05 Haziran 2012, Salı 16:16:40

İLK YOLCULARINI İNDİRDİ

Scanway Tur Operatörü, Antalya’nın Gazipaşa Havalimanı’na ilk yolcularını indirdi...
  • NE KADAR SEVINDIRICI BIR HABER VATANIMIZA MILLETIMIZE HAYIRLI OLSUN .. VE HAVA ALANI CALISMALARINA EMEGI GECEN HERKESI YUREKTEN KUTLUYORUM SAGOLSUNLAR VAR OLSUNLAR...... FATOS MAHMUTLAR- ALANYA
  • Uçuş emniyeti paraya yenildi.
  • Haberinizde, Gazipaşaya yıllardık emek veren, meydanın açılmasında büyük çabaları olan, bir yolcu dahi gelebilmesi için kendini paralayan, Gazi paşa belediye başkanı sn Cem Burak Özgenç in isminin olmayışını yadırgadım. Adı geçen myd. Alanyadamı, yoksa Gazipaşadamı ! Saygılarımla. Çağatay
  • neden su ana bir corendona izin cikti?
  • Helal olsun şu Gazipaşa havalimanına. Büyüme imkanı olsa AYT meydanını kapattırır valla. AYT biraz pazarlama dersi almalı gibime geliyor.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • gelen danimarkali turistlerden bir kac foto koysaydiniz, gozumuz gonlumuz acilirdi :)

Gazipaşa Havalimanı’na 189 kişilik ilk 737-800 tipi charter uçağını indiren Corendon firması, Scanway’in 180 yolcusunu Gazipaşa Havalimanı’na getirdi. Danimarka’dan kalkan uçak Gazipaşa Havalimanı’na sorunsuz iniş yaptı. İçinde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Scanway’in sahibi Gündüz Doğusoy’un yanı sıra Danimarkalı turistlerin bulunduğu uçağı Alanya ve Gazipaşa Belediyesi kurduğu stantlarla karşıladı.

HEDEFİMİZ YÜZBİN TURİST

Corendon Genel Müdürü Yıldıray Karaer, Corendon’un seferlerinin artarak devam etmesini umduklarını belirterek, “Tabiki bizim uçuşlarımız başlangıç uçuşları. Bir havalimanını, ülkeyi, destinasyonu tanıtmak maliyetli ve zor bir iştir. Hiçbir şey kolay olmuyor. Şu ana kadar sorunsuz olarak uçuşlarımızı gerçekleştirdik. Bize olan desteğin devam etmesi halinde uçuşlarımızı arttırmayı hedefliyoruz. Hedefimiz Alanya’ya 100 bin yolcu getirmek” dedi.

BİZİM EKSİĞİMİZ YOK

Scanway Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Şimşek ise 2012 yılından ümitli olduklarını belirterek, yüksek yaz sezonunda ekstra iki sefer daha ilave edileceği ve uçuşların direkt olarak Kopenhag ve Billund’dan gerçekleşeceğini belirtti. Alanya’ya tatile giden Danimarkalı turistlerin ağırlıklı olarak Antalya Havalimanı’na indiğini ve bu nedenle 2 saatin üzerinde karayolu yolculuğu yapmak zorunda olduklarını belirten Şimşek, “Danimarka-Gazipaşa seferlerinin başlamasıyla bu yolculuk bir buçuk saat daha kısalmış olacak. Bir aksilik çıkamazsa 10 Kasım’a kadar Gazipaşa uçuşlarına devam edeceğiz" dedi. Sivil Havacılık’tan bekledikleri iznin çıkması halinde haftada 4 uçuş yapmayı planladıklarını kaydeden Şimşek, “Gönül isterdi ki uçuşlarımız Nisan ayında başlasın. Corendon’la yaptığımız işbirliği sonucunda bugünleri gördük. Önceden 4 uçuş planlamıştık ancak şu an haftada 2 uçuş yapacağız” diye konuştu.

YOLUN KAPANDIĞI DOĞRU DEĞİL

Danimarka’dan Ankara’ya giderken havalimanında Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ile karşılaşan ve Corendon uçağına binen Kültür ve Turizm Bakanı Abdurrahman Arıcı, Gazipaşa Havalimanı’na uçak inerken D-400 Karayolu’nun trafiğe kapandığını, havalimanında gerekli teknik cihazların bulunmadığını, uçağın pas geçmesi gerektiği noktada dağa çakılacağı yönündeki iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi. Arıcı, “Gayet güven içinde sorunsuz bir iniş gerçekleştirdik. Uçak alçalırken alttaki yolu da görüyorduk. Yolun trafiğe kapandığı doğru değil. Havalimanımız sorunsuz çalışıyor ve daha da iyi olacak. Bu iddialar doğru değil” dedi.

Corendon’un ‘We love Alanya’ isimli uçağı 187 yolcusuyla Danimarka’ya uçtu.

İLK YOLCULARINI İNDİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

FATOS BOKE HAZNEDAR ~ 12 yıl önce
NE KADAR SEVINDIRICI BIR HABER VATANIMIZA MILLETIMIZE HAYIRLI OLSUN .. VE HAVA ALANI CALISMALARINA EMEGI GECEN HERKESI YUREKTEN KUTLUYORUM SAGOLSUNLAR VAR OLSUNLAR...... FATOS MAHMUTLAR- ALANYA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ~ 12 yıl önce
Uçuş emniyeti paraya yenildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski bir havacı ~ 12 yıl önce
Haberinizde, Gazipaşaya yıllardık emek veren, meydanın açılmasında büyük çabaları olan, bir yolcu dahi gelebilmesi için kendini paralayan, Gazi paşa belediye başkanı sn Cem Burak Özgenç in isminin olmayışını yadırgadım. Adı geçen myd. Alanyadamı, yoksa Gazipaşadamı ! Saygılarımla. Çağatay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 12 yıl önce
neden su ana bir corendona izin cikti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 12 yıl önce
Helal olsun şu Gazipaşa havalimanına. Büyüme imkanı olsa AYT meydanını kapattırır valla. AYT biraz pazarlama dersi almalı gibime geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAM OLMUŞ ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zurich ~ 12 yıl önce
gelen danimarkali turistlerden bir kac foto koysaydiniz, gozumuz gonlumuz acilirdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000