27 Ekim 2014, Pazartesi 12:36:59

VE CORENDON BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI

Corendon Havayolları'nda değişim rüzgarı yaşanacağını geçtiğimiz hafta AirportHaber duyurmuştu. Corendon bugün konuyla alakalı resmi açıklama yayınladı.
  • sayın hacıbey müdürüm öncelikle yeni almış olduğunuz görevde başarılarınızın devamını diliyorum.sunexpress de samsun çarşamba havalimanı için başarılı çalışmalar yapmıştınız sağolun bizde meyvelerinizi yiyoruz şirketide her yıl imaj ve marka anlamın da ekonomiksel olarak ta kara greçirdiğiniz aşikardır.ileriki tarihler de yeni şirketinizin de samsun da hizmet vermesini sizlerden temenni ediyorum saygılarımla THY Bafra Genel Satış Acentası Lamirjen TURİZM/samsun
  • Corendon yonetıcılerı ne duşundunuz bılınmez ama yanlış adama kucak actınız.sırketınızın kurucu sermaye sahiplerı almıs oldugunuz bu karardan memnun mu ? .hukumetın ve dahi yuksek rakımlı tepelerden esecek sert ruzgarlara maruz kalabılırsınız.cok kulis.propaganda ve reklamla getırdınız ama sonrası tufan olmasın.
  • Çalıştığım şartlar ve kazandığım para daha iyi olmadıkça, sektöre, şirkete ve çevresine zarar vermedikçe, şirket kalitesini ve oturmuş düzenini kökten değiştirmeye çalışmadıkça (!), lüzumsuz yerlere burnunu sokmadıkça, isterse babam gelsin koltuğa, hiç umurumda olmaz. Ve bir çoğumuzun da çalışanlar olarak umurumuzda olmadığını kamuoyunun bilmesini isteriz. Sadece başarılar dileriz.
  • Öncelikle Hacı Bey'e ve değerli Corendon ailesine hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Hacı Bey'i yakinen tanıyan birisi olarak burada yapılan bazı yorumlara cevap vermek istiyorum. - Hacı Bey paralelci değildir. Dürüst, vicdan merhamet sahibi ve manevi değerleri olan bir Anadolu çocuğudur. -Şirketin özellikle uçak modelinde bir değişim tercihi olmazsa Hacı Bey Boing'çidir. -Hacı Bey'e namaz kılanada kılmayana da saygı gösterir. Çalışanları dindarlıklarına göre değil yaptıkları işe ve performanlarına göre değerlendirir. Bunu en iyi SunEx çalışanları bilir. -Hacı Bey, SunEx'in AJET operasyonunu ve organizasyonunu doğrudan kuran yöneten ve başarıya ulaştıran kişidir. -Hacı Bey'in SunEx'ten ayrılması başarısızlık nedeniyle değil, başka nedenlerle ilgilidir. Çünkü Hacı Bey SunEx'ten ayrıldığında şirket 2013 yılında tarihi bir kar elde etmiş ve 2014 yılında aynı karlılık ivmesiyle devam etmekteydi.
  • Hacı say ne başarısı ne geçmişi var da bu kadar olay oluyor bi bilen anlatsın ya
  • Paralelci bir yapılanmadan artık kaçınılmaz
  • Arkadaslar. Sn.Haci Say THY nin oyununa kurban gitti. Birileri Sunexpressten gitmeliydiki, birileri o koltuga atanabilsin. Haci Say'in hicbir kabahati yok. Ben sorayim, neden ilk tercihi Corendon olmaliydi.?
  • Corendona geçmiş olsun....
  • Herşeyden önce şunu söylemeliyim, Türk Sivil Havacılığı'na hayırlı uğurlu olsun. Sormak istediğim iki soru var. Sn. Hacı Say madem bu kadar öngörülü, bir şirketi alıp çok daha ileriye taşıyabilecek vasıflara sahipken neden Sun Express Havayolları'ndan gönderilmiştir ve neden ilk tercihi Corendon Havayolları olmayıp mecbur kaldığında el sıkışmıştır? Bu sorular sektörü merak ve tebessümle izleyen bir izleyicinin sorularıdır. İçerisinde siyasi, sektörel yada kişisel bir vurgu bulunmamaktadır.
  • Turbanlı hostesler başlıyor demek ki... Corendon da modaya uydu

Türk sivil havacılığının köklü şirketlerinden Corendon'un havacılığın tecrübeli isimlerinden Hacı Say ile anlaştığını AirportHaber geçtiğimiz hafta duyurmuştu. "CORENDON HAVAYOLLARI’NDA DEĞİŞİM BAŞLIYOR" başlığıyla verilen haberde "Uzun süredir gizli bir şekilde sürdürülen görüşmeler sonrasında Hacı Say’ın, Corendon Havayolları’nda koordinatör olarak çalışması konusunda anlaşmaya varıldı" ifadeleri kullanılmıştı.

Corendon Havayolları, Hacı Say'ın şirkette 3 Kasım 2014 tarihinden itibaren koordinatör olarak göreve başlayacağını çalışanlarına duyurdu.

