28 Şubat 2013, Perşembe 21:26:42

3. HAVALİMANI İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Bakan Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının ihalesinde, en az 3 sağlam teklif beklediklerini bildirdi.
  • Saglam teklif ne demek ve nasil olur? Yollarda oldugu gibi 5-6 ay sonra iptal edilebilir basbakan tarafindan.
  • Bundan 5 yil sonra birileri de senin icin, senin esenbogayi kuran idareciler icin kullandigin nitelemeyi kullanabir
  • 3havalimanini TAVlamamiza az kaldi!!!
  • Türkiye'deki tüm paralel pistler (Antalya'nın 3. paralel pisti hariç) bağımsız operasyon düşünülerek değil, emergency pist olarak 200 kusur metre mesafe ile inşa edilmişler. Sizin şimdi düşündüğünüz gibi çok mu yoğun sanki demişler.
  • Yoğunluk dediğiniz kavram THY bazında siyasi kararla ilişkilidir. THY'nin 200 küsur uçağının koyun 25 tanesini Ankara'ya. Ortadoğu'dan Avrupa'ya transit yolcu taşırsınız. İstanbul'u kullanan yolcuların %65'i transit zaten. İstanbul'lular mı dolduruyor uçakları sanki? Yumurta kapıya gelmeden iş yapmak kültürümüzde olmadığı için "çok mu yoğun da" sanki türünden saçmalıkların ardı arkası gelmiyor.
  • Esenboga'da 3. piste ne hacet? Cokmu yogunda 3. pist kurulucak Esenboga'da. Gerci kus beyinli idareceilerimiz Esenbogayi kurarlarken 2 tane gercek paralel pist degilde 2 tane cakma paralel pist yapmasalarmis simdi 3. piste gerek kalmazdi.
  • Umarim Esenboga'ya 6 senedir yapacaklarini soyledikleri ancak bir turlu para bulup da baslayamadiklari 3.pist kamulastirmasina da deginirler. Hos ati alan uskudar'i gecti. Fiyatlar 5 e katlandi.
  • Bakanımızı seviyoruz. Allah yolunu açık etsin.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanının ihalesinde, en az 3 sağlam teklif beklediklerini kaydederek, yeni havalimanının ihale şartnamesini alan 16 firmadan 5'inin, süre uzatımı konusunda talepte bulunduğunu söyledi. Yıldırım, ihale süresinin uzatılıp usatılmayacağı konusunda ayrıntı vermedi.

Öte yandan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım yarın Esenboğa Havalimanı'nda da geniş bir basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunacak. Yıldırım'a Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal da eşlik edecek.

3. HAVALİMANI İLE İLGİLİ FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

saglam ~ 11 yıl önce
Saglam teklif ne demek ve nasil olur? Yollarda oldugu gibi 5-6 ay sonra iptal edilebilir basbakan tarafindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rizeli kardesim ~ 11 yıl önce
Bundan 5 yil sonra birileri de senin icin, senin esenbogayi kuran idareciler icin kullandigin nitelemeyi kullanabir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 11 yıl önce
3havalimanini TAVlamamiza az kaldi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rizeli kardeşime ~ 11 yıl önce
Türkiye'deki tüm paralel pistler (Antalya'nın 3. paralel pisti hariç) bağımsız operasyon düşünülerek değil, emergency pist olarak 200 kusur metre mesafe ile inşa edilmişler. Sizin şimdi düşündüğünüz gibi çok mu yoğun sanki demişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoğunluk? ~ 11 yıl önce
Yoğunluk dediğiniz kavram THY bazında siyasi kararla ilişkilidir. THY'nin 200 küsur uçağının koyun 25 tanesini Ankara'ya. Ortadoğu'dan Avrupa'ya transit yolcu taşırsınız. İstanbul'u kullanan yolcuların %65'i transit zaten. İstanbul'lular mı dolduruyor uçakları sanki? Yumurta kapıya gelmeden iş yapmak kültürümüzde olmadığı için "çok mu yoğun da" sanki türünden saçmalıkların ardı arkası gelmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rizeli ~ 11 yıl önce
Esenboga'da 3. piste ne hacet? Cokmu yogunda 3. pist kurulucak Esenboga'da. Gerci kus beyinli idareceilerimiz Esenbogayi kurarlarken 2 tane gercek paralel pist degilde 2 tane cakma paralel pist yapmasalarmis simdi 3. piste gerek kalmazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esenboga? ~ 11 yıl önce
Umarim Esenboga'ya 6 senedir yapacaklarini soyledikleri ancak bir turlu para bulup da baslayamadiklari 3.pist kamulastirmasina da deginirler. Hos ati alan uskudar'i gecti. Fiyatlar 5 e katlandi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tru ~ 11 yıl önce
Bakanımızı seviyoruz. Allah yolunu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000