24 Nisan 2009, Cuma 09:01:22

Kriz, şirketleri ne kadar vurdu?

Krizde Fortune 500’deki 128 şirketin toplam zararı 500 milyar doları buldu...
  • L.Lions arkadaşın pegasusu sevmediği açık ve net. Ancak aşağıdaki linke bir bakarsanız Pegasus hakkında tekrar düşünmeniz gerekebilir. Aynı olayın başınıza geldiğini bir düşünsenize.... http://www.airporthaber.com/v3/serbestkursu/index.php?id=550
  • Çok bilmiş LİONS seni.. En azından eşek de olsa uçuyor.Sen ne işe yarıyosun acaba???
  • Kriz ABD'yi teğet geçmediği gibi kalbinden vurmuş. Delta gibi firmalar bile çalkantıda. Hamdolsun, Türkiye'de ise durumlar bambaşka, havacılık firmalarının hemen hepsi bağdiresiz ilerliyor, hatta sektöre yeni girenler bile var. Düşünün, yolcularını "bedava bilet" diye kandıran "uçan eşek" tarzı firmalar bile büyüyor, o derece yani... :)

Listenin ilk sırasına 99.3 milyar dolar kayıpla AIG otururken, bazı havayolu şirketleri de listeye girmekten kurtulamadı.

Küresel krizde dünyanın en çok kaybeden şirketi sigorta devi AIG olurken, Amerika'nın ünlü havayolu şirketi, Delta Airlines ise listenin 12. sırasına oturdu.

Bir diğer havayolu şirketi olan UAL, 16. sıraya oturdu ve kaybı 5.3 milyar dolar olarak açıklandı.

Kriz döneminde kayıplarının büyük olduğunu söyleyen havayolu yetkilileri, bu durumdan kurtulmak için gerekli önlemlerin alınacağını ve günlük çareler yerine geleceğe yönelik çareler üretileceğini ifade etti.

©AirportHaber

Kriz, şirketleri ne kadar vurdu?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
L.Lions arkadaşın pegasusu sevmediği açık ve net. Ancak aşağıdaki linke bir bakarsanız Pegasus hakkında tekrar düşünmeniz gerekebilir. Aynı olayın başınıza geldiğini bir düşünsenize.... http://www.airporthaber.com/v3/serbestkursu/index.php?id=550

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok bilmiş LİONS seni.. En azından eşek de olsa uçuyor.Sen ne işe yarıyosun acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kriz ABD'yi teğet geçmediği gibi kalbinden vurmuş. Delta gibi firmalar bile çalkantıda. Hamdolsun, Türkiye'de ise durumlar bambaşka, havacılık firmalarının hemen hepsi bağdiresiz ilerliyor, hatta sektöre yeni girenler bile var. Düşünün, yolcularını "bedava bilet" diye kandıran "uçan eşek" tarzı firmalar bile büyüyor, o derece yani... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000