuru parti cemaat hacı hoca şıh memuru olamaz.memur cumhuriyet memurudur.bugün fetöcü diye yarın mhpli öbürgün akpli diye atarlar. bu işin oku çıkmış memlekette herkes birşeyci. kendi aklın yokmu Allah akıl vermemişmi arkadaş niye ocu bucu olmak zorundasın? sen fetöcü petöcü vs olacağına fetö petö gelsin senci olsun. RANT İLTİMAS GEMİSİNİ YÜRÜTME DERDİ.
  • Onu atayanlar surekli yukseliyor gedip gelip yukseliyor
  • Madem hain hapse atin
  • Saygıdeğer Havacılık Çalışanları; Öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kesinlikle ve katiyen tasvip etmediğim ve Bugün Milletçe Şerefle Ve Onurla Ülkemizi Koruma adına büyük bir kahramanlıkla Ülkemizi içten ve dıştan bölmeye çalışan hainler şebekesine DUR DİYEN NECİP MİLLETİMİZİN KAHARAMANLIK YILDÖNÜMÜ OLAN 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimini yapanları lanetleyerek yazıma başlamak istiyorum. Adı her ne olursa olsun ister FETÖ ister başka bir şey, tümünü lanetliyor ve bu darbeye gerek şahsen katılarak, gerek bu darbe girişimine yardım ederek, gerek planlayarak, gerek zihinsel destek vererek ve gerekse tüm bunlara düşüncesiyle bile olsa destek verenlerin hepsinin hem bu dünyada hem Ahirette Allah belasını versin diyorum. Evet her insanoğlu gibi yanılma hakkım vardı ve bende maalesef yanıldım. Değil bu darbe girişiminin yanında olmak hayalen bile düşünemeyeceğim bir hainliktir ve bir kez daha söylüyorum LANET OLSUN.
  • Eğer sizin Vatanseverlik noktasında gerçekten samimi bir duruşunuz ve düşünceniz var ise işte bende bu samimiyetle var olduğunu düşündüğüm hizmetler noktasında amaç ve gayeleri geç fark etmiş olabilirim. Darbenin öncesi ve sonrasında bu tür Vatan hainliklerini lanetledim ve lanetlemeye devam edeceğim.Kaldı ki burada Vatan,Millet,Bayrak sevgimi sorgulayacak bir kişi henüz dünyaya gelmemiştir. Ortaokuldan beri duruşum ve icraatlarım daima Vatanımı Milletimi ve Bayrağımı sevme koruma ve bu kutsal değerler üzerine can verme duygusuyla geçmiştir. Bir Vatansever olarak en büyük idealim Bayrağımızı ve Devletimizi tüm dünyada hak ettiği makama ulaştırmak ülküsü peşinde koşmaktır. Bu Ülküyü amaç bilen herkesle (zıt siyasi görüşlerde olsa) sarmaş dolaş olmak benim için bir vatanseverlik görevidir. Devletini seven herkes gibi bende bu amaç ve ülkü doğrultusunda yürüyenlere sempati beslemem çok doğaldır.
  • 15 Temmuz öncesi ve sonrası yapılan ihaneti çok net anlayarak her zaman olduğu gibi Devletimin yanında yer aldım. Konu ile ilgili olarak Kurum Teftiş heyetine verdiğim ifade bunun en güzel ispatıdır. Yalan yanlış atılan iftiralarla ve söylemlerle karar verilecek ise o zaman herkes kendine dönüp şöyle bir vicdan hesaplaşmasına gitmelidir. Görev yaptığımız yerlerde, bürolarda, işimize gidip gelirken kullandığımız servis araçlarında kimlerin kimler aleyhinde, kimlerin hangi bürokratlar aleyhinde, kimlerin hükümet aleyhinde ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini, kimlerin vakti zamanında kimlerle oturup kalktığını hukuk önünde Ülkemin yararına olacağı inancımla paylaşacağımın bilinmesini isterim. Kişiler koltuklarında rahat otururken tarafımıza hak etmediğimiz şeyler yaftalanırken bizimde söyleyeceğimiz şeyler olacaktır. Ayrıca şunun da bilinmesini isterim ki, bu tür iftiraların aklanma yeri hukuktur ve Türkiye Cumhuriyeti kanunları önünde bu iftira sahibi müfterilerle hesaplaşacağımı tüm haklarımı arayacağımın bilinmesini isterim.

