18 Aralık 2009, Cuma 08:00:06

Adnan Menderes Havalimanı sise teslim...

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda yoğun sis nedeniyle uçaklar iniş yapamıyor...
  • hava alanına sis cökmüs. kabahatı havalimanının arac gerecine takmıssınız. yorumlarınız ve eleştirileriniz insaflı olsun. TUNCAY
  • Türkiyede neyin iyileştirmesini zamanında yapıyolar ki havaalanlarınınkini yapsınlar peh...
  • Oyle goruluyorki hemen hemen her havaalani sise teslim Turkiyede. Yani DHMI sise teslim olmus durumda? Seyrusefer aletlerinin iyilestirilmesi bir an once yapilmalidir.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde yaşanan yoğun sis, Adnan Menderes Havalimanı'nda görüş mesafesini olumsuz etkiledi.

Yetkililer, bu durumun uçakların inişine engel teşkil etmesi nedeniyle İzmir'e gelen 8 uçaktan 3'ünün İstanbul'a döndüğünü, 5'inin ise Milas-Bodrum Havalimanı'na indiğini bildirdi.

Görüş mesafesinin hala çok düşük olduğunu kaydeden yetkililer, bu mesafenin meteorolojik verilere göre bu gece 02.00'den sonra yağmurla beraber 4-5 kilometreye kadar çıkmasının beklendiğini, böylece uçuşların normale döneceğini belirtti.

Adnan Menderes Havalimanı sise teslim...

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hava alanına sis cökmüs. kabahatı havalimanının arac gerecine takmıssınız. yorumlarınız ve eleştirileriniz insaflı olsun. TUNCAY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiyede neyin iyileştirmesini zamanında yapıyolar ki havaalanlarınınkini yapsınlar peh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oyle goruluyorki hemen hemen her havaalani sise teslim Turkiyede. Yani DHMI sise teslim olmus durumda? Seyrusefer aletlerinin iyilestirilmesi bir an once yapilmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000