28 Aralık 2015, Pazartesi 11:13:20

Havacılık sektöründen müthiş transfer

Corendon Havayolları Genel Müdürü Batuğhan Karaer bu görevinden ayrıldı. Türkiye’nin en önemli kurumlarından birinden gelen teklifi kabul eden Karaer, bugün görevine başlayacak. Peki, Batuğhan Karaer hangi önemli kurum tarafından transfer edildi. İşte detaylar.
  • Allah yardımcınız olsun Batuğhan bey, yeni görevinizde başarılar dileriz. Çakmak ailesi
  • Yeni görevinizde sağlık ve başarılar dileriz. Altun ailesi.
  • İstek/Tercih Sn.Ulusoy'un mu acaba???
  • Amma çok yorum almış haber.
  • Oyak parasini nereye dagitacagini sasirdi! Uyeleri haric tabi bizler kullariniz siz harcayin
  • Hayırlı uğurlu olsun..
  • hayırlı olsun ne diyelim..Güzel bir transfer ücreti olmuştur sanırım
  • Güzel bir haber. Batughan Bey'i tebrik etmek lazım. Çok, hem de çok başarılı bir Corendon geçmişinden sonra yeni görevinde de başarılı olacağına inancım sonsuz. Ancak çok önemli bir konu var ki, hiç bahsetmemissiniz. Corendon da yeni genel müdür kim olacak? Yıldıray beyin tekrar başa geçeceği şüphesiz. Ancak işi çok zor. Bugüne kadar Batughan bey gibi herseyi teslim edebildiği biri vardı. Bundan sonra çok daha fazla konuya bölünmesi gerekecek

Corendon Havayolları Genel Müdürü Batuğhan Karaer bu görevinden ayrıldı. Türkiye’nin en önemli kurumlarından birinden gelen teklifi kabul eden Karaer, bugün görevine başlayacak. 

Corendon Havayolları Genel Müdürlüğü’ne Haziran ayında getirilen Batuğhan Karaer OYAK Finansal Yatırımlar ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı oldu. Başarılı bir yöneticilik kariyeri olan Batuğhan Karaer uzun süre Corendon Havayolları mali işler koordinatörlüğü görevi yaptıktan sonra 24 Haziran 2015’de Yıldıray Karaer’in Yönetim Kurulu Başkanı olmasından sonra genel müdürlük görevini üstlenmişti.

Airporthaber’e bilgi veren Batuğhan Karaer, uzun süredir OYAK tarafından teklif aldığını ve ısrarlı davet sonrasında OYAK Finansal Yatırımlar ve Strateji Genel Müdür Yardımcılığı görevini kabul ettiğini söyleyerek “Bugün görevime başlayacağım” dedi.

OYAK Genel Müdürü Coşkun Ulusoy’un yardımcılığına getirilen Batuğhan Karaer’in başarılı bir eğitim ve yöneticilik hayatı var.

Batuğhan Karaaer kimdir?

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme bölümünden mezun olduktan sonra yine aynı üniversitenin muhasebe-finans ana bilim dalında yüksek lisans ve daha sonra İşletme Ana Bilim dalında Doktorasını tamamladı.

İş hayatına Tepe Grubunda Bütçe Uzmanı olarak başladı.  Yine Tepe Grubunda Bütçe ve Denetim Koordinatör Yardımcılığı, Mağazalar İşletme Müdürlüğü ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Bir dönem Club Dedeman’da da görev aldıktan sonra Savunma Sanayi sektöründe yer alan Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nda İştirakler Yönetim Şube Müdürlüğü görevini yürüttü. Bu görev boyunca değişik dönemlerde Aselsan, Havelsan, İşbir, Aspilsan ve Tapasan Anonim Şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliklerinde görev aldı.

2006 yılında Corendon Havayolları’nda Mali İşler Koordinatörü olarak görevine atandı. 2015 Haziran ayında Corendon Havayolları’nda Genel Müdürlüğü görevine getirildi.

Evli ve iki çocuk babası olan Batuğhan Karaer bugün yeni görevine başlayacak.

Airporthaber.com/Özel

Havacılık sektöründen müthiş transfer

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Çakmak ~ 8 yıl önce
Allah yardımcınız olsun Batuğhan bey, yeni görevinizde başarılar dileriz. Çakmak ailesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman Altun ~ 8 yıl önce
Yeni görevinizde sağlık ve başarılar dileriz. Altun ailesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bako ~ 8 yıl önce
İstek/Tercih Sn.Ulusoy'un mu acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
Amma çok yorum almış haber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fiyasko ~ 8 yıl önce
Oyak parasini nereye dagitacagini sasirdi! Uyeleri haric tabi bizler kullariniz siz harcayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
hayırlı olsun ne diyelim..Güzel bir transfer ücreti olmuştur sanırım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deepbluesea ~ 8 yıl önce
Güzel bir haber. Batughan Bey'i tebrik etmek lazım. Çok, hem de çok başarılı bir Corendon geçmişinden sonra yeni görevinde de başarılı olacağına inancım sonsuz. Ancak çok önemli bir konu var ki, hiç bahsetmemissiniz. Corendon da yeni genel müdür kim olacak? Yıldıray beyin tekrar başa geçeceği şüphesiz. Ancak işi çok zor. Bugüne kadar Batughan bey gibi herseyi teslim edebildiği biri vardı. Bundan sonra çok daha fazla konuya bölünmesi gerekecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000