05 Kasım 2010, Cuma 00:32:04

DELTA UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ

Kargo uçaklarındaki bomba paniği devam ediyor. Amsterdam'dan kalkış yapan Delta havayollarına ait bir uçağın, şüpheli kargo nedeniyle Hindistan'ın Mumbai'nin kentine acil iniş yaptığı belirtildi.
  • delta havayollari hergun amsterdam-mumbai arasinda tarifeli ucus gerceklestiriyor.ucus hattinda yanlis kullanilan bir durum yok,sorun su ki haber basligi okuyucuya net bir sekilde yansitilmiyor.
  • delta hava yollari amsterdamdan kalkiyor mumbai meydanina acil inis yapiyor. ayiptir sormasi nereye gidiyormus bu ucak ?? nasil bir trafik hakki almislar?? FSB
  • küba da ucak düsmüs... haberi nerde???
Havaalanı sözcüsü Manish Kalghatgi, uçakta şüpheli kargo olduğunun bildirilmesi üzerine uçağın Mumbai uluslararası havaalanına acil iniş yaptığını, bomba imha ekibi ve havaalanı güvenliğinin uçakta arama yaptığını kaydetti.Kalghatgi, uçakta bulunun 244 yolcudan 70'inin güvenlibir şekilde tahliye edildiğini, havalaanında alarma geçildiğini, ancak diğer uçuşların normal devam ettiğini söyledi.

DELTA UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
delta havayollari hergun amsterdam-mumbai arasinda tarifeli ucus gerceklestiriyor.ucus hattinda yanlis kullanilan bir durum yok,sorun su ki haber basligi okuyucuya net bir sekilde yansitilmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
delta hava yollari amsterdamdan kalkiyor mumbai meydanina acil inis yapiyor. ayiptir sormasi nereye gidiyormus bu ucak ?? nasil bir trafik hakki almislar?? FSB

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
küba da ucak düsmüs... haberi nerde???

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000