02 Mayıs 2008, Cuma 07:38:10

TURJET UYARISI

Hollanda Seyahat Acenteleri Garanti Fonu SGR, yaklaşan turizm sezonu öncesinde bir açıklama yaparak, Hollanda’dan Türkiye’ye gelmek isteyen gerek Türk ve Hollanda vatandaşlarını uyardı.
  • Sezon oncesi bir havayolu sirketi ile anlasip gerekli teminatlari soz vererek ama yatirmadan, 1000`lerce bilet satmak ve sonrada sucu havayolu sirketine atmak.. Sonra Turkiye`de bu paralar ile Turizm yatirimlari yapmak.. bunlar ucuz oyunlar.. ucuz..
  • sayin TUJET herseyi milliyetçi dygulara baglamayin,yok efendim turk sirketlerin onu kesliyormus.bura avrupa tuketici hakki var ,guzel is yapan yapiyor yapamiyan insanlarimizi kotu durumda birakiyor.hollanda devletinin dediyi dogru.uçak lar ortada yok siz bilet satiyorsunuz .

AirportHaber Avrupa Temsilcisi’nin Hollanda’dan geçtiği haber şöyle. Hollanda Seyahat Acenteleri Garanti Fonu SGR önceki gün bir açıklama yaparak, Türkiye’ye uçuş planlayan TURJET adlı tur operatörünün güvenceleri altında olmadığı ifade etti. Bu operatörle uçacak olanların yaşayacakları tüm aksaklıklardan bilet alanların sorumluğu olduğunu belirtti. SGR temsilsinin TURJET firmasının garanti kapsamında olmamasına rağmen devlet garantisindeymiş gibi logo kullandığına dikkat çekerek seyahate gitmek isteyenleri uyardı.

 

Amsterdam Havayolları ile turizm sezonunda Ankara, Antalya ve Kayseri’ye haftalık toplam 5 uçuş gerçekleştirmek için reklam kampanyasına başlayan TURJET firması ile ilgili bir açıklama da havayolu şirketinden geldi. Amsterdam Havayolu şirketinin temsilcisi, tüm uçuşları peşin para ile gerçekleştirdiklerini belirterek, “Teminatları yada ücretleri ödenmeyen hiçbir uçuşu gerçekleştirmeyeceğiz” dedi. TURJET firması Amsterdam Havayollarının A320 tipi uçakları ile Türkiye’ye uçacak.

 

Geçen yıl Corendon Havayolları ile Türkiye’ye sorunsuz uçuşlar yapan TURJET firmasının Corendon Corendon Havayolları ile uçuşlarının da devam edeceği belirtildi. TURJET’in Sahibi Faruk Çimen, ortaya atılan iddialarla ilgili AirportHaber’e yaptığı açıklamada, “Bu tür iddiaları Türk şirketlerinin Hollanda’da iş yapmasını istemeyen kötü niyetli insanlar tarafından üretiliyor” dedi.

 

©AirportHaber Avrupa /Özel

 

TURJET UYARISI

Yorumlar

SKYTURK ~ 16 yıl önce
Sezon oncesi bir havayolu sirketi ile anlasip gerekli teminatlari soz vererek ama yatirmadan, 1000`lerce bilet satmak ve sonrada sucu havayolu sirketine atmak.. Sonra Turkiye`de bu paralar ile Turizm yatirimlari yapmak.. bunlar ucuz oyunlar.. ucuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toto1 ~ 16 yıl önce
sayin TUJET herseyi milliyetçi dygulara baglamayin,yok efendim turk sirketlerin onu kesliyormus.bura avrupa tuketici hakki var ,guzel is yapan yapiyor yapamiyan insanlarimizi kotu durumda birakiyor.hollanda devletinin dediyi dogru.uçak lar ortada yok siz bilet satiyorsunuz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000