15 Mayıs 2014, Perşembe 10:08:50

HAVA ŞEHİTLERİ ANILIYOR

Bugün 15 Mayıs Hava Şehitleri Anma Günü... Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, hava şehitleri için bir mesaj yayınladı.
  • Corendon nekadar soma acısını paylaşsada benim gözümde sıfır şirket.başındakiler astronot misali..
  • Valla ben Yıldıray Bey'in bu tarz yaklaşımlarını çok beğeniyorum. Ne mutlu Türk Sivil Havacılığında böyle bir yöneticinin olması. Corendon Havayolları Ailesi çok şanslı. Tebrikler Corendon
  • Cok duyarli bir davranis. Tesekkurler Yildiray Karaer, Tesekkurler Corendon Airlines Ailesi.

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 15 Mayıs Hava Şehitleri Anma Günü'yle alakalı bir mesaj yayınladı. Karaer, Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden madencileri de unutmadı.

Karaer'in mesajı şu şekilde:

"Türk Havacılığının bugünlere gelmesini sağlayan, ulusumuzu korumak, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak uğrunda şehit düşmüş tüm hava şehitlerimizi saygı ile anıyor minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Şehitlerimizden bayrağı devralan genç neslimiz, tarihinden aldığı güçle ülkemizi ulu önder Atatürk’ün gösterdiği yüksek seviyelere taşıyacak, bayrağımıza ve topraklarımıza gölge düşürülmesine izin vermeyecektir.

Ülkemizi büyük bir yasa boğan Manisa Soma’daki maden patlamasında hayatını kaybeden tüm işçilerimize de bu vesileyle Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum."

Öte yandan Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) da bugün İstanbul'daki Edirnekapı'daki şehitlikte bir anma töreni düzenleyecek.

AirportHaber Ailesi olarak, başta hava şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diliyoruz. Ruhları şad oldun...

HAVA ŞEHİTLERİ ANILIYOR

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Corendon nekadar soma acısını paylaşsada benim gözümde sıfır şirket.başındakiler astronot misali..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibar Patron ~ 10 yıl önce
Valla ben Yıldıray Bey'in bu tarz yaklaşımlarını çok beğeniyorum. Ne mutlu Türk Sivil Havacılığında böyle bir yöneticinin olması. Corendon Havayolları Ailesi çok şanslı. Tebrikler Corendon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesekkurler ~ 10 yıl önce
Cok duyarli bir davranis. Tesekkurler Yildiray Karaer, Tesekkurler Corendon Airlines Ailesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000