21 Ekim 2011, Cuma 13:50:16

ER-AH TAM GAZ DEVAM

Antalya’daki tek uçuş okulu Er-Ah, eğıtim yetki ruhsatını yeniledi...
  • yahu şu ctr içinde PIC ucuslarını bitiren okullar bi eleştri yapmasın :)) telsiz frekanslarınızı değiştirin.tek frekansla PIC ucusları bitmezzzz :))))
  • TC DBK hocam diyeyim, yaptığınız yorumlara bakınca muhtemelen benden yaşça büyüksünüz diye düşünüyorum ve kim lduğunuzu ciddi merak ediyorum. Neyse Er Ah her yıl bir gibi iyi niyetli önerinin üstüne çıktı ve tüm hocalarını yeni ama 1000 euro luklarla değiştirdi. Ortada binleri geçtim; şöyle 500 saatlik bir hoca kaldımı bilmiyorum artık.
  • Yeni yetki belgenizin hayırlı olmasını diliyorum. Olumsuz yorumları dikkate almayınız. Kendi okulunuzdan mezun iyi yetişmiş pilotlar arasından seçilecek her yıl için en az bir pilotun uçuş öğretmen kadrosunda istihdam edilmesi yerinde bir karar olacaktır. TC-DBK
  • elestırı en dogal haktır ama elestırırken kımı neden elestırdıgınızı yazarsanız amacına daha uygun olur.böylelıkle kımın bos kımın dolu olduguna karar werırken sadece senın yazına bakıp yıne bırılerı sacmalamış demeyiz.
  • Mezunlar olmaları gereken yerlerde vede olmaya devam ediyor. Kaptanlarımızada destekleri için teşekkürler. Yeniliklerle ama taviz verilmeyende temellerle, başka bir arkadaşında dediği gibi havalı değil ama sıkı bir aileyiz!
  • Okul ve fiziki imkanları hiç bir okuldan aşağı kalmadığı gibi bence fazlası var eksiği yok, Uçaklar ise tartışmasız Türkiye nin en iyisi Glass Kokpit C 172, hiç bir okula nasip olmadığı kadar iyi uçuş eğitim imkanına sahipler, Antalya , Isparta ve Alet eğitimleri için Çardak ve diğer meydanlar olarak, Erdoğan bey söz verince sözünün sonuna kadar arkasında düzgün bir çizgiye sahip ama anlayamadığım; bu malzemeyi güzel aşçılarla ile enfes bir yemek haline getirmek varken niye 1000 euro luk 200 saatlik öğretmenler ile bu yatırıma yazık ediliyor. Erdoğan bey bazılarının sözleri ve yönlendirmeleri ilk etap ta karlı gözükse de uzun vade de yanıltıldığınızı göreceksiniz. Madem küçük düşünecektiniz neden bu kadar yatırım yaptınız ki. Saygılar...
  • ya arkadaş ne zaman mezun oldunuzda ne zaman airline uçmaya başladınız???
  • İYİ YAPILMAKTA OLAN VEYA YAPILMAYA ÇALIŞILAN HERŞEY BU ÜLKEDE NEDEN BALTALANMAYA ÇALIŞILIR Kİ.ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.HA ŞUNU ANLIYORUM SADECE.BU ÜLKEDE O KADAR ÇOK UKALA VAR Kİ SAYMAKLA BİTMEZ.ÇÜNKÜ ONLAR BU İŞİ SANKİ DAHA ÖNCEDEN YAPMIŞLAR YA DA YAPANLARDAN DAHA İYİ BİLİYORLAR.HİÇ KİMSE İDEAL DEĞİLDİR BEYLER.KENDİNİZ BİLE.O YÜZDEK SADECE DESTEK GÖSTERİN.BEN ER-AH UÇUŞ OKULUNUN HERGÜN DAHA İYİYE DOĞRU GİTTİĞİNİ GÖREN BİRİSİ OLARAK ONLARA SADECE "DEVAM ÇALIŞMAYA" DİYORUM..
  • işler iyi gidio heralde olmayan seçenekler olmayan yer dersleri verilen sözler yapılmayanlar.
  • Yahu bunlardan ne köy olur ne de kasaba. Vah yazık buradan mezun olacaklara. NE DİYEYİM İŞTE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.
Antalya ve Isparta’da uçuş eğitimlerini sürdüren ER-AH Uçuş Okulu daha güçlü ve gelişmeye yönelik çalışmalarını sürdürebilmek adına eğitim yetkisini yeniledi. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Er-Ah’ın yetkisi 28 Haziran 2012 tarihine kadar uzatıldı.
 
