02 Nisan 2012, Pazartesi 08:39:58

GAZİPAŞA İÇİN HEYECAN DORUKTA

Corendon Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na Boeing 737-800 tipi uçakların inmesi için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne müracaatta bulunduklarını ve bu müracaatın kabul edildiğini söyledi...
  • Corendon Airlines harikasın başarılarının devamını dilerim çalışanları ekipleri hepsi harika.
  • UÇAKLAR UÇMAYACAK MADEM BU HAVA LİMANI NİYE VAR
  • Yıllardır Corendon Gazipaşa'ya inmeye çalışıyor kaç kere okuduk bu haberleri bakalım kaç kere daha okuyacağız bari bu sefer bu iş olsun da bu haberde burada bitsin...
  • Gazipaşaya nasıl inecekler sorusunu sormadan edemiyorum motor arızası oldugunda kaçınılması zor bi meydan cunku tepelerle cevrilmiş bir meydan hayırlısı olsun..
Havalimanına iki hafta önce gelen teknik malzemelerin takılmasının ardından iznin çıktığını belirten Karaer, "Fiziki şartların düzelmesinin ardından müracaatımız Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından kabul gördü. 4 Nisan'da belediye başkanları, işadamları, turizmciler ve gazetecilerle birlikte test uçuşu yapacağız. Uçağımız Antalya'dan kalkıp Gazipaşa Havalimanı'na inecek. 7 Nisan'da ise ticari uçuşlarımız başlıyor" dedi.
 
10 BİN TURİST İNECEK
 
Sadece Alanya bölgesine bir turizm sezonunda 100 bine yakın turist getirdiklerini ifade eden Karaer, "Bu sayının 10 binini bu yıl Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na indireceğiz. Önümüzdeki yıllarda bu sayı artacak. Bu ayın 7'sinde Hollanda'dan 189 yolcu iniş yapacak" dedi. 
 
TURİZM 12 AYA YAYILACAK
 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından kararın çıkmasını "Alanya için milat" olarak nitelendiren Corendon Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, "Havalimanının işler hale gelmesiyle birlikte Alanya'da turizm 12 aya yayılacak. Transfer mesafesi yakınlaştığı için talep patlaması olacak ve artık tercih Alanya olacaktır" dedi.
 
BÜYÜK TALEP OLACAK
 
Nisan 7'de Hollanda'dan inecek ilk ticari uçağın ardından başta İskandinav ülkeler olmak üzer bir çok Avrupa ülkelerinden Alanya-Gazipaşa Havalimanı için talep patlaması olacağına vurgu yapan Karaer, "Corendon olarak şimdiden bu talepler için gerekli hazırlıklara başladık" dedi. (Haber Alanya)
GAZİPAŞA İÇİN HEYECAN DORUKTA

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Corendon Airlines harikasın başarılarının devamını dilerim çalışanları ekipleri hepsi harika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
UÇAKLAR UÇMAYACAK MADEM BU HAVA LİMANI NİYE VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yıllardır Corendon Gazipaşa'ya inmeye çalışıyor kaç kere okuduk bu haberleri bakalım kaç kere daha okuyacağız bari bu sefer bu iş olsun da bu haberde burada bitsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gazipaşaya nasıl inecekler sorusunu sormadan edemiyorum motor arızası oldugunda kaçınılması zor bi meydan cunku tepelerle cevrilmiş bir meydan hayırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000