16 Nisan 2012, Pazartesi 19:16:15

DELTA UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI

İstanbul'dan havalanan Delta Havayolları'na ait yolcu uçağı, Dublin'e acil iniş yaptı.
  • burdan zaten aranarak gıdıyorsa problem yoktur. guvenlıkler ısını ıyı yapar aldıkları her kurus helal olsun.
  • Yalandan bir hayatın var. Neydi adın? Seni aramadılar mı kalkıştan önce uçakta adamın biri telefonunu yere düşürecek diye?
  • america dünyaya ne yaptığının farkında korkularıda çok oluyor desene... gözen doğru arama yapmışki telefon sahibini buldu sahipsiz değilmiş... amerikaya güvenle uçmak isteyen delta yı tercih edebilir... şimdi bu masrafları o yolcudan alacaklarmı acaba...
  • sayın heyecan içinde annem ve babamın bulunduğu bir uçak acil iniş yapmış benim gibi o uçak içersinde tanıdığı olan ve endişe duyan birsürü insan vardır eminim. olayın heyecanı olması için illaki bomba ihbarının gerçekmi olması gerekiyor. ayrıca türk uçakları için de böyle bir haber çıkmadığı için sevinmelisiniz.
  • yalandan bir guvenlik sirketi vardi. Neydi adı? Aramamislar mi ucagi kalkistan once?
  • Tuvalette bir cep telefonu bulunmasından ve sahibinin korkup kendisinin olduğunu söylememesinden kural gereği acil inmiş...
  • Bugun Virgin Atlantic havayoluda acil inis yapmis
  • Haberde heyecan yok arkadaslar. Nerde bizim TAI ve THK haberleri? Milli ucak falan. 2013 test ucusu 2014 uretim 2023 de uzaydayiz. Turklerde yapabilir. Ordumuza ustun nitelikli egitim ucagi. Osmanaut bir aciklama yapsin gari kac gun oldu ses cikmiyor :)
İstanbul - New York seferini yapmak üzere Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Delta Havayolları'na ait yolcu uçağı, koltuk altında bulunan sahipsiz bir telefon nedeniyle İrlanda'nın başkenti Dublin şehrine acil iniş yaptı.

İngiliz BBC Ajansı'nın haberine göre, İrlanda polisinin uçağa girdiği ve hala uçakta olduğu bilgisi alınırken, 209 yolcunun uçaktan tahliye edildiği öğrenildi.

19.40: Yapılan incelemelerin sonucu uçakta bulunan şüpheli telefonun sahibinin ortaya çıktı. Köpeklerle yapılan aramaların ardından uçakta şüpheli başka bişey bulunmaması nedeniyle yolcular tekrar uçağa alınmaya başlandı.

DELTA UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
burdan zaten aranarak gıdıyorsa problem yoktur. guvenlıkler ısını ıyı yapar aldıkları her kurus helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yalandan bir hayatın var. Neydi adın? Seni aramadılar mı kalkıştan önce uçakta adamın biri telefonunu yere düşürecek diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
america dünyaya ne yaptığının farkında korkularıda çok oluyor desene... gözen doğru arama yapmışki telefon sahibini buldu sahipsiz değilmiş... amerikaya güvenle uçmak isteyen delta yı tercih edebilir... şimdi bu masrafları o yolcudan alacaklarmı acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın heyecan içinde annem ve babamın bulunduğu bir uçak acil iniş yapmış benim gibi o uçak içersinde tanıdığı olan ve endişe duyan birsürü insan vardır eminim. olayın heyecanı olması için illaki bomba ihbarının gerçekmi olması gerekiyor. ayrıca türk uçakları için de böyle bir haber çıkmadığı için sevinmelisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yalandan bir guvenlik sirketi vardi. Neydi adı? Aramamislar mi ucagi kalkistan once?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tuvalette bir cep telefonu bulunmasından ve sahibinin korkup kendisinin olduğunu söylememesinden kural gereği acil inmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bugun Virgin Atlantic havayoluda acil inis yapmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Haberde heyecan yok arkadaslar. Nerde bizim TAI ve THK haberleri? Milli ucak falan. 2013 test ucusu 2014 uretim 2023 de uzaydayiz. Turklerde yapabilir. Ordumuza ustun nitelikli egitim ucagi. Osmanaut bir aciklama yapsin gari kac gun oldu ses cikmiyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000