08 Şubat 2010, Pazartesi 10:29:07

İNİŞ TAKIMLARINDAN CESET ÇIKTI!

New York–Tokyo seferini yapan Delta Havayolları’na ait 777-200 tipi yolcu uçağı teknik bakıma alındıktan sonra iniş takımlarında erkek cesedi bulundu.
  • Üzerindeki elbiseden teknik mi, sivil mi( ki bu çok ihtimal dışı, sebepleri de açık...) olduğu anlaşılabilir sanıyorum.Kaldı ki bi Amerikalı Japonya'ya kaçak yollarla neden gelsin?Bu ceset bence daha evvel Deltanın başka bir ülkeden Amerika'ya gelirken, kaçak binmiş bir delikanlıya ait.Önceki uçuşlarda görülmedi çünkü groundtime'ını tahminimce sadece gate'de tamamladı ama hiç tekniğe girmedi.Şimdi ise teknik bakım için hangara girince belki de birkaç uçuşta bulunmuş delikanlı ortaya çıktı. Böyle bir olay daha evvel yaşanmıştı.Teknik ise..Yorum yok!
  • çıkan ceset ordaki tekniklerdense normal bir durum derim daha önceleri kendileri iniş takımında telsiz göndermişlerdi türkiye ye.
  • Bana göre deltanın uğursuzluklar silsilesi 330 la başlamıştır.Allah sonlarını hayır etsin ne diyeyim.

Delta Havayolları’nın DL59 sefer sayılı New York–Tokyo uçuşunu güvenli şekilde gerçekleştiren 193 yolculu uçağın iniş takımlarında siyahî bir erkeğin cesedi bulundu. Cesedin, uçağın teknik bakıma alınmasından kısa bir süre sonra ortaya çıktığı belirtildi.

Yapılan otopsinin ardından yetkililer, ölen şahsın New York’ta uçağın iniş takımlarına tırmanmış olabileceğini ifade ederek, uçuş sırasında oksijen yetersizliği ve soğuktan öldüğünü tahmin ettiklerini söylediler.

Yapılan incelemede cesedin üzerinde herhangi bir yara izine rastlanmadığını belirtildi.

İNİŞ TAKIMLARINDAN CESET ÇIKTI!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Üzerindeki elbiseden teknik mi, sivil mi( ki bu çok ihtimal dışı, sebepleri de açık...) olduğu anlaşılabilir sanıyorum.Kaldı ki bi Amerikalı Japonya'ya kaçak yollarla neden gelsin?Bu ceset bence daha evvel Deltanın başka bir ülkeden Amerika'ya gelirken, kaçak binmiş bir delikanlıya ait.Önceki uçuşlarda görülmedi çünkü groundtime'ını tahminimce sadece gate'de tamamladı ama hiç tekniğe girmedi.Şimdi ise teknik bakım için hangara girince belki de birkaç uçuşta bulunmuş delikanlı ortaya çıktı. Böyle bir olay daha evvel yaşanmıştı.Teknik ise..Yorum yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çıkan ceset ordaki tekniklerdense normal bir durum derim daha önceleri kendileri iniş takımında telsiz göndermişlerdi türkiye ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bana göre deltanın uğursuzluklar silsilesi 330 la başlamıştır.Allah sonlarını hayır etsin ne diyeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000