14 Haziran 2008, Cumartesi 08:33:30

Başbakanın uçağı satıldı

Airex'te Başbakanlık için de daha önceden sipariş verilen Gulfstream G550 tipi uzun menzilli uçaktan ismi sır gibi saklanan bir iş adamına satış yapıldı.
  • Bir APH kılasiği garabet daha...
  • Sevgili Requiem, söylediğin sözlere tamamen katılıyorum. son dönemde airporthaber bunu çok sık yapmaya başladı. yakışmıyor dendikçe yapılmaya devam ediliyor. haber yok ise yoktur. zorla bi habere popülerite kazandırmak için ilk başta başlıkla okuyucu çekmeye çalışmak habercilik anlayışına yakışmaz... lütfen biraz daha dikkat.
  • Sırf sansasyon haber verme amacı ile yazılan başlık konuyla bağlantılı değildir lütfen dikkat.!!!

Gulfstream ve Hawker tipi iş jetlerinin Türkiye'deki temsilcisi Delta Havacılık fuarda başbakanlığın da sipariş verdiği G550 tipi uzun menzilli uçaktan 1 adet sattı.

Ancak, Delta Havacılık yetkilileri uçağı satın alan iş adamının isteği üzerine, uçağın satıldığı kişinin ismini açıklamadı.

Başbakanın uçağı satıldı

Yorumlar

ARFF54#2 ~ 16 yıl önce
Bir APH kılasiği garabet daha...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kurucesme ~ 16 yıl önce
Sevgili Requiem, söylediğin sözlere tamamen katılıyorum. son dönemde airporthaber bunu çok sık yapmaya başladı. yakışmıyor dendikçe yapılmaya devam ediliyor. haber yok ise yoktur. zorla bi habere popülerite kazandırmak için ilk başta başlıkla okuyucu çekmeye çalışmak habercilik anlayışına yakışmaz... lütfen biraz daha dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Requiem ~ 16 yıl önce
Sırf sansasyon haber verme amacı ile yazılan başlık konuyla bağlantılı değildir lütfen dikkat.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000