12 Haziran 2011, Pazar 11:30:09

AÇIKLAMA YAPTI SORUŞTURMA AÇILDI

Korsan telsiz anonsu nedeniyle yaşanan ve bir uçağın güvenli inişini tehlikeye atan skandal sonrası açıklama yapan sendikacıya soruşturma açıldı...
  • her kafadan ayrı bir ses çıkması, hele hele de bilgisiz kişilerden bu sesin çıkması, hemde ortalığı karıştırmak amaçlı, bilgi sahibi olmadan kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi, bunun da insanları endişeye sevk etmesi, kesinlikle soruşturma açılmasını gerektiren bir olaydır. kimse üzerine vazife olmayan konularda açıklama yapmasın bilgi sahibi olmadan, sendikacılığın arkasına sığınarak. eleştirmek farklı şey, kasıtlı olarak yanlış bilgiler vererek kötülemek ve insanları telaşlandırmak bilgi kirliliği oluşturmak başka şey. sapla saman karıştırılmasın.
  • Yazdığım ağır oldu, editörden geçmez. En hafif haliyle ifade edeyim; kral çıplaksa çıplak demeye devam ediniz. Bilgi, birikim ve önerilerinizi sunmaya devam ediniz ki, işler düzelsin. Susarsanız, kaza olacak. Sonra feryatlar hep zihninizde duyulacak. Bu soruşturmayı açana soruşturma açılmalı.
  • başka bir olay mı bu anlayamadık geçen çıkan konuşmalarsa hiç böyle bir olay yok, Bu thy ils olayı farklı bir olay mı
  • İşte konuşan Türkiye....
Korsan telsiz anonsu nedeniyle yaşanan ve bir uçağın güvenli inişini tehlikeye atan skandal sonrası açıklama yapan sendikacıya soruşturma açıldı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası (BTS) soruşturmaya tepki gösterdi.
 
BTS Genel Başkanı Yavuz Demirkol yaptığı yazılı açıklamada, Mayıs ayı sonunda İstanbul’da Aletli İniş Sistemi (ILS) kullanarak inişe geçen uçağın korsan telsiz anonsu nedeniyle yaşadığı tehlikeyle ilgili basına açıklama yapan BTS İstanbul 2 Nolu Şube Başkanı Devrim Akmaz’a soruşturma açıldığını bildirdi. Demirkol, Akmaz’a açılan soruşturmayı “Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından gerekli önlemlerin alınması gerekirken işyerinde yaşanan soruna ilişkin basına demeç verdiği gerekçesiyle soruşturma açılması sorumluluktan kaçma ve sendikamıza gözdağı verme anlamı taşıyor” diye değerlendirdi.
 
Sendika ve konfederasyon yöneticilerinin yürütmekte oldukları sendikal faaliyetler kapsamında yapacakları basın açıklamalarının Başbakanlık genelgesiyle güvence altına alındığının altını çizen Demirkol, DHMİ Genel Müdürlüğü’nü sorumluluklarını yerine getirmeye davet etti. Demirkol, DHMİ Genel Müdürlüğü’nden Akmaz’ın demokratik bir hakkı kullandığını belirterek, “Hava trafiği güvenliğiyle ilgili zaafiyeti dile getiren İstanbul 2.Nolu Şube Başkanımız Devrim Akmaz’a açılan soruşturmanın derhal geri çekilmesini istiyoruz” dedi.

Evrensel
AÇIKLAMA YAPTI SORUŞTURMA AÇILDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
her kafadan ayrı bir ses çıkması, hele hele de bilgisiz kişilerden bu sesin çıkması, hemde ortalığı karıştırmak amaçlı, bilgi sahibi olmadan kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi, bunun da insanları endişeye sevk etmesi, kesinlikle soruşturma açılmasını gerektiren bir olaydır. kimse üzerine vazife olmayan konularda açıklama yapmasın bilgi sahibi olmadan, sendikacılığın arkasına sığınarak. eleştirmek farklı şey, kasıtlı olarak yanlış bilgiler vererek kötülemek ve insanları telaşlandırmak bilgi kirliliği oluşturmak başka şey. sapla saman karıştırılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazdığım ağır oldu, editörden geçmez. En hafif haliyle ifade edeyim; kral çıplaksa çıplak demeye devam ediniz. Bilgi, birikim ve önerilerinizi sunmaya devam ediniz ki, işler düzelsin. Susarsanız, kaza olacak. Sonra feryatlar hep zihninizde duyulacak. Bu soruşturmayı açana soruşturma açılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
başka bir olay mı bu anlayamadık geçen çıkan konuşmalarsa hiç böyle bir olay yok, Bu thy ils olayı farklı bir olay mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşte konuşan Türkiye....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000