15 Mayıs 2014, Perşembe 14:32:18

THK'DAN FLAŞ KARAR

Pazar günü Antalya'da düzenlenecek havacılık festivalinin iptal edildiği açıklandı.
  • Çok duyarlı bir kurum oldu bu hanedanlik. Riksos otele gidip eğlence yapın da görünmesin
  • Hayvancilik bakanininda ppl yuksek lisans! Torenini de iptal etseydiniz.
  • Eh bize düşen bankaların callcenterlarını arayıp BU NEDENLE HESAPLARIMI VE OTOMATIK ÖDEMELERİMİ İPTAL, KARTLARIMI İPTAL demek kalıyor.
  • Thk yı tebrik ediyoruz, kendine düşeni yaptı, airporthaberi tebrik ediyoruz onları teşvik etti, 6 tane bankayı tebrik ediyoruz, şehit ailelerinin borçlarını öteledi ve sildi.şimdi sıra hepimizde duyarlı olmayan bankalardan paralarımızı çekelim, otomatik ödemelerimizi iptal edelim, kartlarımızı iptal edelim.bu zamana kadar kan emen bankalardan kurtulalım bu onlar için imtahandır.twitterı ve facebooku olanlar lütfen bunu yayın kanemici bankalar yurdumuzu terk etsin yada batsın.bunu yayın bunuyayınlayın.bu yorumu yayyınlamayan editörde şehit olan tüm madencilerimizin hakkını yemiş olduğunu bilsin.bizdenbukadarsizdennekadar.

Soma'da yaşanan faciadan sonra iptal edilip edilmeyeceği merakla beklenen Antalya'daki Jet Fest, iptal edildi. 

Türkiye'deki birçok organizasyonun Soma'daki acı olay dolayısıyla iptal edilmesine rağmen, THK'nın festivali yapmakta ısrarcı olması tepki çekmişti.

Bu sabah Airporthaber'in, " THK Jet Fest'i iptal edecek mi?' şeklindeki haberi sonrasında beklenen haber geldi. THK, gelen tepkileri de dikkate alarak festivali iptal ettiğini açıkladı.

Öte yandan THK Üniversitesi de 16 Mayıs'ta Demet Akalın konseri ile birlikte diğer bahar şenliklerini iptal ettiğini duyurdu.

AÇIKLAMA GEÇTİLER

Manisa Soma’daki maden ocağında yaşanan elim kazada çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi hepimizi derin yasa boğmuştur. Bu sebeple 18 Mayıs 2014 tarihinde Antalya’da düzenlenecek olan 3. Uluslararası THK-Corendon Jet Festivali’ni iptal ettiğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Tüm ulusumuzun başı sağolsun,

Saygılarımızla,
THK Antalya Şubesi ve Corendon Havayolları

Airporthaber.com

THK'DAN FLAŞ KARAR

Yorumlar

thk ~ 10 yıl önce
Çok duyarlı bir kurum oldu bu hanedanlik. Riksos otele gidip eğlence yapın da görünmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toren.... ~ 10 yıl önce
Hayvancilik bakanininda ppl yuksek lisans! Torenini de iptal etseydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çorbada tuz ~ 10 yıl önce
Eh bize düşen bankaların callcenterlarını arayıp BU NEDENLE HESAPLARIMI VE OTOMATIK ÖDEMELERİMİ İPTAL, KARTLARIMI İPTAL demek kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 10 yıl önce
Thk yı tebrik ediyoruz, kendine düşeni yaptı, airporthaberi tebrik ediyoruz onları teşvik etti, 6 tane bankayı tebrik ediyoruz, şehit ailelerinin borçlarını öteledi ve sildi.şimdi sıra hepimizde duyarlı olmayan bankalardan paralarımızı çekelim, otomatik ödemelerimizi iptal edelim, kartlarımızı iptal edelim.bu zamana kadar kan emen bankalardan kurtulalım bu onlar için imtahandır.twitterı ve facebooku olanlar lütfen bunu yayın kanemici bankalar yurdumuzu terk etsin yada batsın.bunu yayın bunuyayınlayın.bu yorumu yayyınlamayan editörde şehit olan tüm madencilerimizin hakkını yemiş olduğunu bilsin.bizdenbukadarsizdennekadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000