24 Haziran 2011, Cuma 08:19:00

KKTC'YE CORENDON DESTEĞİ

Merkezi Antalya'da bulunan Hollanda ve Belçika başta olmak üzere birçok ülkeden Türkiye'ye turist taşıyan Corendon Airlines firması, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne Polonya'dan turist taşımaya başladı...
  • . uzumu ye bagini sorma arkadas....
  • benim anlamadigim birsey var, tur operatoru corendon mu? yoksa citron travel mi? o ucak bos ucarsa riski alan citron...heryerde yazan sadece corendon. bu iste bir gariplik var.
  • Corendona bravo. KKTC ye gelen turist sayısında artış varsa sebebi Corendon havayollarıdır.
  • corendonun ab içinde kktc sererlerinden dolayı başı çok ağrıyacağa benziyor.
  • Aman dikkat edelim AB bu isten pek hoslanmisa benzemiyor.
  • ;Antalya'da havacılık hakkında konuşmalar Corendon hakkında şunu ortaya çıkarıyor. Personeline en fazla değer veren şirketlerden biri. Çünkü ondan önce daha kurumsal olan sunex geliyor. Ama charter firmalar arasında kesinlikle en temizi ve diğer şirketler gibi iş kuyu kazmak değil. Bu şirket adından çok söz ettirecek.
  • bu şirket emin adımlarla gidiyor. Helal olsun.
  • Corendon geçen yıl başladı bu çalışmaya bu yıl da popülaritesini artırarak devam ediyor KKTC'ye. helal olsun kimse cesaret edemezken taşın altına elini soktular!
Corendon Airlines'tan yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl Kıbrıs Rum Yönetiminin engellemelerine rağmen KKTC'ye Hollanda'dan turist getirildiği anımsatıldı. Bu yıl da Polonya'dan KKTC'ye turist taşınacağı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
 
2010’da Rumların tüm engelleme girişimlerine rağmen Hollanda’dan ilk turist kafilesini uluslararası prosedürlere harfiyen uyarak KKTC’ye getiren Corendon Airlines, ülkede büyük coşku ile karşılanmış ve KKTC’li yetkililerden tam destek almıştı.

Bu yıl itibariyle el değmemiş KKTC güzelliklerini Benelüks ve ülkelerinden gelen turistlerle buluşturan Corendon Turizm Grubu bir ilke imza attı. Corendon Airlines Polonya’nın başkenti Varşova’dan Akmina Travel ve Citron Travel turizm şirketleriyle birlikte haftalık olarak programladığı KKTC Ercan uçuşuyla ilk turist kafilesini ülkeye taşıdı. Corendon uçağı Ercan Havalimanı’nda geleneksel su takı gösterisi, KKTC basını ve KKTC Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Şahap Aşıkoğlu tarafından karşılandı.

Tüm dünyanın sırtını çevirdiği ambargo altındaki ülkede büyük bir mutluluk uyandıran tablo gelecek açısından bir umut ışığı olarak yorumlandı. Son olarak Jennifer Lopez’in KKTC’de konser vermesine mani olan Kıbrıs Rum Kesimi yönetimi, KKTC’de uluslararası düzeyde etkinlik ya da markaların yer almaması için büyük bir lobi faaliyeti sergiliyor. 







KKTC'YE CORENDON DESTEĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

turist ~ 12 yıl önce
. uzumu ye bagini sorma arkadas....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
benim anlamadigim birsey var, tur operatoru corendon mu? yoksa citron travel mi? o ucak bos ucarsa riski alan citron...heryerde yazan sadece corendon. bu iste bir gariplik var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendona bravo. KKTC ye gelen turist sayısında artış varsa sebebi Corendon havayollarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
corendonun ab içinde kktc sererlerinden dolayı başı çok ağrıyacağa benziyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman dikkat edelim AB bu isten pek hoslanmisa benzemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
;Antalya'da havacılık hakkında konuşmalar Corendon hakkında şunu ortaya çıkarıyor. Personeline en fazla değer veren şirketlerden biri. Çünkü ondan önce daha kurumsal olan sunex geliyor. Ama charter firmalar arasında kesinlikle en temizi ve diğer şirketler gibi iş kuyu kazmak değil. Bu şirket adından çok söz ettirecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu şirket emin adımlarla gidiyor. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Corendon geçen yıl başladı bu çalışmaya bu yıl da popülaritesini artırarak devam ediyor KKTC'ye. helal olsun kimse cesaret edemezken taşın altına elini soktular!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000