12 Ekim 2011, Çarşamba 11:45:28

UÇAKTA İNTERNET '1.5 MİLYAR DOLAR'

Uçaklara yönelik kablosuz iletişim sektörünün 2015 yılına kadar 1,5 milyar dolar ciroya ulaşacağı belirtildi...
  • Şu telefonu, interneti bari uçakta kullanmayın. Ne olacak 1 saat veya 11 saat uçakta iken yapılacak bir şey varmı? Kafanınızı dinleyin radyasyondan etkilenmeyin, uçuşun keyfini EMNİYETLİ olarak çıkarın.
  • arkadaşımızın dediği doğru hem uçağa bindiğimizde tellefon bilgisayar vs. kullanmak yasaktı sımdi para cezası var ama gelmiş şimdii ise siz bize kullanmak serbest der gibi kullanın ama paralıı ve parada para çok saçma yapmıslar. yada benmı yanlış düşünüyorum yöneticilerin cevap vermesini bekliyorum...
  • o cihazları kullanmak turkiyede yasak sadece. iş olsun, yolculara rahat-huzur vermeyelim diye uygulanan bir yasak. adamlar uçuş modu koyuyor cihazlarına, bir bildikleri var herhalde koskoca milyar dolarlık şirketler ama bizim tutucu şirket yöneticileri ve işguzar kabin memurlarının hışmından kurtulamıyorlar. olay açık arkadaşım işte: iniç kalkış hariç dünyanın her yerinde serbest o cihazları kullanmak, turkiyedeki havayolu şirketleri hariç. biz en iyisini biliriz, uçak kazasının olmasını elektronik cihazlara bırakamayız, pilotlarımız halleder o işi:)))
  • hem uçaklarda elektronık cıhaz kullanmak yasak para cazası var hemde ınternet kullandıgımızda yıne para oduyoruz bu ne be...
In-Stat araştırma şirketinin raporundan derlediği bilgilere göre, geçen üç yıl boyunca özellikle ticari uçuşlarda 3 kat büyüklüğe ulaşan Wi-Fi sektörü, gelişimini sürdürecek ve 2015 yılında sektör 1,5 milyar dolarlık ciroyu geçecek.
 
Diğer şirketler ile rekabet amacıyla uçaklarına kablosuz iletişim modülleri ekleyen uçak şirketlerinin çabası ile büyüdüğü ifade edilen sektörün, yakın bir gelecekte "olmazsa olmaz" hale geleceği belirtiliyor.
 
Raporda mobil iletişim imkanlarının uçak firmaları için çeşitli uygulamalar sayesinde yeni gelir kaynağı yarattığına dikkati çekildi.
 
ABD merkezli Delta Airlines, geçtiğimiz günlerde yolcuları için izle-öde konseptli servis başlatacağını açıkladı.
 
Wi-Fi kullanılabilen uçaklarda, yolcular, gidilen yerlerdeki konserler, festivaller, haberler ve diğer eğlence seçeneklerine ücretsiz ulaşabilirken televizyon şovları ve filmler gibi servislerden de ücret karşılığı yararlanabilecek. (Haber3)
 
UÇAKTA İNTERNET '1.5 MİLYAR DOLAR'

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Şu telefonu, interneti bari uçakta kullanmayın. Ne olacak 1 saat veya 11 saat uçakta iken yapılacak bir şey varmı? Kafanınızı dinleyin radyasyondan etkilenmeyin, uçuşun keyfini EMNİYETLİ olarak çıkarın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşımızın dediği doğru hem uçağa bindiğimizde tellefon bilgisayar vs. kullanmak yasaktı sımdi para cezası var ama gelmiş şimdii ise siz bize kullanmak serbest der gibi kullanın ama paralıı ve parada para çok saçma yapmıslar. yada benmı yanlış düşünüyorum yöneticilerin cevap vermesini bekliyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o cihazları kullanmak turkiyede yasak sadece. iş olsun, yolculara rahat-huzur vermeyelim diye uygulanan bir yasak. adamlar uçuş modu koyuyor cihazlarına, bir bildikleri var herhalde koskoca milyar dolarlık şirketler ama bizim tutucu şirket yöneticileri ve işguzar kabin memurlarının hışmından kurtulamıyorlar. olay açık arkadaşım işte: iniç kalkış hariç dünyanın her yerinde serbest o cihazları kullanmak, turkiyedeki havayolu şirketleri hariç. biz en iyisini biliriz, uçak kazasının olmasını elektronik cihazlara bırakamayız, pilotlarımız halleder o işi:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hem uçaklarda elektronık cıhaz kullanmak yasak para cazası var hemde ınternet kullandıgımızda yıne para oduyoruz bu ne be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000