04 Temmuz 2008, Cuma 14:50:49

Delta & ExpressJet yollarını ayırdı

Amerikalı Delta ve ExpressJet karşılıklı bir anlaşmayla, bütün ExpressJet-Delta bağlantılı uçuşlarını durdurma kararı aldı.

Delta ve ExpressJet karşılıklı bir anlaşma yaparak, bütün ExpressJet-Delta bağlantılı uçuşlarını 1 Eylül itibariyle durdurma kararı aldı. Rezervasyonlu biletleri olan yolcular ise, isterlerse rezervasyonlarını iptal edebilecekler ya da biletlerini değiştirebilecekler.

ExpressJet 23 ERJ-145 uçağını Delta bağlantılı Los Angeles ve Salt Lake City dışındaki uçuşlar için kullanıyor. Delta ise, ExpressJet tarafından işletilen Salt Lake City merkezli uçuşların bir kısmını başka bir Delta bağlantılı uçuş şirketine vermek niyetinde. Bu değişikliklerden hoşnut olmayan yolcular rezervasyonlarını değiştirebilme hakkına sahip olacaklar. Delta Airlines’ın uçuş bağlantılarından sorumlu Başkan Vekili Don Bornhorst “EkspressJet’le ortaklığımızı karşılıklı feshetmek konusunda anlaşmaya varabildiğimiz için çok memnunuz. Değişiklikten yolcuların etkilenmeyeceğinden emin olduğumuz halde, Delta bağlantılı ulaşım alternatiflerini mümkün olduğunca çabuk sağlamak için çabalıyoruz.” dedi.

Bu karara göre, 1 Eylül’den itibaren ExpressJet; Delta bağlantıları için kullanılan 23 ERJ-145 uçağını kendi bünyesinde işletmeye devam edecek. Yolcular ise, yapılan değişiklik ve iptaller konusunda Delta rezervasyon ekibi tarafından bilgilendirilecek.

Delta & ExpressJet yollarını ayırdı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000