06 Aralık 2012, Perşembe 08:48:21

GAZİPAŞA CORENDON'UN ÜSSÜ OLACAK

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, 2013 Mart-Ekim ayları arasında Corendon’un Gazipaşa Havalimanı’na haftada 5 sefer düzenleyeceğini söyledi.
  • Dispeç olduğunuza sevindim, bu durumda; takdir edersiniz ki sizin tahmin ettiklerinizi, operasyon yapan havayolu HESAPLAYARAK operasyon yapar. Deneme yanılma yöntemi ile olmuyor bu işler.
  • Flight Dispatcher
  • 5 te yetmez 10 tane 10 da yetmez 15 tane ver ver ver ver Alah ım ver:))
  • İnsallah 734 leri orda kullanmazlar. Oranın sıcak havası ve yük/yakıt ve buna bağlı düşük performans/kısa pist. 734 trim olmaz. Bu demektir ki. Ya bagaj indirilecek yada az yakıt alıp başka meydanda yakıt alacak. Corendon, sen burda 738 leri kullan yoksa servisin düşer.

Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Gazipaşa Havalimanı hakkında önemli gelişmeler yaşandığını belirtti.

Corendon Satış Direktörü Cem Bora Sevim ile yaptığı görüşme hakkında bilgi aktaran Özgenç, Corendon’un 2013 yılında Gazipaşa Havalimanı’nı merkez üssü yapacağını söyledi.

Özgenç, “31 Mart-30 Ekim 2013 tarihleri arasında Corendon, Gazipaşa Havalimanı’na haftada beş uçak indirip kaldıracak. Bunların tamamı garantilisatışlar olacak. İlk etapta Hollanda, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerinden yolcu getirecek olan Corendon, aynı zamanda dördüncü ülke olarak da Polonya’yla çalışmayı hedefliyor. Polonya ile görüşmelerin yüzde 80 tamamlandığını öğrendik. Bu dört ülkenin yolcu indirmesi halinde 2013’te Mart-Ekim arasında minimum 30 bin yolcu garantilenmiş olacak" dedi.

"Corendon yetkilileri ayrıca Gazipaşa bölgesinde beş yıldızlı bir de otel yapmak istiyor" diyen Bu konuda bizden yardım talep ettiler. Çok kaliteli ve beş yıldızlı bir otel yapmak istediklerini belirttiler. Corendon’un Gazipaşa’yı merkez üst yapmasıyla birlikte Gazipaşa’nın kaderi değişecek ve çağ atlayacağız” dedi.

GAZİPAŞA CORENDON'UN ÜSSÜ OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Sayın Fısıltı, ~ 11 yıl önce
Dispeç olduğunuza sevindim, bu durumda; takdir edersiniz ki sizin tahmin ettiklerinizi, operasyon yapan havayolu HESAPLAYARAK operasyon yapar. Deneme yanılma yöntemi ile olmuyor bu işler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fısıltı ~ 11 yıl önce
Flight Dispatcher

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışır... ~ 11 yıl önce
5 te yetmez 10 tane 10 da yetmez 15 tane ver ver ver ver Alah ım ver:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fısıltı ~ 11 yıl önce
İnsallah 734 leri orda kullanmazlar. Oranın sıcak havası ve yük/yakıt ve buna bağlı düşük performans/kısa pist. 734 trim olmaz. Bu demektir ki. Ya bagaj indirilecek yada az yakıt alıp başka meydanda yakıt alacak. Corendon, sen burda 738 leri kullan yoksa servisin düşer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe mi? Bilgi mi? ~ 11 yıl önce
Pilotmusunuz?
bravo ~ 11 yıl önce
tebrik ederim bu yorumunuzla kimsenin düşünemediği hesaplayamadığı ayrıntıları paylaşmışsınız.zaten bu havayolununda bir operasyon merkezi yok, bi uzman! çıksada yorum yazsa, uçak tipini belirlesek diye bekliyodu..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000