29 Mayıs 2013, Çarşamba 09:02:55

1.4 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM

Delta, New York ve New Jersey Havaalanları işletmesi ve JFK Uluslararası terminali, JFK Havalimanı’nda 1.4 Milyar dolarlık yeni yatırımla büyüyen 4. terminal’i açtı...
  • Bir gun TYH de ne kadar global oldugunu yani herseyin sadece uculan nokta sayisi ile olculemeyecegini anlar!!!

Delta Havayolları, New York ve New Jersey Havaalanları  İşletmesi ve JFK Uluslararası Terminali LLC (JFKIAT) 24 Mayıs 2013 tarihinde New York’un John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda 1.4 milyar dolarlık renovasyon programının bir parçası olan yeni 4. Terminal’in açılışını yaptı.

Delta CEO’su Richard Anderson,açılışta yaptığı konuşmada, şunları dile getirdi:

‘’En son teknolojiye sahip 4. Terminal tesisleri yıllardır planlanıyordu. Delta çalışanları, uluslararası yolcularımız ve New York’da yaşayanlar şimdi bekledikleri ve hak ettikleri uluslararası merkezin imkanlarına kavuşmuş oluyor.

Delta için heyecanlı bir dönem. JFK’deki 4. Terminal, New York’ta ve dünya çapında yapmakta olduğumuz yatırımların bir örneği. Bugünkü kutlamamızı, aralarında New York ve New Jersey Havaalanları İşletmesi, JFK IAT ve Schiphol Grubu’nun yer aldığı ortaklarımızın gayretlerine ve kararlılığına borçluyuz.'’ dedi.

Delta’nın 4. Terminal’i büyütme projesinin 24 Mayıs’ta açılan ilk aşaması şunları içeriyor:

Dokuz yeni ve yedi yenilenmiş uluslararası uçağa biniş kapısı.

Özel Sky Priority check-in imkanı dahil, geliştirilmiş ve yenilenmiş check-in alanları.

Merkezileştirilmiş bir güvenlik kontrol noktası.

Yeni yemek yeme ve alışveriş mekanları.

Dış terasta Sky Deck ile birlikte yeni 2230 metrekarelik, şu ana kadarki en büyük Delta Sky Club.

Bagaj işlemlerini daha kolay ve düzenli hale getiren yeni bagaj sistemi.

Geliştirilmiş Gümrük ve Pasaport, bagaj teslim ve re-check olanakları.

B Meydanı’nın 32 bin 145 metrekare genişletilmesiyle birlikte JFK IAT tarafından işletilen 4. Terminal şimdi 185 bin 800 metrekareyi aşkın bir alana yayılarak Kuzey Amerika’nın en büyük terminallerinden biri konumuna geldi. Delta’nın ortağı Virgin Atlantic de 4. Terminal’den uçuyor.

İkinci aşama 2015 yazında tamamlanacak

Yeni tesislerin açılışına ilaveten, bu yıl başlarında Delta 4. Terminal’in yeniden geliştirilmesi planının ikinci aşaması açıklanmıştı. Bu plana, 4. Terminal’in B Meydanı’nda 11 ilave kapı da dahil. İkinci aşama için inşaata derhal başlanacak. 2015 yazında tamamlandığı zaman 4. Terminal’in B Meydanı toplam 27 Delta kapısına kavuşacak ve bu inşaat Delta’nın hali hazırda 2. Terminal’deki bölgesel uçak tesisinin yerini tamamen almış olacak.

1.4 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM

Yorumlar

Insallah ~ 11 yıl önce
Bir gun TYH de ne kadar global oldugunu yani herseyin sadece uculan nokta sayisi ile olculemeyecegini anlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000