14 Temmuz 2010, Çarşamba 10:31:05

DELTA UÇAĞI HAVALANAMADI

Delta Havayolları'na ait yolcu uçağı motor arızası nedeniyle John F. Kennedy Havaalanı'ndan havalanamadı.
  • yorum gelmeyecek tabi ki arkadaşlar, çok normal Türk havacılık sitesinde elin Deltası arıza yapınca insanlar neden 10'larca yorum yapsın ? Abd'de THY'nin haberine kimse yapmaz Tc'de onlarınkine.
  • Esasinda o kadar kotu degil. Ben daha iyimser bakiyorum. Delta ya yorum gelmiyor, cunku THY cok cok daha onemli yorumcular icin. THY'ye elestiri devamli geliyor cunku THY nin daha iyi yerlere gelmesini istiyor insanlar. Ben THY yi yerden yere vuranlarin sadece is olsun diye yaptiklarina inanmak istemiyorum. Gercekten sevdikleri icin, daha iyiye gitmesini istedikleri icin.
  • Hayret bu habere topu topu 4 yorum gelmiş.Ah bu olay THY'nin başına gelmiş olsaydı (ki aslında olabilecek bir durum)neler yazılmıştı şimdiye kadar neler.Daha 2-3 gün önceki bir haberde THY'nin 3 saatlik gecikme nedeni ile yedek uçak koymadığını,yedek uçağı olmadığından THY'yi yerden yere vurmaya çalışanları yorum yaparken göremiyorum neden?Lütfen her konuda olmamız gerektiği gibi biraz dürüst olalım
  • bu olay deltada ayda bir olur.ya teknik arıza ya da yolcu sayısı azdır biz ALIŞTIK ARTIK!
  • Tabi burada bir farklılık var. acaba aynı arıza londra veya paris uçuşunun başına gelseydi de uçak bulunamayacak mıydı? hiç sanmam.
  • 600 kusur ucagi olan bir sirketin bu ucus icin yedek ucagi olmamasi acayip. Eminim kavga cikmamistir, buyuk bas hayvanlar telefonla aranmamistir, olur boyle seyler denilip otellere gidilmistir. Ama JFK gibi bir yerde Deltanin ucak bulamamasi, Atlanta'dan bile getirememesi cok dusundurucu.
  • Görüldüğü gibi her havayolunda olabilecek sorun ve uçuş iptal olabiliyor.. Delta da olabilir Thy da olabilir veya başka herhangi ir havayolunda da arıza çıkabiliyor.. Yolcular otellere yerleştirilip en kısa sürede arıza giderilir veya başka bir uçak tahsis edilir yolculara.

Delta Havayollarına ait Boeing 767 - 400 tipi yolcu uçağı New York - İstanbul seferi yapmak üzere kalkışa hazırlandığı sırada yaşadığı motor arızası nedeniyle havalanamadı.

Yaşanan motor arızası nedeniyle sefer iptal olurken yaz yoğunluğu nedeniyle sefere koyulabilecek uçak bulamayan Delta yetkilileri seferin yarın sabah 8:30'da tekrar yapılacağını belirtti.

İptal olan sefer nedeniyle yolcuların John F. Kennedy Havaalanı'na geri döndüğü ve otellere yerleştirildiği de gelen bilgiler arasında...

©AirportHaber Özel

DELTA UÇAĞI HAVALANAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
yorum gelmeyecek tabi ki arkadaşlar, çok normal Türk havacılık sitesinde elin Deltası arıza yapınca insanlar neden 10'larca yorum yapsın ? Abd'de THY'nin haberine kimse yapmaz Tc'de onlarınkine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Esasinda o kadar kotu degil. Ben daha iyimser bakiyorum. Delta ya yorum gelmiyor, cunku THY cok cok daha onemli yorumcular icin. THY'ye elestiri devamli geliyor cunku THY nin daha iyi yerlere gelmesini istiyor insanlar. Ben THY yi yerden yere vuranlarin sadece is olsun diye yaptiklarina inanmak istemiyorum. Gercekten sevdikleri icin, daha iyiye gitmesini istedikleri icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayret bu habere topu topu 4 yorum gelmiş.Ah bu olay THY'nin başına gelmiş olsaydı (ki aslında olabilecek bir durum)neler yazılmıştı şimdiye kadar neler.Daha 2-3 gün önceki bir haberde THY'nin 3 saatlik gecikme nedeni ile yedek uçak koymadığını,yedek uçağı olmadığından THY'yi yerden yere vurmaya çalışanları yorum yaparken göremiyorum neden?Lütfen her konuda olmamız gerektiği gibi biraz dürüst olalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu olay deltada ayda bir olur.ya teknik arıza ya da yolcu sayısı azdır biz ALIŞTIK ARTIK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tabi burada bir farklılık var. acaba aynı arıza londra veya paris uçuşunun başına gelseydi de uçak bulunamayacak mıydı? hiç sanmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
600 kusur ucagi olan bir sirketin bu ucus icin yedek ucagi olmamasi acayip. Eminim kavga cikmamistir, buyuk bas hayvanlar telefonla aranmamistir, olur boyle seyler denilip otellere gidilmistir. Ama JFK gibi bir yerde Deltanin ucak bulamamasi, Atlanta'dan bile getirememesi cok dusundurucu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Görüldüğü gibi her havayolunda olabilecek sorun ve uçuş iptal olabiliyor.. Delta da olabilir Thy da olabilir veya başka herhangi ir havayolunda da arıza çıkabiliyor.. Yolcular otellere yerleştirilip en kısa sürede arıza giderilir veya başka bir uçak tahsis edilir yolculara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000