Er-Ah’ta şu an yapılan çalışmalarda bir uçuş okulunda olması gereken standart eğitimin haricinde havayollarına yönelik birçok ilave testler ve eğitim standartları uygulanıyor. Er-Ah mezunu pilot adaylarından bir çoğu Türk Hava Yolları, Sunexpress, Corendon ve Onur Air gibi şirketlerde görev yapıyor. 

İşte o yetki belgesi:

ER-AH TAM GAZ DEVAM

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
yahu şu ctr içinde PIC ucuslarını bitiren okullar bi eleştri yapmasın :)) telsiz frekanslarınızı değiştirin.tek frekansla PIC ucusları bitmezzzz :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TC DBK hocam diyeyim, yaptığınız yorumlara bakınca muhtemelen benden yaşça büyüksünüz diye düşünüyorum ve kim lduğunuzu ciddi merak ediyorum. Neyse Er Ah her yıl bir gibi iyi niyetli önerinin üstüne çıktı ve tüm hocalarını yeni ama 1000 euro luklarla değiştirdi. Ortada binleri geçtim; şöyle 500 saatlik bir hoca kaldımı bilmiyorum artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni yetki belgenizin hayırlı olmasını diliyorum. Olumsuz yorumları dikkate almayınız. Kendi okulunuzdan mezun iyi yetişmiş pilotlar arasından seçilecek her yıl için en az bir pilotun uçuş öğretmen kadrosunda istihdam edilmesi yerinde bir karar olacaktır. TC-DBK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
elestırı en dogal haktır ama elestırırken kımı neden elestırdıgınızı yazarsanız amacına daha uygun olur.böylelıkle kımın bos kımın dolu olduguna karar werırken sadece senın yazına bakıp yıne bırılerı sacmalamış demeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mezunlar olmaları gereken yerlerde vede olmaya devam ediyor. Kaptanlarımızada destekleri için teşekkürler. Yeniliklerle ama taviz verilmeyende temellerle, başka bir arkadaşında dediği gibi havalı değil ama sıkı bir aileyiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Okul ve fiziki imkanları hiç bir okuldan aşağı kalmadığı gibi bence fazlası var eksiği yok, Uçaklar ise tartışmasız Türkiye nin en iyisi Glass Kokpit C 172, hiç bir okula nasip olmadığı kadar iyi uçuş eğitim imkanına sahipler, Antalya , Isparta ve Alet eğitimleri için Çardak ve diğer meydanlar olarak, Erdoğan bey söz verince sözünün sonuna kadar arkasında düzgün bir çizgiye sahip ama anlayamadığım; bu malzemeyi güzel aşçılarla ile enfes bir yemek haline getirmek varken niye 1000 euro luk 200 saatlik öğretmenler ile bu yatırıma yazık ediliyor. Erdoğan bey bazılarının sözleri ve yönlendirmeleri ilk etap ta karlı gözükse de uzun vade de yanıltıldığınızı göreceksiniz. Madem küçük düşünecektiniz neden bu kadar yatırım yaptınız ki. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya arkadaş ne zaman mezun oldunuzda ne zaman airline uçmaya başladınız???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İYİ YAPILMAKTA OLAN VEYA YAPILMAYA ÇALIŞILAN HERŞEY BU ÜLKEDE NEDEN BALTALANMAYA ÇALIŞILIR Kİ.ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL.HA ŞUNU ANLIYORUM SADECE.BU ÜLKEDE O KADAR ÇOK UKALA VAR Kİ SAYMAKLA BİTMEZ.ÇÜNKÜ ONLAR BU İŞİ SANKİ DAHA ÖNCEDEN YAPMIŞLAR YA DA YAPANLARDAN DAHA İYİ BİLİYORLAR.HİÇ KİMSE İDEAL DEĞİLDİR BEYLER.KENDİNİZ BİLE.O YÜZDEK SADECE DESTEK GÖSTERİN.BEN ER-AH UÇUŞ OKULUNUN HERGÜN DAHA İYİYE DOĞRU GİTTİĞİNİ GÖREN BİRİSİ OLARAK ONLARA SADECE "DEVAM ÇALIŞMAYA" DİYORUM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işler iyi gidio heralde olmayan seçenekler olmayan yer dersleri verilen sözler yapılmayanlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yahu bunlardan ne köy olur ne de kasaba. Vah yazık buradan mezun olacaklara. NE DİYEYİM İŞTE ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000