06 Aralık 2010, Pazartesi 10:51:46

EMEKTAR PİLOT KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Corendon Havayolları’nın emektar pilotlarından William Mc Crea, Antalya Havalimanı’nda düzenlenen törenle emekliye ayrıldı.
  • Türk arkadaşların genellikle adresi belli olduğu için şirketlerde emekli olacak kadar kalamıyor. Corendon da ne yapsın yabancıları son gününe kadar çalıştırabiliyor ve ona jübile yapabiliyor ancak. Hani bir sloganımız var ya hepimiz irlandalıyız hepimiz thomasız : - )))
  • Yanarım yanarım da THOMAS kaptan'ı güzel bir şekilde emekli edemediğimize yanarım...(Thomas sen bizim herşeyimizsin)Göklerin gerçek kartalısınn!!
  • Ben de umuyorum ki gün gelecek kişiler her buldukları yerde saçma ya da sapan diye ayırt etmeden diledikleri yorumları yapamayacaklar. Corendon Havayolları herzaman çalışanlarına karşı saygılı ve sevgili olmuştur. Türk veya yabancı diye ayırt etmeden aynı içtenliği göstermiştir. Ummuyorum biliyorum ki bu böyle olmaya üst ve alt kadrolar işbirliğiyle devam edecektir. saygılar...
  • Bu adama dikkat yazan ne alaka ? Umarin başlıklı yorumu yazan eğer sitedeki corendon haberlerini aratırsan bundan önce emekli olan Türk Kaptanınada Corendon'un çok güzel bir tören hazırlamış olduğunu okursun. Yiğidi öldür hakkını ver. Thomas, haksız sayılsın :) amma bu sadece Corendon'un hatası değil ki, SHGM'nin eksikliklerini gözardı etmeyin lütfen
  • Değerli havacılılar! Antalya'da yaşayan ve Antalya Belediyesi ile ortak iş yapma vaadi ile ortalıkta dolaşan Taner N. adındaki şahıs ile ilgili çok dikkatli olun. Kendisi kanun kaçağıdır. Gördüğünüzde en yakın polise ihbar edin lütfen.
  • Yabanci kaptanlara bu guzel seromoniyi uygulayan sirket ust kadrosu , umut ederim ki yastan emeklilige ayrilacak TURK kaptanlarimiza da ayni hatta ve hatta daha iyi bir ugurlama seromonisi duzenlerler..iste o zaman anlariz ki ust kadromu yoksa sadece bir kadro mu. Unutmayalim ki kendileri de bir zaman gelecek emekli olcaklar iste ozaman bu camia'nin onlari affetmesi icin guzel hareketlerde bulunmalari biz genc kusak havacilarin temennisidir.(A)
  • Ah...THOMAS Kaptanım Corendon'dan ayrılmasaydı onu da emekli ederik.Darısı THOMAS SALME'ye inşallah...El birliğiyle seni emekli edeceğiz göklerin gerçek şahini..!
  • İrlandalı kaptana bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.. Ne mutlu ki pilotluğu boyunca tek bir kaza dahi yaşamamış tertemiz sicil ile emekliye ayrılıyor artık sabahları erken kalkmak yok bol bol uyursun dinlen artık emekliliğin tadını çıkart captan MC Crea..
  • cok kalender ve mutevazi bir kaptandı,kendisiyle çalıştıgım için cok mutluyum.hayatını n geri kalan döneminde sağlık ve mutluluk dilerimç .
Corendon Havayolları’nın usta pilotu William Mc Crea, 2 Aralık Perşembe akşamı gerçekleştirdiği Amsterdam-Antalya uçuşunun ardından pilotluk mesleğine veda etti.

40 yılı aşkın süre göklerde mesleğini başarıyla icra eden emektar kaptan, nice güzel hatıraya mesken olan koltuğunu genç pilotlara devretti.

