16 Temmuz 2011, Cumartesi 13:46:30

TAKSİ YAPARKEN ÇARPTI! (VİDEO)

Delta Havayolları'na ait Boeing 767 tipi yolcu uçağı Boston Logan Havalimanı'nda taksi yaptığı sırada SouthEast Havayolları'nın küçük bir yolcu uçağına çarptı.
  • Oyuncak gibi çevirmiş...Allh korumuş..
  • Bu olay görülüyor ki Amerikada da sıkça oluyor teknolojinin yeridir.. Asıl bu olay Türkiyede olsaydı hele hele Thy uçağı başka bir uçağa çarpsaydı işde o zaman ne thy kalırdı nede başka bir şey hakaretlerin ardı arkası kesilmezdi burası türkiye içimizde irlandalılar bekliyor akbaba gibi acaba ne zaman kaza olacak, teknik arıza olsa bizde sövsek hakaret etsek küçük dürsek diye.. Amerikada kaçınca kezx oluyor bu tür bir kaza..
  • 'Ölümden dönüldü, faciaya ramak kala, yolcular büyük panik yaşadı' gibi abartmalar olmayınca haber daha mantıklı oluyor. TR'deki yerel habercilere örnek olsun, sadece haberi verin, abartmayın...
  • Gelen gecen Crjlere dayak atiyor. Nedir bu CRjlerin gunahi ? Once A380 simdi B767 crjler bu gidisle epeyce dayak yiyecege benziyor.
  • 767 ,,jumbo jet" :P winglet koptukdan sonra a330 lara benzemis... gecmis olsun diyelim...ins tekrar olmaz böle kazalar.
Delta Havayolları'na ait Boeing 767 tipi yolcu uçağı Boston Logan Havalimanı'nda taksi yaptığı sırada SouthEast Havayolları'nın Bombardier CRJ 900 tipi yolcu uçağına çarptı.
 
Kaza anı kameralara böyle yansıdı;

TAKSİ YAPARKEN ÇARPTI! (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Oyuncak gibi çevirmiş...Allh korumuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu olay görülüyor ki Amerikada da sıkça oluyor teknolojinin yeridir.. Asıl bu olay Türkiyede olsaydı hele hele Thy uçağı başka bir uçağa çarpsaydı işde o zaman ne thy kalırdı nede başka bir şey hakaretlerin ardı arkası kesilmezdi burası türkiye içimizde irlandalılar bekliyor akbaba gibi acaba ne zaman kaza olacak, teknik arıza olsa bizde sövsek hakaret etsek küçük dürsek diye.. Amerikada kaçınca kezx oluyor bu tür bir kaza..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
'Ölümden dönüldü, faciaya ramak kala, yolcular büyük panik yaşadı' gibi abartmalar olmayınca haber daha mantıklı oluyor. TR'deki yerel habercilere örnek olsun, sadece haberi verin, abartmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gelen gecen Crjlere dayak atiyor. Nedir bu CRjlerin gunahi ? Once A380 simdi B767 crjler bu gidisle epeyce dayak yiyecege benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
767 ,,jumbo jet" :P winglet koptukdan sonra a330 lara benzemis... gecmis olsun diyelim...ins tekrar olmaz böle kazalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000