14 Mart 2012, Çarşamba 10:26:07

DELTA UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI (VİDEO)

Delta Havayolları'na ait B737-700 tipi yolcu uçağı pistten çıktı.
  • Lütfen ama lütfen artık haberlerinize yorum yazılması imkanını kaldırın, ya bizim caddedeki kasabın 12 yaşındaki çırağı bile yorum yazıyo elinde küçük bir tane sun express maket uçağı var diye :) bu canını bi ..ka emanet edemeyen yorumcu da olabilir bu çırak yani...! ciddi bir iş yapıyorsunuz lütfen bayağılaşmasına izin vermeyin!
  • Delta ucak bakiminda Dunyada ilk 10a girmis bir sirkey ben defalarca 763 ile Atlantigi gectim maharet yeni ucaklar almakta degil bakimini muntazam bir sekilde yapmakta. Delta iyidir arkadaslar.
  • bir daha deltayla uçmam imkansız. gılobali fossss
  • filoları okadar eski ki binen arkadaşlar anlatıyo,,,767 300 le atlantiği geçiyolar bi kere 767 300 le bende geçmiştim atlantiği british airways in uçağıydı o kadar eskiydi ki koltuğun tekinde faça vardı gece vakti yürek ister o uçakla okyanus aşmak adamların çok uçağı var ama eski...kazada olur onlarda insan evladı....
  • bu işin içinde thy yok arkadaşlar yönetimide yok hemen celallenmeyin :) yaklaşık 1000 adet uçağı olan bir firmanın bu tarz olaylar yaşaması da normaldir. thy de olsa 1000 uçak ahl de uçaklar takozlardan değil birbirinin üstünden atlar ama şu anda öyle bir durum söz konusu değil. ilk cümleme takılmayın arkadaşlar. thy ve yönetiminin yalakası birileri her haberin altına saçma sapan bir şekilde thy aleyhine gereksiz yorumlar yapıyor. yine aynı kişiler bu sefer kendisine cevap olarak çok mantıklı cevaplar yazıyor. bu durumda burada haber ve yorumlarını okuyan kişiler artık gerçekten eleştirisini yapan kişileri dahi kale almıyor. thy yi anca salak saçma kişiler eleştirir imajı çiziliyor. bu arada sektörden çevreme bakıyorumda gayet etkili oluyo.
  • THY nin üstün başarılarıyla yarışamazsın. Bi kere bademlerin gücüyle sen değil kimse yarışamaz..
  • AHL de 05 den inip de , Ataköy ' e doğru duramamış gibi sanki..
  • ne adamlarsiniz be ecelinizden olseniz thy veya yonetiminden bileceksiniz cok guldum vallahi halinize
  • Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre teknisyenler Hamdi Topçu'nun yakın akrabasıymış. CIA ve FBI bu olayın da altında THY yönetiminin olduğundan şüpheleniyor. Ayrıntıları aktarmaya devam edicez sayın 'İçimizdeki İrlandalılar'
  • Atlanta Belediyesi'nde adam kalmadı. Her kesi Delta'da işe soktular.
Delta Havayolları'na ait B737-700 tipi yolcu uçağı Georgia Eyaletinin başkenti Atlanta Hartsfield Jackson Uluslararası Havalimanı'nda pistten çıktı.

Delta Havayolları sözcüsünün yaptığı açıklamada bu sabah saat 5:00'de meydana gelen kaza esnasında uçakta yolcu bulunmadığı, teknisyenlerin uçağın motorlarını test ettiği sırada bu kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Uçakta bulunan iki teknisyenin yaşanan olaydan dolayı yaralanmadığı belirtilirken, uçakta ciddi hasar meydana geldi.

Hartsfield Jackson Havalimanı 26L pistinin 4:30 saat süreyle kapalı kaldığı ifade edilirken, yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.


 

DELTA UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 12 yıl önce
Lütfen ama lütfen artık haberlerinize yorum yazılması imkanını kaldırın, ya bizim caddedeki kasabın 12 yaşındaki çırağı bile yorum yazıyo elinde küçük bir tane sun express maket uçağı var diye :) bu canını bi ..ka emanet edemeyen yorumcu da olabilir bu çırak yani...! ciddi bir iş yapıyorsunuz lütfen bayağılaşmasına izin vermeyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Delta ucak bakiminda Dunyada ilk 10a girmis bir sirkey ben defalarca 763 ile Atlantigi gectim maharet yeni ucaklar almakta degil bakimini muntazam bir sekilde yapmakta. Delta iyidir arkadaslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bir daha deltayla uçmam imkansız. gılobali fossss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
filoları okadar eski ki binen arkadaşlar anlatıyo,,,767 300 le atlantiği geçiyolar bi kere 767 300 le bende geçmiştim atlantiği british airways in uçağıydı o kadar eskiydi ki koltuğun tekinde faça vardı gece vakti yürek ister o uçakla okyanus aşmak adamların çok uçağı var ama eski...kazada olur onlarda insan evladı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu işin içinde thy yok arkadaşlar yönetimide yok hemen celallenmeyin :) yaklaşık 1000 adet uçağı olan bir firmanın bu tarz olaylar yaşaması da normaldir. thy de olsa 1000 uçak ahl de uçaklar takozlardan değil birbirinin üstünden atlar ama şu anda öyle bir durum söz konusu değil. ilk cümleme takılmayın arkadaşlar. thy ve yönetiminin yalakası birileri her haberin altına saçma sapan bir şekilde thy aleyhine gereksiz yorumlar yapıyor. yine aynı kişiler bu sefer kendisine cevap olarak çok mantıklı cevaplar yazıyor. bu durumda burada haber ve yorumlarını okuyan kişiler artık gerçekten eleştirisini yapan kişileri dahi kale almıyor. thy yi anca salak saçma kişiler eleştirir imajı çiziliyor. bu arada sektörden çevreme bakıyorumda gayet etkili oluyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY nin üstün başarılarıyla yarışamazsın. Bi kere bademlerin gücüyle sen değil kimse yarışamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL de 05 den inip de , Ataköy ' e doğru duramamış gibi sanki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne adamlarsiniz be ecelinizden olseniz thy veya yonetiminden bileceksiniz cok guldum vallahi halinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre teknisyenler Hamdi Topçu'nun yakın akrabasıymış. CIA ve FBI bu olayın da altında THY yönetiminin olduğundan şüpheleniyor. Ayrıntıları aktarmaya devam edicez sayın 'İçimizdeki İrlandalılar'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Atlanta Belediyesi'nde adam kalmadı. Her kesi Delta'da işe soktular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000