31 Ekim 2013, Perşembe 10:30:40

ÖGER ZAFER'İ UÇURACAK

Öger Türk Tur 2014 yaz dönemine yine fırtına gibi bir giriş yapacak...
  • K.maras Büyüksehir olmakla birlikte yurtdisinda en basta bati avrupa olmak üzere cok sayida k.marasli (30.000 kisiye yakin) yasamaktadir. Gaziantepe inen ucaklarin icinde %50 K.marasa ve k.marasa yakin illerin yolculari. bulunuyor. K.marasa hic gittin mi bilmiyorum ama seni kentime getirecek ucaklar var haa bu arada helikopter degil güzel modern klimali belediye otobüsleri var onlar helikoptere deger . Bekleriz acimizida tatlimizda tatarsin ;-)
  • termal turızmı başlatmak amacıyla bolgesel hava lımanı olarak hızmete sokulan ve acıldıgı tarıhten bu zamana kadar , beklenen verımı bulamıyan zafer hv lımanının hareketlenmesı, brukselde yaşayan emırdaglı hemserılerımızn elıne bakıyorsa yazıktır onca yapılan yatırıma...hıcmı bunun tanıtımı yapılmadı..haftada brukselden gelecek ıkı ucaga mı bel baglandı sadece..ıc hatlarda da zaten ıstenılen kapasıteye ulaşılamadıgını gorduk ..potansıyelı olmayan, yeterlı tanıtımı yapılmyan bı hv lımanına hangı şırket sefer planlarkı.. planlayanlarda zaten kısa surede havlu attılar...ılgılılerın konuyu bu yonuyle ele alarak oncelıkle kendılerını sorgulamaları ve eksık yonlerını tesbıt ederek gereklı onlemlerı almaları gerekır yoksa zafer hv lım nın ısparta dn farkı kalmayacaktır ...tanıtım konusunda da bolge ıl valılıklerne stk lara turızm acentalarına vede shgm ye buyuk ışler duşmektedır..umarım her kes uzerıne duşenı yapar da yolcu ve ucak trafıgınde canlanma olur
  • Arkadasim K.marasa gecici gümrük talep etsinler Kahramanmaras Düsseldorf veya Köln den sefer düzenlesinler

Öger Türk Tur 2014 yaz dönemine yine fırtına gibi bir giriş yapacak.

Öger Tur, Düsseldorf-Kütahya Zafer karşılıklı uçuşlarının yanı sıra 2 Nisan'dan itibaren Corendon ile Brüksel'den sefer başlatma kararı aldı.

Almanya'nın en büyük tur operatörlerinden Öger Turk Tur, 2 Nisan'dan itibaren başlatacağı Brüksel-Zafer seferleri ile bölgedeki Almanya talebini karşılamayı hedefliyor.

ÖGER ZAFER'İ UÇURACAK

Yorumlar

K.marasli ~ 10 yıl önce
K.maras Büyüksehir olmakla birlikte yurtdisinda en basta bati avrupa olmak üzere cok sayida k.marasli (30.000 kisiye yakin) yasamaktadir. Gaziantepe inen ucaklarin icinde %50 K.marasa ve k.marasa yakin illerin yolculari. bulunuyor. K.marasa hic gittin mi bilmiyorum ama seni kentime getirecek ucaklar var haa bu arada helikopter degil güzel modern klimali belediye otobüsleri var onlar helikoptere deger . Bekleriz acimizida tatlimizda tatarsin ;-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 10 yıl önce
termal turızmı başlatmak amacıyla bolgesel hava lımanı olarak hızmete sokulan ve acıldıgı tarıhten bu zamana kadar , beklenen verımı bulamıyan zafer hv lımanının hareketlenmesı, brukselde yaşayan emırdaglı hemserılerımızn elıne bakıyorsa yazıktır onca yapılan yatırıma...hıcmı bunun tanıtımı yapılmadı..haftada brukselden gelecek ıkı ucaga mı bel baglandı sadece..ıc hatlarda da zaten ıstenılen kapasıteye ulaşılamadıgını gorduk ..potansıyelı olmayan, yeterlı tanıtımı yapılmyan bı hv lımanına hangı şırket sefer planlarkı.. planlayanlarda zaten kısa surede havlu attılar...ılgılılerın konuyu bu yonuyle ele alarak oncelıkle kendılerını sorgulamaları ve eksık yonlerını tesbıt ederek gereklı onlemlerı almaları gerekır yoksa zafer hv lım nın ısparta dn farkı kalmayacaktır ...tanıtım konusunda da bolge ıl valılıklerne stk lara turızm acentalarına vede shgm ye buyuk ışler duşmektedır..umarım her kes uzerıne duşenı yapar da yolcu ve ucak trafıgınde canlanma olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Arkadasim K.marasa gecici gümrük talep etsinler Kahramanmaras Düsseldorf veya Köln den sefer düzenlesinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mahalle ~ 10 yıl önce
K.Maraş'ta Mahalle ismini'de verir misiniz, alan'dan mahallenize'de helikopterle kapıya servis düzenleyebiliriz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000