28 Aralık 2009, Pazartesi 07:18:22

Yine Delta yine panik!

ABD'de, Amsterdam-Detroit seferini yapan Delta Havayolları uçağına saldırı girişiminde bulunulmasının ardından, aynı hattaki başka bir uçakta bir kuşkulu olay daha yaşandı...
  • Bravo, çok başarılı bir kontrol yapıp yolcuyu uçağa almışsınız!
  • bunlar hep amerika oyunu olaylar .. Dünya üzerindeki sivil havacılıgı etkilemek ve yeni birtakım olaylarla sivil havacılık'taki olaylarının gidis yönünü degistirmek icin yeni taktikler.. Bunun pesinden elbet biseyler olacak yakında görürsünüz.......

ABD'de, Amsterdam-Detroit seferini yapan Delta Havayolları (Northwest) uçağına saldırı girişiminde bulunulmasının ardından, aynı hattaki başka bir uçakta bir kuşkulu olay daha yaşandı.

Bu kez de, uçağın bir yolcusunun iniş sırasında rahatsız edici davranışlarda bulunması üzerine, inişin ardından Detroit'te gözaltına alındığı bildirildi.

Amerikan medyasında, hükümet ve güvenlik kaynakları ile uçuş yetkililerine dayandırılan haberlere göre, Amsterdam-Detroit seferini yapan 253 sefer sayılı uçağın Nijeryalı olduğu bildirilen bir yolcusu, kendisini uçağın tuvaletine kilitledi ve 1 saat süreyle orada kaldı, mürettebat tarafından sorgulanınca da sinirlendi.

Delta Havayolları Sözcüsü Susan Elliott, yolcunun, rahatsız edici davranışlarda bulunması üzerine mürettebat tarafından, güvenlik yetkililerince uçağın dışına çıkarılmasının istendiğini bildirdi. Elliott, geri kalan 255 yolcunun uçaktan güvenli olarak indiğini kaydetti.

Havaalanı sözcüsü Scott Wintner da olayın meydana geldiği uçuşun, Noel günü saldırı girişiminde bulunulan uçuşla aynı olduğunu, pilotun inişin ardından acil yardım isteğinde bulunduğunu ve uçak Detroit'e iner inmez bir kenara çekildiğini dile getirdi.

Uçağın terminalden uzak bir mesafeye çekildiği, ilk yardım araçları ve polis birimlerince çember altına alındığı belirtildi.

Bir güvenlik yetkilisi, yolcunun güvenlik açısından bir tehdit oluşturmadığı ve "ciddi bir durum" yaratmadığını, polis tarafından yapılan sorgusunda, kendisinin uçuş sırasında hastalanan bir işadamı olduğunun belirlendiğini kaydetti.

Noel günündeki saldırı girişiminin ardından güvenlik ve havayolları personelinin gergin olduğu yorumları yapılırken, güvenlik yetkilileri, Detroit'e giden diğer kimi uçuşlarda da ufak olaylar yaşandığını, ancak en dikkat çekenin bu son olay olduğunu bildirdiler.

Yine Delta yine panik!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bravo, çok başarılı bir kontrol yapıp yolcuyu uçağa almışsınız!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunlar hep amerika oyunu olaylar .. Dünya üzerindeki sivil havacılıgı etkilemek ve yeni birtakım olaylarla sivil havacılık'taki olaylarının gidis yönünü degistirmek icin yeni taktikler.. Bunun pesinden elbet biseyler olacak yakında görürsünüz.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000