03 Mayıs 2014, Cumartesi 10:13:23

SEFER SIRASINDA MOTORU DURDU!

Delta Havayolları'nın Paris-Newark seferini yapacak yolcu uçağının sol motoru sefer sırasında durunca, yolcular arasında büyük panik yaşandı
  • iste biz buna havacilik diyoruz
  • 1. Kalkistan hemen sonra degil okyanusu gecip, kanadaya yaklasirken 2. Motor degerleri nedeni ile ekiptarafindan kapatildi 3. Geri donmedi, goose bay e indi canadada 4. Bu tarz haberlerde panik sart, yolcular panik yasamazsa haber degeri olmaz:) haftada 2-3 sefer motor eksikiyor ancak onlarda yolcular panik olmuyor. Bunda panik olmuslar o yuzden haber olmus :)
  • Thy binin o zaman....
  • Havacılıkta gayet normal bir olay; yolcuların olayı hissetmeleri dahi çok zor, geri dönüş anonsu sonrasında endişelenmeleri normaldir, ancak panik oldular tabiri yetsiz gözüküyor.
  • Yormayin kafanizi. Bunlar plağan hadiseler. Bilgisiz arkadaşlar gereksiz yorumlar yapıyorlar. Bu tip hadiseler gayet normal.
  • geçtiğimiz haftalarda da yabancı bir business jet mayday diyerek gökçen e indi..
  • iki gün önce thy haricindeki türk firmalarından birinin kalkışta motoru durdu. radyodan canlı olarak dinledik. ancak ne hikmetse sadece thy'nin arızalari haber oluyor. amaç nedir?

Delta Havayolları'nın Paris-Newark seferini yapacak yolcu uçağının sol motoru sefer sırasında durunca, yolcular arasında büyük panik yaşandı.

Paris'ten Newark'a gitmek üzere sorunsuz bir kalkış gerçekleştiren Delta Havayolları'nın Boeing 767-300 tipi yolcu uçağının sol motoru kalkışından kısa bir süre durdu. Bunun üzerine geri dönme kararı alan uçağın yolcuları arasında büyük panik yaşandığı kaydedildi.

Paris'e dönen uçağın indiği pistin çevresinde de itfaiye ekipleri hazır bekletildi. 

Uçak bakıma alınırken, yolcular için başka bir uçak tahsis edildi, sefer yaklaşık 11 saatlik gecikmeye uğradı.
 

SEFER SIRASINDA MOTORU DURDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

birisi ~ 10 yıl önce
iste biz buna havacilik diyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Threegreen ~ 10 yıl önce
1. Kalkistan hemen sonra degil okyanusu gecip, kanadaya yaklasirken 2. Motor degerleri nedeni ile ekiptarafindan kapatildi 3. Geri donmedi, goose bay e indi canadada 4. Bu tarz haberlerde panik sart, yolcular panik yasamazsa haber degeri olmaz:) haftada 2-3 sefer motor eksikiyor ancak onlarda yolcular panik olmuyor. Bunda panik olmuslar o yuzden haber olmus :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 10 yıl önce
perfect comment
Thy ~ 10 yıl önce
Thy binin o zaman....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Havacılıkta gayet normal bir olay; yolcuların olayı hissetmeleri dahi çok zor, geri dönüş anonsu sonrasında endişelenmeleri normaldir, ancak panik oldular tabiri yetsiz gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yormayin ~ 10 yıl önce
Yormayin kafanizi. Bunlar plağan hadiseler. Bilgisiz arkadaşlar gereksiz yorumlar yapıyorlar. Bu tip hadiseler gayet normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
geçtiğimiz haftalarda da yabancı bir business jet mayday diyerek gökçen e indi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
iki gün önce thy haricindeki türk firmalarından birinin kalkışta motoru durdu. radyodan canlı olarak dinledik. ancak ne hikmetse sadece thy'nin arızalari haber oluyor. amaç nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000