20 Ekim 2011, Perşembe 07:30:27

GAZİPAŞA TARTIŞMASI SÜRÜYOR

CHP İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Gazipaşa Havaalanı'na, Corendon'a ait uçağın inememe nedenini araştırdıklarını söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney'i eleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş, Gazipaşa Havaalanı'na inecek olan ancak, SHGM tarafından gerekli izinlerin verilmediğinden dolayı Antalya Havaalanı'na indirilen Corendon uçağı konusunda "Bir yerlerde eksiklik olduğu görülüyor. O eksikliğin ne olduğunu araştırıyoruz" diyen AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney'e yüklendi. Türktaş şunları söyledi: "Gazipaşa Havaalanı'na inecek olan uçağın bir problemden dolayı inememiş olduğunu araştırmak koca hükümet dururken Alanya'daki İlçe Başkanı Hüseyin'e mi düşer Bir partinin genel başkanı dururken sorunlar ilçedeki bir teşkilatla çözülemez." dedi. 

Konunun takipçisi olduklarını ifade eden Türktaş, ancak ortamı geren açıklamaların yapılmaması gerektiğini belirterek, 'Bu konu daha ileri düzeyde araştırılması gerekn bir durum. Hüseyin Güney ile çözülecek bir konu değil' dedi.
 
GAZİPAŞA TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000