01 Mart 2017, Çarşamba 18:12:28

ABD DHMİ'nin KÖİ uygulamasını örnek alacak

ABD'de bulunan DHMİ heyeti, Türk İş Konseyi ile ABD'de bir araya geldi. Yapılan toplantıda Türk İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel DHMİ'nin KÖİ deneyiminden yararlanmak istediklerini söyledi.
  • kendi çalıştığı yeri hiç hakedilmediği halde çalışıp iş üretmeye gayret gösteren yöneticilerini kötüleyip çamur atan zihniyette olmak doğru birşey olmasa gerek üstelik dünyanın süper gücüne gidip orda seminere katılıp yapılan uygulamaları anlatmak bile kurum için bir başarıdır anlayana.
  • Adamlar nezaket göstermiş, bunları adam yerine koyup ilgi göstermiş, bunlarda kendilerini bir şey yapıyor sanmışlar. İşin özeri bu. ABD liler iyi bir fizibilite yapmadan karar vermezler.
  • Adamlar bizimle dalga geçiryorlar birde. Versinler gazı bakalım. Yakında DHM merdivenin ışıklısınıda yapacakmış. :)) Dünyada ilk
  • tabi kimbilir kac kisilik heyet gitti, yedi icti. birseyler yaptik demek icin bahaneler bulunmus. yap islet devreti amerikaya ogretinde batsinlar. once yalan dolan CED raporuyla milyon milyon agac kesip magara ustune nasil alan yapiyorsunuz onu ogretin.
  • 50 yıl gerisinden gittiğimiz, uzaydan ayağımızdaki ayakkabımızın numarasını okuyabilen ABD mi bizi örnek alacakmış. Türkçeye çeviri yanlış yapılmış olmasın. ABD bizi örnek almaya devam edin dedi de şakşakçı haber yayıcı abiyle çevirmenler aklınca işgüzarlık mı yaptı yoksa :)))
  • abd ye öğretiriz özelleştirmeyi yolcusu olmayan yere hava limanı yaptır yolcu garantisi ver şirket para kazansın
  • abd milli merdivenden de istemiş ama hyr demiş sn gm:)
  • ABD'de havaalanlari yerel devletindir. Genellikle sehir devletlerinindir. ABD'nin hangi buyuk havaalani projesi? Boyle bir proje yok ki.
  • Amerika umarım DHMİ nin kar temizlemedeki başarısını da örnek alır.
  • ABD her konuda bizi örnek alıyor resmen kıskanıyor!!!

DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak Başkanlığındaki DHMİ Heyetinin ABD temasları devam ediyor. Bu kapsamda ABD Türk İş Konseyi ile yapılan toplantıda İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) projelerinden övgü ile bahsederek, "Büyük havalimanı  projelerimizde DHMİ’nin KÖİ (Kamu Özel İşbirliği) deneyiminden yararlanmak istiyoruz" dedi.

ABD Türkiye İş Konseyi İcra Direktörü Jennifer Miel, ABD Büyükelçisinin de katıldığı toplantıda bir konuşma yaptı. Jennifer Miel, DHMİ Genel Müdürlüğü’nün kamu özel işbirliği konusundaki deneyimlerinden, Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak yeni havalimanı projelerinde yararlanmak istediklerinin altını çizdi.

İstanbul Yeni havalimanı projesinin sadece Amerika değil, tüm dünyada büyük bir heyecan yarattığını ifade eden Miel, İstanbul Yeni Havalimanı hizmete  girdikten sonra Atatürk Havalimanı'nda genel havacılığa imkan tanınması halinde, Amerikalı iş adamlarının yaptıkları iş seyahatlerinde zamandan tasarruf amaçlı olarak böyle bir imkana sahip olunmasından büyük memnuniyet duyacaklarını dile getirdi.



ABD DHMİ'nin KÖİ uygulamasını örnek alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

kamu ~ 7 yıl önce
kendi çalıştığı yeri hiç hakedilmediği halde çalışıp iş üretmeye gayret gösteren yöneticilerini kötüleyip çamur atan zihniyette olmak doğru birşey olmasa gerek üstelik dünyanın süper gücüne gidip orda seminere katılıp yapılan uygulamaları anlatmak bile kurum için bir başarıdır anlayana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nezaket ~ 7 yıl önce
Adamlar nezaket göstermiş, bunları adam yerine koyup ilgi göstermiş, bunlarda kendilerini bir şey yapıyor sanmışlar. İşin özeri bu. ABD liler iyi bir fizibilite yapmadan karar vermezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 7 yıl önce
Adamlar bizimle dalga geçiryorlar birde. Versinler gazı bakalım. Yakında DHM merdivenin ışıklısınıda yapacakmış. :)) Dünyada ilk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nuri ~ 7 yıl önce
tabi kimbilir kac kisilik heyet gitti, yedi icti. birseyler yaptik demek icin bahaneler bulunmus. yap islet devreti amerikaya ogretinde batsinlar. once yalan dolan CED raporuyla milyon milyon agac kesip magara ustune nasil alan yapiyorsunuz onu ogretin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ooy Oooyy Oooooyyy ~ 7 yıl önce
50 yıl gerisinden gittiğimiz, uzaydan ayağımızdaki ayakkabımızın numarasını okuyabilen ABD mi bizi örnek alacakmış. Türkçeye çeviri yanlış yapılmış olmasın. ABD bizi örnek almaya devam edin dedi de şakşakçı haber yayıcı abiyle çevirmenler aklınca işgüzarlık mı yaptı yoksa :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dmi ~ 7 yıl önce
abd ye öğretiriz özelleştirmeyi yolcusu olmayan yere hava limanı yaptır yolcu garantisi ver şirket para kazansın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merdiven ~ 7 yıl önce
abd milli merdivenden de istemiş ama hyr demiş sn gm:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
buyuk havaalani ~ 7 yıl önce
ABD'de havaalanlari yerel devletindir. Genellikle sehir devletlerinindir. ABD'nin hangi buyuk havaalani projesi? Boyle bir proje yok ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk plt ~ 7 yıl önce
Amerika umarım DHMİ nin kar temizlemedeki başarısını da örnek alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 7 yıl önce
ABD her konuda bizi örnek alıyor resmen kıskanıyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000