31 Mart 2012, Cumartesi 08:32:31

SHGM'DEN BOEING 737-800'E İZİN ÇIKTI

Alanya'nın uzun süredir kurduğu büyük uçak hayali sonunda gerçekleşti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü dün itibari ile 737-800 tipi büyük uçakların Gazipaşa Havaalanı'na inişine izin verdi....
  • umarım hayırlı olur ,çünkü turisti 3 saatte buraya getirip 6 saat otobüsle otellere taşıyoruz.Alanya ,Side v.s tatilcileri buraya indirmeleri karlı olacaktır..
  • Bu izni daha önce vermeyenlermi doğru yapıyordu? şimdi bu izni verenlermi doğru yapıyor? Umarız ki en azından simülatörde pas geçmeler denenmiştir belirli bir seviyenin altına indikten sonra B 737/800 pas geçemediğinden eminim ama zaten o seviyenin altında bas geçmeğe gerek yok ya inersin ya çakarsın diyorsanız hepinize iyi uçuşlar.
  • Merak ediyorum bu gune kadar izin verilmedi de bundan sonra niye izin veriliyor?
  • daha demin internet sitelerine baktım ve corendon hava yolları müdürü 737-800 için yazılı izin alındığını ve 4 nisan günü havaalanına iniş yapacağını beyan etmiş inşallah bu yöre halkı için hayırlısı olur
  • SHGM neye göre izin verdiğini anlatsa anlayacak mısın arkadaşım??? binme gazipaşa uçağına olsun bitsin klavyenin amortismanına yazık boşver sen bu işleri =)))
  • Arkadaşlar biz vakti zamanında B737-800 ile Hollanda-Groningen 1800 metrelik piste full 189 yolcu inip kalkıyorduk. Yani diyeceğim pistin kısalığı değil, sanırım manialardan dolayı bir sıkıntı vardı. Yada sadece siyasi yada politik... Erhan Kaptanım biraz geç ve de güç oldu ama... Hayırlı olsun. Emniyetli uçuşlar dilerim.
  • belirli hesaba göre verilmiştir izin daha adam ne yapsın antalya vekili kendi memleketi için bundan daha en yapılabilir ki uçuşlara izin çıktı hayırlı uğurlu olsun diyelim daha fazla turist direct olarak alanyaya gelecek çok ciddi gelir yaratacak istihdam yaratacak kesin olarak..
  • Shgm'nin konuya ilişkin mutlaka bir açıklama yapması gerekir kim hangi kriterlere göre izin verdi umarız bu izin SHGM permi dairesindeki bir memurun imzasıyla verilmemiştir. En azından Genel Md Yrd ve Genel Müdürün imzasıyla hatta en azından 3 Gn Md Yrd ve Genel Md. imzasıyla verilmştir. Bu tür zorlama izinler hep sorun olur.
  • Alanyalıyım,bu habere çok sevindim ancak umarım zorlama yoktur.Herşey usulunce olmuştur.
  • TAV fransızlar tarafından satın alınınca mı? PROBLEM CÖZÜLÜVERDİMİ ACABA
Bugüne kadar yapılan çalışmalar sonucunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün Gazipaşa Havaalanı'na büyük uçakların inmesi konusunda gerekli izni verdiğini söyleyen Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Çalışmalarımız netice verdi. Corendon başta olmak üzere tüm firmalar artık rahatlıkla inebilecekler. Boş konuşanların amaçları belli oldu. Verdiğimiz bu sözü de tuttuk. Alanya'ya hayırlı olsun" dedi.
 
SİPAHİOĞLU, "ÖZLENEN VE BEKLENEN UÇAK İNECEK"
 
Gazipaşa Havaalanı'na bundan sonra 737-800 tipi uçakların inişine izin verilmesinin bölge turizmi açısından milat olacağına dikkat çeken Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Haberalanya'da yer alan habere göre; "Corendon önümüzdeki hafta içinde büyük uçaklarını indirebilecek. Corendon'un ardından diğer büyük havayolu şirketleri de dikkatlerini buraya yöneltecekler. Havaalanını önünde hiç bir engel kalmadı" dedi.
 
TWITTER MESAJI AĞLATTI
 
AK Parti Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu bu haberi ilk olarak Twitter’de paylaştı ve Havaalanı için Alanya-Gazipaşa ibaresini kullandı. Başta Antalya Valisi olmak üzere bir çok turizmci yorumlarında Çavuşoğlu’na teşekkür ettiler. Bazı turizmciler ise göz yaşlarını tutamadıklarını ifade etti.
SHGM'DEN BOEING 737-800'E İZİN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
umarım hayırlı olur ,çünkü turisti 3 saatte buraya getirip 6 saat otobüsle otellere taşıyoruz.Alanya ,Side v.s tatilcileri buraya indirmeleri karlı olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu izni daha önce vermeyenlermi doğru yapıyordu? şimdi bu izni verenlermi doğru yapıyor? Umarız ki en azından simülatörde pas geçmeler denenmiştir belirli bir seviyenin altına indikten sonra B 737/800 pas geçemediğinden eminim ama zaten o seviyenin altında bas geçmeğe gerek yok ya inersin ya çakarsın diyorsanız hepinize iyi uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Merak ediyorum bu gune kadar izin verilmedi de bundan sonra niye izin veriliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
daha demin internet sitelerine baktım ve corendon hava yolları müdürü 737-800 için yazılı izin alındığını ve 4 nisan günü havaalanına iniş yapacağını beyan etmiş inşallah bu yöre halkı için hayırlısı olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SHGM neye göre izin verdiğini anlatsa anlayacak mısın arkadaşım??? binme gazipaşa uçağına olsun bitsin klavyenin amortismanına yazık boşver sen bu işleri =)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar biz vakti zamanında B737-800 ile Hollanda-Groningen 1800 metrelik piste full 189 yolcu inip kalkıyorduk. Yani diyeceğim pistin kısalığı değil, sanırım manialardan dolayı bir sıkıntı vardı. Yada sadece siyasi yada politik... Erhan Kaptanım biraz geç ve de güç oldu ama... Hayırlı olsun. Emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
belirli hesaba göre verilmiştir izin daha adam ne yapsın antalya vekili kendi memleketi için bundan daha en yapılabilir ki uçuşlara izin çıktı hayırlı uğurlu olsun diyelim daha fazla turist direct olarak alanyaya gelecek çok ciddi gelir yaratacak istihdam yaratacak kesin olarak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Shgm'nin konuya ilişkin mutlaka bir açıklama yapması gerekir kim hangi kriterlere göre izin verdi umarız bu izin SHGM permi dairesindeki bir memurun imzasıyla verilmemiştir. En azından Genel Md Yrd ve Genel Müdürün imzasıyla hatta en azından 3 Gn Md Yrd ve Genel Md. imzasıyla verilmştir. Bu tür zorlama izinler hep sorun olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Alanyalıyım,bu habere çok sevindim ancak umarım zorlama yoktur.Herşey usulunce olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAV fransızlar tarafından satın alınınca mı? PROBLEM CÖZÜLÜVERDİMİ ACABA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000