Geçtiğimiz yıl kamudaki fetö operasyonu kapsamında havalimanı müdürlüğü görevinden alınan Alaattin Çınar'ın memurluktan da atıldığı öğrenildi.

Orhan Birdal döneminin başarı basamaklarını en hızlı çıkan isimlerinden biri olan Alaattin Çınar'ın devletle ilişiği kesildi. Geçtiğimiz yıl darbe girişimi sonrasında kamuda başlatılan fetö operasyonu kapsamında görevinden alınan isimlerden olan Çınar'ın devletle tüm ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

DHMİ'de basın danışmanlığı yaptıktan sonra havalimanı müdürlüğü görevine atanan Çınar, sırasıyla Kastamonu, Tokat ve Erzincan havalimanlarında müdür olarak görev yapmıştı.

Öte yandan Çınar'ın yanı sıra DHMİ'de Sevim Tüzel, Hatice Aygül ve Saime Küçüka'nın da devletle ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

©AirportHaber



Geçtiğimiz yıl Alaattin Çınar'ın görevden alındığı haber için TIKLAYINIZ...

Alaattin Çınar'ın devletle tüm ilişiği kesildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Mehmet ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim...Kim... ~ 7 yıl önce
Kim vatan haini ise Allah belasını versin. Hem bu dünyada hem öbür dünyada. Çoluğu ile çocuğu ile acıların en büyüğünü çeksin. Ama kimde vatan haini olmadığı halde vatanını bayrağını seven birine vatan haini iftirası atarak ekmeği ile oynuyorsa o kişiyede Allah Çoluğuyla çocuğıyla hem bu dünyada hem ahirette en büyük acıyı yaşatsın.. içtenlikle ve seve seve milyon kere AMİN AMİN AMİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REİSİN OĞLU ~ 7 yıl önce
SENİNDE BİR KUYRUK ACIN VAR GALİBA
Amin ~ 7 yıl önce
Valla yüreği yeten ve vatan haini olmayan amin der. Sonuna kadar Aminnnn
Dali'ye ~ 7 yıl önce
Dali 17/25 aralık fetönün elindeki bütün kirli çamaşırları ortaya dökmesidir. Her iki tarafinda kirli yüzünün ortaya çıktığı tarihtir. Biz cok iyi anladık......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dali ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar bildiklerinizi ihbar edin bu kalleşlerin kafası kopana kadar fetöyle pkkyla mücadeleye devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herkes bişeyci ~ 7 yıl önce
devlet memuru parti cemaat hacı hoca şıh memuru olamaz.memur cumhuriyet memurudur.bugün fetöcü diye yarın mhpli öbürgün akpli diye atarlar. bu işin oku çıkmış memlekette herkes birşeyci. kendi aklın yokmu Allah akıl vermemişmi arkadaş niye ocu bucu olmak zorundasın? sen fetöcü petöcü vs olacağına fetö petö gelsin senci olsun. RANT İLTİMAS GEMİSİNİ YÜRÜTME DERDİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan olmanın gereği...! ~ 7 yıl önce
İnsanı diğer canlılardan ayıran en önemli özellik düşünen bir varlık olmasıdır. Her insanın düşünce dünyası fikirleri inançları farklıdır. Her siyasi görüşü ve inancı taşıyabilir. (Alevi,Sünni, ateist,deist, sosyalist,liberal.. v.s. ) yeter ki bunları memuriyete karıştırmayın. Seninde yazdığın gibi hiçbir memur inancını duygusunu siyasi görüşünü işine yansıtmamalıdır .
Dali ~ 7 yıl önce
Fetöcü dediğin terörist. Normal kişiler ile kıyaslama yapma 250 kişiyi şehit eden ve 3000 kişiyi gazi bırakan bu kalleş fetö terör örgütü. Memuriyette chp akp mhp vb partili çalışıcak tabi ama terörist ve yanlısı çalışamazz
Evet ~ 7 yıl önce
Senin gibi Manukyan müşterisinin kafası bu kadar çalışır.. Cahil cühela
Dhmi ~ 7 yıl önce
Onu atayanlar surekli yukseliyor gedip gelip yukseliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rero ~ 7 yıl önce
