31 Mart 2014, Pazartesi 09:32:50

DELTA MOBİL UYGULAMALARLA UÇTU!

Dünyanın en büyük havayolu firmalarından biri olan Delta Havayolları, mobil uygulamalar sayesinde milyonlarca dolar gelir elde etti.
  • Rudderdaki sticker seklini ve motor rengini bi an onurun ucaklarina benzettim goz yanilmasiyla :) dedim noooliiyy milyon dolares kazandi falan :D
  • THY entertainment ve teknoloji yatirimlarina önem vermezse cezasini pek yakinda ceker. Bu devirde hala entertainment olmayan ucaklar var filoda hemde orta menzilde.
  • Elalem aya gidecek bizdekilerde bindire dursun,ancak bu haberleri okuruz uygulama icraate gelincede sınıfta kalırız,adamlar ne güzel farklarını gösteriyor helal olsun,darısı başımıza diyeceğim tabi olmayacak olmazda,biz daha çok bakmakla yitiniriz güzel olan ne var ne yok ise olan işlere..

Dünyanın en büyük havayolu firmalarından biri olan Delta Havayolları‘nın CEO’su  Richard Anderson, yatırım bankacılığı şirketi Rutberg‘in Global Summit etkinliğinde yaptığı konuşmasında, mobil uygulamaları aracılığıyla on milyonlarca dolar gelir elde ettiklerini açıkladı.

Android, iPhone, iPad ve Windows Phone olmak üzere farklı platformlar için uygulaması bulunan Delta Havayolları’nda, yapılan check-in’lerin yüzde 90′ı da dijital kanallar üzerinden gerçekleştiriliyor. Dijital kanalların içerisinde Delta.com web sitesi, kiosklar da bulunuyor fakat mobilin bu dijital kanallar içerisinde payının yüzde 20 olması da altı çizilmesi gereken bir nokta. Kısacası Delta yolcularının önemli bir kısmı mobili sıkça kullanıyor.

Delta Havayolları CEO’su Richard Anderson, etkinlikte çok da dijital olmadığı ve bir gözü TV’deyken elinde de tabletle gezmediğini, halen bir kalem ve kağıt kullanıcısı olduğunu esprili şekilde anlattı. Şu an için tüm uçuşlarda uçak için kablosuz internetin mümkün olmadığını ancak yakın gelecekte bunun için çalıştıklarını belirtti. Delta Havayolları uçak içi internet konusunda daha önce de ciddi yatırımlar yapmıştı.

Uçuş ekibine Google Glass verilmesini nasıl bulduğu ilgili soru da yöneltilen Richard Anderson, bu konuda bilgi sahibi olmadığını da aktardı. Sizin için daha önce haberleştirdiğimiz Virgin Atlantic yer hosteslerinin Google Glass kullanması konusuna da atıf yapan bu soruyu, rakibinin CEO’su pas geçmiş oldu.

Delta Havayolları CEO’sunun mobile gösterdiği ilgi büyük, bunun sadece bir gelir kaynağı olarak görmemesi de işin bir diğer güzel yanı çünkü Delta, burada kullanıcı deneyimini çok büyük önem veriyor. Bununla birlikte, uygulamanın daha gerçek zamanlı hale gelerek, operesyonel yükü de üstlenmesini sağlamak gibi büyük bir hedefleri bulunuyor.

DELTA MOBİL UYGULAMALARLA UÇTU!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Rudderdaki sticker seklini ve motor rengini bi an onurun ucaklarina benzettim goz yanilmasiyla :) dedim noooliiyy milyon dolares kazandi falan :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Investment ~ 10 yıl önce
THY entertainment ve teknoloji yatirimlarina önem vermezse cezasini pek yakinda ceker. Bu devirde hala entertainment olmayan ucaklar var filoda hemde orta menzilde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reality ~ 10 yıl önce
Elalem aya gidecek bizdekilerde bindire dursun,ancak bu haberleri okuruz uygulama icraate gelincede sınıfta kalırız,adamlar ne güzel farklarını gösteriyor helal olsun,darısı başımıza diyeceğim tabi olmayacak olmazda,biz daha çok bakmakla yitiniriz güzel olan ne var ne yok ise olan işlere..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000