İŞTE CORENDON TARAFINDAN YAPILAN O AÇIKLAMA

"Değerli Corendon Çalışanları,

03 Kasım 2014 tarihi itibariyle Sayın Hacı SAY şirketimizde Koordinatör pozisyonunda göreve başlayacaktır.
Sn.SAY, Uzun yıllar havacılık sektöründe Air Alfa, Fly Havayolları ve SunExpress havayolları gibi farklı şirketlerde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulunmuş, şirket büyümelerinde ve paralelinde birçok başarılara  imza atmıştır. 

Sn. SAY, en son SunExpress Havayolları'nda 8 yıl Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunda çalışmıştır.

Aramıza katılmasından duyduğumuz sevinci paylaşır, Görevinde başarılar dileriz."

VE CORENDON BEKLENEN AÇIKLAMAYI YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

şükrü şen samsun ~ 9 yıl önce
sayın hacıbey müdürüm öncelikle yeni almış olduğunuz görevde başarılarınızın devamını diliyorum.sunexpress de samsun çarşamba havalimanı için başarılı çalışmalar yapmıştınız sağolun bizde meyvelerinizi yiyoruz şirketide her yıl imaj ve marka anlamın da ekonomiksel olarak ta kara greçirdiğiniz aşikardır.ileriki tarihler de yeni şirketinizin de samsun da hizmet vermesini sizlerden temenni ediyorum saygılarımla THY Bafra Genel Satış Acentası Lamirjen TURİZM/samsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yanlış adam! ~ 9 yıl önce
Corendon yonetıcılerı ne duşundunuz bılınmez ama yanlış adama kucak actınız.sırketınızın kurucu sermaye sahiplerı almıs oldugunuz bu karardan memnun mu ? .hukumetın ve dahi yuksek rakımlı tepelerden esecek sert ruzgarlara maruz kalabılırsınız.cok kulis.propaganda ve reklamla getırdınız ama sonrası tufan olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 9 yıl önce
Çalıştığım şartlar ve kazandığım para daha iyi olmadıkça, sektöre, şirkete ve çevresine zarar vermedikçe, şirket kalitesini ve oturmuş düzenini kökten değiştirmeye çalışmadıkça (!), lüzumsuz yerlere burnunu sokmadıkça, isterse babam gelsin koltuğa, hiç umurumda olmaz. Ve bir çoğumuzun da çalışanlar olarak umurumuzda olmadığını kamuoyunun bilmesini isteriz. Sadece başarılar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haymatlos ~ 9 yıl önce
Öncelikle Hacı Bey'e ve değerli Corendon ailesine hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Hacı Bey'i yakinen tanıyan birisi olarak burada yapılan bazı yorumlara cevap vermek istiyorum. - Hacı Bey paralelci değildir. Dürüst, vicdan merhamet sahibi ve manevi değerleri olan bir Anadolu çocuğudur. -Şirketin özellikle uçak modelinde bir değişim tercihi olmazsa Hacı Bey Boing'çidir. -Hacı Bey'e namaz kılanada kılmayana da saygı gösterir. Çalışanları dindarlıklarına göre değil yaptıkları işe ve performanlarına göre değerlendirir. Bunu en iyi SunEx çalışanları bilir. -Hacı Bey, SunEx'in AJET operasyonunu ve organizasyonunu doğrudan kuran yöneten ve başarıya ulaştıran kişidir. -Hacı Bey'in SunEx'ten ayrılması başarısızlık nedeniyle değil, başka nedenlerle ilgilidir. Çünkü Hacı Bey SunEx'ten ayrıldığında şirket 2013 yılında tarihi bir kar elde etmiş ve 2014 yılında aynı karlılık ivmesiyle devam etmekteydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wolverine ~ 9 yıl önce
Hacı say ne başarısı ne geçmişi var da bu kadar olay oluyor bi bilen anlatsın ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralel ~ 9 yıl önce
Paralelci bir yapılanmadan artık kaçınılmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar. Sn.Haci Say THY nin oyununa kurban gitti. Birileri Sunexpressten gitmeliydiki, birileri o koltuga atanabilsin. Haci Say'in hicbir kabahati yok. Ben sorayim, neden ilk tercihi Corendon olmaliydi.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Corendona geçmiş olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Herşeyden önce şunu söylemeliyim, Türk Sivil Havacılığı'na hayırlı uğurlu olsun. Sormak istediğim iki soru var. Sn. Hacı Say madem bu kadar öngörülü, bir şirketi alıp çok daha ileriye taşıyabilecek vasıflara sahipken neden Sun Express Havayolları'ndan gönderilmiştir ve neden ilk tercihi Corendon Havayolları olmayıp mecbur kaldığında el sıkışmıştır? Bu sorular sektörü merak ve tebessümle izleyen bir izleyicinin sorularıdır. İçerisinde siyasi, sektörel yada kişisel bir vurgu bulunmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merakli'ya ~ 9 yıl önce
isiniz gücünüz yok, kim nereye nasil gitmis onu takip ediyor, ayrica bos bos yaziyorsunuz. Gözün mü vardi oralarda ?
Bağlı ~ 9 yıl önce
Turbanlı hostesler başlıyor demek ki... Corendon da modaya uydu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadece HOst ~ 9 yıl önce
Yok biz onlari ucakda senin gibilere hizmet ettirmeyiz. Kabin sadece 1,80 ve üstü erkek memur alacak. Sizler icin. Memnun kalacaksiniz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000