03 Ekim 2010, Pazar 10:37:56

İŞTE PİSTTEN ÇIKAN UÇAK (VİDEO)

Corendon Havayolları'nın Dalaman-Amsterdam seferini yapan yolcu uçağı, Schiphol Havalimanı'na inerken pistten çıkmış, her zaman olduğu gibi AirportHaber en sıcak bilgileri okuyucularına ulaştırmıştı.
  • Kendi (Türk) pilotlarını paldır küldür işten atsınlar uçağı yabancıya versinler. Geçmiş olsun ama çok ahı var şirketin çok.
  • Nasıl kurtardılar bilen varmı? merak ediyorum ve takviye ekipmi gitti TR'den yoksa KLM'mi çıkarttı ?
  • gereksiz yorumlara son, buyuk gecmis olsun
  • yaa agzı olan konuşuyo bilen da bilmeyen da anlayan da anlamayan da konuşuyo ...... hepsiniz herşeyi biliyosunuz sanki .... çok fazla konuşmayın, havacılık o kadar basit değildir susup dinleyin görün neler oluyo sonra yorum yapın , bu tip şeyler hep oldu olacak ta , hatasız kul olmaz....
  • Bilgisiz ve cahil beyler Türk pilotlarına laf atacağına öğren bakalım! 2 Pilotta yabancı idi! Türk pilotu bileklidir zekidir yabancıyla uçanlar bunu çok iyi bilir bileksiz ve pratik zekası olmayanlardır! Kitapta yazılanı yapmaya çalışır onuda yanlış yorumlarsa Kİ yorumluyorlar yanlışa inanıyorlar ve onu doğruymuş gibi yapıyorlar! Allahtan bizim Türk pilotları kitapsız dense bile işi Bilekleriyle tecrübeleriyle pratik zekalarıyla işi süper götürüyor! Düşündünüzmü hiç ya hani o çok bilgili yabancı pilotlar birde kitapsız olsalardı? Bırakın abu kitap işini gelin herkonuda sınava sokun bakalım ne sonuçlar çıkacak bu işin başındada uçağın içinde sınav yapın bakalım! 50 feetten Auto pilottan çıkıyorlar 1500 feete otururlarsa iyidir!
  • corendon ailesine geçmiş olsun. Sky için konuşan arkadaşa şöyle derim iniş ve kalkışta EFB (electronic flight bag) kullanan ender firmalardan biridir SKY lütfen çamur atmayalım.
  • Galiba elektromanyetik alanın ve radyasyonun etkisinde çok kalmışsın.Seni buralar paklamaz.
  • Ya birakin artikin Türkiyede egtim vermeyi Türk Pilotlari yetersiz!!! Egtimler cok basit!! Amerikaya baktinis zaman Dünyalar kadar fark var.Zaten THY gibbi sirketler Amerikaya yeni nesil Pilotlari egtim icin gönderiyor.Böyle kasalar olmazsin artikin yinede gecmis olsun ama Flight Planning ve ucagin Performanzini bilmek gerekiyor...
  • Tüm Turistik Hava Taşımacılık A.Ş. ailesine ve uçuş ekibine büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. TC-DBK
  • cok kullandım
172 yolcusuyla Dalaman Havalimanı'ndan kalkan Boeing 737-400 tipi yolcu uçağın, dün akşam yerel saatle saat 19.03'te Amsterdam Schipol Havalimanı'nı pistine iniş yaptı. Yağmur nedeniyle piste tutunamayarak çıkan uçakta bulunan yolcular tahliye edildi. Tahliye görüntüleri Hollanda'da bir televizyon kanalı tarafından işte böyle görüntülendi.


İŞTE PİSTTEN ÇIKAN UÇAK (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kendi (Türk) pilotlarını paldır küldür işten atsınlar uçağı yabancıya versinler. Geçmiş olsun ama çok ahı var şirketin çok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl kurtardılar bilen varmı? merak ediyorum ve takviye ekipmi gitti TR'den yoksa KLM'mi çıkarttı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gereksiz yorumlara son, buyuk gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaa agzı olan konuşuyo bilen da bilmeyen da anlayan da anlamayan da konuşuyo ...... hepsiniz herşeyi biliyosunuz sanki .... çok fazla konuşmayın, havacılık o kadar basit değildir susup dinleyin görün neler oluyo sonra yorum yapın , bu tip şeyler hep oldu olacak ta , hatasız kul olmaz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilgisiz ve cahil beyler Türk pilotlarına laf atacağına öğren bakalım! 2 Pilotta yabancı idi! Türk pilotu bileklidir zekidir yabancıyla uçanlar bunu çok iyi bilir bileksiz ve pratik zekası olmayanlardır! Kitapta yazılanı yapmaya çalışır onuda yanlış yorumlarsa Kİ yorumluyorlar yanlışa inanıyorlar ve onu doğruymuş gibi yapıyorlar! Allahtan bizim Türk pilotları kitapsız dense bile işi Bilekleriyle tecrübeleriyle pratik zekalarıyla işi süper götürüyor! Düşündünüzmü hiç ya hani o çok bilgili yabancı pilotlar birde kitapsız olsalardı? Bırakın abu kitap işini gelin herkonuda sınava sokun bakalım ne sonuçlar çıkacak bu işin başındada uçağın içinde sınav yapın bakalım! 50 feetten Auto pilottan çıkıyorlar 1500 feete otururlarsa iyidir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
corendon ailesine geçmiş olsun. Sky için konuşan arkadaşa şöyle derim iniş ve kalkışta EFB (electronic flight bag) kullanan ender firmalardan biridir SKY lütfen çamur atmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Galiba elektromanyetik alanın ve radyasyonun etkisinde çok kalmışsın.Seni buralar paklamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya birakin artikin Türkiyede egtim vermeyi Türk Pilotlari yetersiz!!! Egtimler cok basit!! Amerikaya baktinis zaman Dünyalar kadar fark var.Zaten THY gibbi sirketler Amerikaya yeni nesil Pilotlari egtim icin gönderiyor.Böyle kasalar olmazsin artikin yinede gecmis olsun ama Flight Planning ve ucagin Performanzini bilmek gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm Turistik Hava Taşımacılık A.Ş. ailesine ve uçuş ekibine büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. TC-DBK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok kullandım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000