26 Aralık 2009, Cumartesi 07:58:28

UÇAĞI HAVAYA UÇURACAKTI!

Delta Havayolları uçağını havada patlatmak istediği bildirilen El Kaide bağlantılı bir kişi son anda etkisiz hale getirildi.
  • konuyla pek ilgisi yok ama bir sey dikkatimi cekıyor amerikedakı havayolu sirketleri son zamanlarda airbusa cok ragbet etmeye basladılar boeing varken, neden airbus aliyorlar acaba daha kaliteli oldugu ıcın olabilir mi?resimde de deltaya ait airbus A 330 ucagı goruluyor.
  • EEE adamlar uğraştılar full xray cihazı için satamadılar, şimdi ayak direyen diremeyen herkese aldırırlar bu aletten
  • Hep sacma , yalan dolan , yok boyle birsey , hep CIA uydurmalari ! H1N1 gibi 9/11 gibi , Iraktaki nukleer silahlar gibi ,Kuzey Kore gibi , Iran gibi , Zimbabwe gibi , Yemen gibi , PKK gibi , HAMAS gibi , Kuresel isinma gibi .. HEP CIA AMERIKA'N UYDURMASI .. Biktik artik yeter , istemiyoruz huzur istiyoruz biktik sizden..
  • şimdi uğtaş dur yolcularla... zaten secmezdim deltayı!
  • Ataturk havalimaninda guvenlik onlemlerinin bir kac gun once arttirilmasi tam bir isabet oldu. Hem ic hemde dis hat yolcularinin guvenligi icin.

Hollanda’dan ABD’ye giden ve içinde 278 yolcu bulunan uçağın Detroit’e yaklaştığı sırada kimliği açıklanmayan bir kişi yanındaki havai fişekleri tutuşturdu.

Görevlilerin müdahalesi sonucu adının Abdul Mudallad olduğu belirtilen yolcu hemen etkisiz hale getirildi. Pilot, Airbus 330 tipi yolcu uçağını havaalanına başarıyla indirirken, olay sırasında yaralanan bir kişi tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Bir Amerikan anti-terör yetkilisi AP ajansına yaptığı açıklamada, havai fişekleri tutuşturan Nijerya uyruklu kişinin yolcu uçağını havada infilak ettirmeyi planladığını açıkladı.

İngiliz Reuters ajansı da ABD'de şok etkisi yaratan olayın ardından güvenlik kurumu yetkilileri, ek ve kısıtlayıcı önlemlerin, iç ve dış hatlarda uygulamaya sokulacağını belirtti.

ABD Başkanı Barack Obama'nın da “hava yolu ulaşımında güvenliğin artırılması yönünde gerekli tüm önlemlerin alınması” talimatını verdiği bildirildi.

Beyaz Saray sözcüsü Bill Burton, Hawai'de Noel tatilinde bulunan Obama'nın olayla ilgili tüm gelişmeleri yakından ve düzenli olarak takip ettiğini belirterek, Obama ve güvenlik yetkililerinin bu süreçte zaman zaman durum değerlendirmesi yaptıklarını kaydetti

Burton, Obama'nın “havayolu ulaşımında güvenliğin artırılması için gerekli tüm önlemlerin alınması” yönünde talimat verdiğini de kaydetti.

Beyaz Saray yetkilileri söz konusu olayın “terörist eylem girişimi” olarak değerlendirildiğini belirtti.

UÇAĞI HAVAYA UÇURACAKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
konuyla pek ilgisi yok ama bir sey dikkatimi cekıyor amerikedakı havayolu sirketleri son zamanlarda airbusa cok ragbet etmeye basladılar boeing varken, neden airbus aliyorlar acaba daha kaliteli oldugu ıcın olabilir mi?resimde de deltaya ait airbus A 330 ucagı goruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EEE adamlar uğraştılar full xray cihazı için satamadılar, şimdi ayak direyen diremeyen herkese aldırırlar bu aletten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hep sacma , yalan dolan , yok boyle birsey , hep CIA uydurmalari ! H1N1 gibi 9/11 gibi , Iraktaki nukleer silahlar gibi ,Kuzey Kore gibi , Iran gibi , Zimbabwe gibi , Yemen gibi , PKK gibi , HAMAS gibi , Kuresel isinma gibi .. HEP CIA AMERIKA'N UYDURMASI .. Biktik artik yeter , istemiyoruz huzur istiyoruz biktik sizden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şimdi uğtaş dur yolcularla... zaten secmezdim deltayı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ataturk havalimaninda guvenlik onlemlerinin bir kac gun once arttirilmasi tam bir isabet oldu. Hem ic hemde dis hat yolcularinin guvenligi icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000