07 Ekim 2016, Cuma 15:48:44

Corendon Ekaterinburg'a başlıyor

Uluslararası charter havayolu Corendon Airlines, 11 Ekim itibari ile Rusya’nın Ekaterinburg şehrine tarifeli uçuşlar düzenlemeye başlayacak.
  • Kabin hizmetler müdürü duruyomu hala
  • Tailwind zor günler geçiriyo diyolar doğrumu
  • Rusya da önemli noktalardan biri SVX özellikle yaz sezonu için. TK nın kapattığı bu hattı Corendon un açması iyi oldu.
  • sorunlu teknisyenlerine ayar veren oldu mu?
  • ????
  • Her turizm ve havayolu şirketinin ana pazarı olmalı ama diğer ülkelerede yönelmelidir. CORENDON geçen hafta charter Ukrayna'dan uçmuştu şimdi ise Rusya'dan tarifeli başlatıyor güzel gelişme
  • Antalya ve Corendona yakışır

Avrupa, İran ve İsrail’den Türkiye’ye düzenlediği turistik uçuşlarla bilinen Corendon Airlines, Rusya - Türkiye arasında düzenlenen tarifeli seferlere izin verilmesi ile birlikte hızla harekete geçti.

Corendon Airlines, sezon sonuna denk gelmesine rağmen 11 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında Ekaterinburg – Antalya hattında tarifeli uçacağını açıkladı. Bu tarih aralığında salı ve pazar günleri olmak üzere haftada iki kez tarifeli uçuş planlayan havayolu, bu uçuşları tek yön 129,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Corendon Airlines, bu hatta yolcularına sıcak yemek de ikram edecek.

Corendon Airlines Ticaret Müdürü Mine Aslan, 2005 yılında kurulan havayollarının Rusya’ya ilk kez sefer düzenlediğini belirtirken, bu hatta 2017 boyunca her gün uçmak üzere planlama yaptıklarını belirtti.

Corendon Airlines’ın Ekaterinburg-Antalya uçuş tarifesi şu şekilde:

Corendon Ekaterinburg'a başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

......... ~ 7 yıl önce
Kabin hizmetler müdürü duruyomu hala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taiwin ~ 7 yıl önce
Tailwind zor günler geçiriyo diyolar doğrumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SVX ~ 7 yıl önce
Rusya da önemli noktalardan biri SVX özellikle yaz sezonu için. TK nın kapattığı bu hattı Corendon un açması iyi oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 7 yıl önce
sorunlu teknisyenlerine ayar veren oldu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 7 yıl önce
Zeybek mi
......... ~ 7 yıl önce
yok yok hani şu bizim üçlü var ya; çok bilen, çok konuşan bitanesi şans oyunları hastası, bitanesi uzun saçlı, bitaneside ebe sine takmış üstüne oynayan. sürekli küfürlü konuşan gurup dan bahsediyorum. bunların kulakları çekildimi acaba diyorum.
kardesim ~ 7 yıl önce
neden bu üç kişinin ismini verip duruyorsun. ne alıp veremediğin var.bizim göremeyipde senin gördüğün bişeyler mi var. daha açık konussan
Yani ~ 7 yıl önce
Krallarla Dans
.......... ~ 7 yıl önce
bizim göremediğimiz senin gördüğün ne? diye.... direk sorarsanız eğer; sizin, teknikteki olan bitenden hiç haberdar edilmediğiniz ortaya çıkar. ben olsam bakım müdürü üzerinden bu 3 arkadaşın olayı soruşturmam.bak burdan söylüyorum bulundukları şu anki konumu kesin ve kesin hak etmiyorlar.teknikte huzursuzluğun sorumları bunlar. kaldıki; kimse, alennade kimseye küfür edemez. daha ne zamana kadar birilerinin üzerine basarak sanki teknik bizim üzerinden dönüyor , biz olmazsak burası dönmez söylemleri terbiyesizliğin en üst boyutudur. ilgili yönetici anladığımız kadarıyla olayların önüne hala geçilememesi sebebinin bakım müdürününde bu gelişen ve olan olaylara çanak tuttuğunu bir göstergesi. lütfen gerekli önlemleri alınız.
Anlaşılan ~ 7 yıl önce
Ayar veren olmamış.... huzurum kalmadı şarkısını dinlemeye başlamak lazım.
ayar ~ 7 yıl önce
sana ayarı, o ofisin içerisinde verecem ben. Gizlendiğini sanma. daha dünkü çocuksun, klavye ile atar tutar yapana kadar işine vakit ayırsan belki ezikliğini iş bilgisi ile kapatırsın. Abilerin sana ses etmiyorsa, senin kim olduğunu bilmediklerinden değil, abi olduklarındandır,bak dikkat et burdan seni dikkate alan kimsecikler yok, bir ben varım, ben de sana yanıt yazarak 80 saniyemi boşa harcadım.
..... ~ 7 yıl önce
senin her tarafın abi olsa ne olur.gözümde pul kadar değerin yok. cesaretin varsa birdaha küfürlü konuş veya konuşun da bak ben sana ne yapıyorum.o zaman kim kimin abisi anlarsın.
Ora nire laaaa? ~ 7 yıl önce
????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ora neresi mi ~ 7 yıl önce
Saka gibi sibıryanın başkenti sadece iki yıl önce 400bin turist antalyaya geldi ekaterinburgtan tarih sehri spor sehri sanayi sehri..soğuk ama asil bir sehir
EK ~ 7 yıl önce
Her turizm ve havayolu şirketinin ana pazarı olmalı ama diğer ülkelerede yönelmelidir. CORENDON geçen hafta charter Ukrayna'dan uçmuştu şimdi ise Rusya'dan tarifeli başlatıyor güzel gelişme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CORAL ~ 7 yıl önce
Antalya ve Corendona yakışır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000