01 Kasım 2008, Cumartesi 12:15:45

UÇAKTA ÇİTA KABUSU

Dün ABD ve Avrupa’nın birçok ülkesi Cadılar Bayramı olarak bilinen Halloween’i kutladı. Herkesin birbirini korkutmak için korkunç giysiler ve makyajlarla dolaştığı bu ilginç gecenin en korku dolu macerasını ise bir yer hizmetleri görevlisi yaşadı.
  • Olay budur kedi,köpek görmüştümde hold da gezinen çıtayı hiç duymamıştım
  • kesinlikle o adamın yerinde olmak,o heyecanı yaşamak isterdim :)
  • Çita 'dan hızlıymış adam :)

Delta Airlines Boeing 757–200 uçağının bagajını boşaltmak için kargo kompartımanının kapağını açan görevli, kompartımanın içinde serbest olarak dolaşan vahşi kedi çitanın kendisine doğru koştuğunu görünce büyük bir şok yaşadı. DL1510 sayılı Portland- Atlanta (ABD) uçuşu sonunda uçağın kargo bölümündeki bagajları boşaltmak için kompartıman kapağını açan yer hizmetleri görevlisi yaşadığı şoku atlatarak, kapağı hemen kapatmasaydı vahşi çitanın saldırısına uğrayacaktı.

Memphis Hayvanat Bahçesi’ne götürülmek üzere özel kafesleriyle kargo bölümündeki bagajların arasına konulan iki adet dişi çitadan biri kafesinden dışarıya çıkmayı başarmıştı. Görevli kapıyı kapattıktan sonra uçak hangara çekilerek, Atlanta Hayvanat Bahçesi’nden bir uzman çağırıldı. Uzman çitayı uyuşturucu iğneyle etkisiz hale getirdi ve tekrar kafesine konulan çita hayvanat bahçesine doğru yola çıktı. Delta Airlines’ın uçak yolcularına bir güzel haberi vardı; çita bagajlara zarar vermemişti. 

UÇAKTA ÇİTA KABUSU

Yorumlar

airman ~ 15 yıl önce
Olay budur kedi,köpek görmüştümde hold da gezinen çıtayı hiç duymamıştım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hallohallo ~ 15 yıl önce
kesinlikle o adamın yerinde olmak,o heyecanı yaşamak isterdim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Çita 'dan hızlıymış adam :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000