Madem hain hapse atin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Hainse hapse atın sürünsün çeksin cezasını.. Yok değilse neden işinden oldu? Adam diyor ki; devlet bu hainleri beslemeye mecbur mu? Yaa arkadaşım hainse binlerce insan neden elini kolunu sallayarak geziyor? Atsana içeri..... he hapse atacak bir nedenin yoksa neden insanları işinden ekmeğinden ediyorsun? Amacınız ne?
Alaattin Çınar (1) ~ 7 yıl önce
Saygıdeğer Havacılık Çalışanları; Öncelikle hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kesinlikle ve katiyen tasvip etmediğim ve Bugün Milletçe Şerefle Ve Onurla Ülkemizi Koruma adına büyük bir kahramanlıkla Ülkemizi içten ve dıştan bölmeye çalışan hainler şebekesine DUR DİYEN NECİP MİLLETİMİZİN KAHARAMANLIK YILDÖNÜMÜ OLAN 15 Temmuz 2016 hain darbe girişimini yapanları lanetleyerek yazıma başlamak istiyorum. Adı her ne olursa olsun ister FETÖ ister başka bir şey, tümünü lanetliyor ve bu darbeye gerek şahsen katılarak, gerek bu darbe girişimine yardım ederek, gerek planlayarak, gerek zihinsel destek vererek ve gerekse tüm bunlara düşüncesiyle bile olsa destek verenlerin hepsinin hem bu dünyada hem Ahirette Allah belasını versin diyorum. Evet her insanoğlu gibi yanılma hakkım vardı ve bende maalesef yanıldım. Değil bu darbe girişiminin yanında olmak hayalen bile düşünemeyeceğim bir hainliktir ve bir kez daha söylüyorum LANET OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dali ~ 7 yıl önce
17 25 aralıktan sonra fetönün ne pislik olduğunu anlamadınız mı?
Alaattin Çınar (2) ~ 7 yıl önce
Eğer sizin Vatanseverlik noktasında gerçekten samimi bir duruşunuz ve düşünceniz var ise işte bende bu samimiyetle var olduğunu düşündüğüm hizmetler noktasında amaç ve gayeleri geç fark etmiş olabilirim. Darbenin öncesi ve sonrasında bu tür Vatan hainliklerini lanetledim ve lanetlemeye devam edeceğim.Kaldı ki burada Vatan,Millet,Bayrak sevgimi sorgulayacak bir kişi henüz dünyaya gelmemiştir. Ortaokuldan beri duruşum ve icraatlarım daima Vatanımı Milletimi ve Bayrağımı sevme koruma ve bu kutsal değerler üzerine can verme duygusuyla geçmiştir. Bir Vatansever olarak en büyük idealim Bayrağımızı ve Devletimizi tüm dünyada hak ettiği makama ulaştırmak ülküsü peşinde koşmaktır. Bu Ülküyü amaç bilen herkesle (zıt siyasi görüşlerde olsa) sarmaş dolaş olmak benim için bir vatanseverlik görevidir. Devletini seven herkes gibi bende bu amaç ve ülkü doğrultusunda yürüyenlere sempati beslemem çok doğaldır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alaattin Çınar (3) ~ 7 yıl önce
15 Temmuz öncesi ve sonrası yapılan ihaneti çok net anlayarak her zaman olduğu gibi Devletimin yanında yer aldım. Konu ile ilgili olarak Kurum Teftiş heyetine verdiğim ifade bunun en güzel ispatıdır. Yalan yanlış atılan iftiralarla ve söylemlerle karar verilecek ise o zaman herkes kendine dönüp şöyle bir vicdan hesaplaşmasına gitmelidir. Görev yaptığımız yerlerde, bürolarda, işimize gidip gelirken kullandığımız servis araçlarında kimlerin kimler aleyhinde, kimlerin hangi bürokratlar aleyhinde, kimlerin hükümet aleyhinde ağza alınmayacak sözler sarf ettiğini, kimlerin vakti zamanında kimlerle oturup kalktığını hukuk önünde Ülkemin yararına olacağı inancımla paylaşacağımın bilinmesini isterim. Kişiler koltuklarında rahat otururken tarafımıza hak etmediğimiz şeyler yaftalanırken bizimde söyleyeceğimiz şeyler olacaktır. Ayrıca şunun da bilinmesini isterim ki, bu tür iftiraların aklanma yeri hukuktur ve Türkiye Cumhuriyeti kanunları önünde bu iftira sahibi müfterilerle hesaplaşacağımı tüm haklarımı arayacağımın bilinmesini isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000