01 Kasım 2011, Salı 08:05:21

UÇAKTA YARASA, YOLCUDA 7 YILAN 3 KAPLUMBAĞA!

Tam uçuş esnasında kanat çırparak tur atmaya başladı! Kendini mağarada sanan yarasa yolculara korku dolu anlar yaşattı...
  • Hayvan diyip geçmeyeceksin.. Bak, ya fare teslim olmak yerine ateşle yada kemirmeyle karşılık verseydi.. :P
  • walla helal olsun...maymun süpermiş :)))
Farklı havayolu şirketlerinin sunduğu uçak biletlerini fiyat ve mekân bazında karşılaştıran Skyscanner.com, geçtiğimiz ay havalimanlarında ve uçaklarda karşılaşılan ilginç “hayvan vakaları”nı derledi.
 
Buna göre, son yılların en ilginç hayvan vakası, ABD’nin Florida eyaletinin güzide kıyılarıyla tanınan kenti Miami’de gerçekleşti. Uluslararası medyada geniş yer bulan habere göre, havaalanında uçağa binmek üzere olan bir yolcu, üzerindeki 7 yılan, 3 egzotik kaplumbağa ile yakalandı. Yetkililer, kontrollerin en yüksek seviyede olduğu Miami Havaalanı’nda Brezilya uçağına binmek üzere olan yolcunun yılanları pantolonuna nasıl sakladığını açıklamadılar. Yılanların zehirli olup olmadığı konusu da belirsizliğini korudu. Hayvanlar ABD’deki ilgili kuruluşlara gönderilirken cesur yolcu hayvan kaçakçılığından tutuklandı.
 
İşte dünya medyasında yer bulan bazı hayvan vakaları: 
 
KORSAN ARILAR
 
Uçakların korsanlar tarafından kaçırıldığı haberlerine alışkın olsak da eylül ayının ilk haftası bir Moskova uçağını basan korsanlar değil arılar oldu! Henüz kalkış yapmamış uçakta bir anda yüzlerce arıyla karşılaşan yolcular çareyi uçağı acilen terk etmekte buldular. Arıların, uçağın bir kenarında yuvalandıkları anlaşıldı. 
 
UÇAKTA FARE VAR 
 
Uçakta gördüğü bir fare yüzünden dehşete kapılan bir hostes yüzünden Nepal Havayolları’nın Bangkok uçuşu 12 eylülde iptal edildi. Uçakta paniğe neden olan davetsiz yolcu yetkililere sessizce teslim oldu!
 
DİKKAT! YARASA!
 
Kısa bir süre önce Delta Havayolları’nın Winconsin’den Atlanta’ya gerçekleştirdiği uçuş esnasında kanat çırparak tur atan bir yarasa görüldü. Kendini mağarada sanan yarasa yolculara korku dolu anlar yaşattı.  
 
UÇAN SOLUCANLAR
 
Atlanta’dan yola çıkan uçakta meydana gelen solucan vakasının kaynağı bir yolcunun çantasındaki etti!  
 
KUŞLARIM OLMADAN ASLA
 
Los Angeles’tan Çin’e uçmaya hazırlanan uçağın yolcularından biri onlardan uzak kalamadığı gerekçesiyle egzotik kuşlarını çoraplarının içinde uçağa sokmaya çalıştı.
 
MAYMUN KURALLARA UYDU
 
Florida’dan New York’a giden bir uçakta küçük bir maymun ortaya çıktı. Ancak yolcular maymuna karşı anlayışlı davrandılar. Bütün uçuş boyunca kemeri takılı bir şekilde sahibinin yanında oturmasına izin verildi. İlginç olan, maymunun bu oturma pozisyonunu kabullenmesi uçuş sonuna kadar sessizliğini korumasıydı!
 
LEOPAR TİCARETİ
 
Bangkok Havalimanı yetkilileri bir yolcunun valizinde leopar, panter ve ayı yavruları bulunması üzerine alarma geçtiler. Tayland’da leopar ve panterlerin fiyatları karaborsada 5000 dolara kadar çıkabiliyor! (Habertürk)
UÇAKTA YARASA, YOLCUDA 7 YILAN 3 KAPLUMBAĞA!

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Hayvan diyip geçmeyeceksin.. Bak, ya fare teslim olmak yerine ateşle yada kemirmeyle karşılık verseydi.. :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
walla helal olsun...maymun süpermiş :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000