Veda seremonisinde duygulu anlar yaşayan İrlandalı kaptan Mc Crea; birçok farklı nesil uçakla, Avrupa’dan Afrika’ya farklı bölgelerde uçuşlar gerçekleştirdiğini ifade ederek, meslek hayatı süresince hiçbir acı tecrübe yaşamadığını ve bunun büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. Corendon Havayolları’ndan ayrılıyor olmanın tek güzel tarafının Güney Afrika’da çıkacağı tatil olduğunu söyleyen Mc Crea, şirket koordinatörü Nihat Demirkan’dan günün anısına bir şilt alırken, Corendon Havayolları Uçuş İşletme Müdürü Erhan Bayram, emeklilik günlerinde anımsanmak temennisiyle kaptana bir Corendon uçak maketi takdim etti. Havalimanındaki veda seremonisin ardından şirket yetkililerinden oluşan heyet akşam saatlerinde Kaptan William Mc Crea onuruna yemek verdi.




EMEKTAR PİLOT KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Türk arkadaşların genellikle adresi belli olduğu için şirketlerde emekli olacak kadar kalamıyor. Corendon da ne yapsın yabancıları son gününe kadar çalıştırabiliyor ve ona jübile yapabiliyor ancak. Hani bir sloganımız var ya hepimiz irlandalıyız hepimiz thomasız : - )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yanarım yanarım da THOMAS kaptan'ı güzel bir şekilde emekli edemediğimize yanarım...(Thomas sen bizim herşeyimizsin)Göklerin gerçek kartalısınn!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben de umuyorum ki gün gelecek kişiler her buldukları yerde saçma ya da sapan diye ayırt etmeden diledikleri yorumları yapamayacaklar. Corendon Havayolları herzaman çalışanlarına karşı saygılı ve sevgili olmuştur. Türk veya yabancı diye ayırt etmeden aynı içtenliği göstermiştir. Ummuyorum biliyorum ki bu böyle olmaya üst ve alt kadrolar işbirliğiyle devam edecektir. saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adama dikkat yazan ne alaka ? Umarin başlıklı yorumu yazan eğer sitedeki corendon haberlerini aratırsan bundan önce emekli olan Türk Kaptanınada Corendon'un çok güzel bir tören hazırlamış olduğunu okursun. Yiğidi öldür hakkını ver. Thomas, haksız sayılsın :) amma bu sadece Corendon'un hatası değil ki, SHGM'nin eksikliklerini gözardı etmeyin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Değerli havacılılar! Antalya'da yaşayan ve Antalya Belediyesi ile ortak iş yapma vaadi ile ortalıkta dolaşan Taner N. adındaki şahıs ile ilgili çok dikkatli olun. Kendisi kanun kaçağıdır. Gördüğünüzde en yakın polise ihbar edin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yabanci kaptanlara bu guzel seromoniyi uygulayan sirket ust kadrosu , umut ederim ki yastan emeklilige ayrilacak TURK kaptanlarimiza da ayni hatta ve hatta daha iyi bir ugurlama seromonisi duzenlerler..iste o zaman anlariz ki ust kadromu yoksa sadece bir kadro mu. Unutmayalim ki kendileri de bir zaman gelecek emekli olcaklar iste ozaman bu camia'nin onlari affetmesi icin guzel hareketlerde bulunmalari biz genc kusak havacilarin temennisidir.(A)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ah...THOMAS Kaptanım Corendon'dan ayrılmasaydı onu da emekli ederik.Darısı THOMAS SALME'ye inşallah...El birliğiyle seni emekli edeceğiz göklerin gerçek şahini..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İrlandalı kaptana bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.. Ne mutlu ki pilotluğu boyunca tek bir kaza dahi yaşamamış tertemiz sicil ile emekliye ayrılıyor artık sabahları erken kalkmak yok bol bol uyursun dinlen artık emekliliğin tadını çıkart captan MC Crea..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
cok kalender ve mutevazi bir kaptandı,kendisiyle çalıştıgım için cok mutluyum.hayatını n geri kalan döneminde sağlık ve mutluluk dilerimç .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000