22 Aralık 2010, Çarşamba 08:49:44

CORENDON'UN YENİ ROTASI NERESİ?

Merkezi Hollanda'da bulunan Türk sermayeli Corendon Şirketler Grubu ortaklarından Atilay Uslu, 400 milyon doları aşan cirolarıyla Hollanda'daki bir numaralı Türk turizm grubu olduklarını bildirdi.
  • başka yer bulamamışmı merzifona uçacakmış??
  • Bir kaç yıl içerisinde bu ismi daha çok duyacağımıza inanıyorum. Çünkü işleyişi ve personeli çalışkan ve ileri görüşlü.
  • corendon la görüştüm,haberler iyi.Merzifona sefer düzenleyecekmiş
  • kucuk firmalara destek vermediniz derken tamamen yaniliyorsunuz bencee'' tailwind bir ay icerisinde 40 sector corendon ucusu yapti baska firmalarla da yardimlasiyor,,
  • Her ne kadar Türk denilse de katma değer vergisini Hollanda kapıyor. Getirdiği yolcunun da muslukçu, tamrici yada diğer dar gelir sınıfından olduğunu düşünürsek T.C. ne hiç bir getirisi yok. Bir kaç istihdam dışında.
  • Birazda Karadenize acilin artik yavas yavas kardesim,Trapzon,Artvin,Samsun,Ordu,Rize,Zonguldak,Safranbolu,Bartin,Amasra.... cunku buralara ucuk seferleri var.
  • onur air ucuslari yasaklanmasaydi bu sayiyi bulmaniz imkansizdi ve ayrica hollandada turk operatorde kalmadi batan operatorler sizler sucluyor corendon yuzunden battik vermedikleri destek yuzunden bunlar gercekmidir?bunu gurbetcilerimiz daha iyi bilir elbette bir turk firmanin buyumesi bizleri memnun eder ama kucuk firmalarada destek vermek lazim
Uslu, şirketin Amsterdam'daki merkezinde Türkiye'den gelen gazeteciler için Genel Müdür Yardımcısı Batuhan Karaer ve Finans Koordinatörü Melik Yetim ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, 1997 yılında kurdukları Corendon Şirketler Grubu'nun, hava yolları, tur operatörlüğü ve otelcilik hizmeti verdiğini vurguladı. Hollanda ve Belçika'dan Türkiye'ye yolcu taşıdıklarını belirten Uslu, gruba yeni katılan Corendon Dutch Airlines ile Amsterdam'ın Schiphol Havalimanı'ndan Avrupa'nın çeşitli kentlerine de uçmayı planladıklarını kaydetti.

Corendon Hava Yolu Şirketi'nin 7 uçağı bulunduğunu ifade eden Uslu, 2011 yılında 3 uçağı daha filolarına katmayı planladıklarını dile getirdi. Uslu, 1999 yılından bu yana 7 milyon kişiyi Türkiye'ye uçurduklarını ve 2010 yılında da bir milyon yolcuyu Türkiye'ye taşımış olacaklarını bildirdi. Yolcu taşıma oranlarının bir önceki yıllara göre hep artış gösterdiğini ve Corendon'un pazar payının sürekli genişlediğini vurgulayan Uslu, ''Bugün 400 milyon doları aşan cirosuyla Hollanda'daki bir numaralı Türk turizm grubuyuz. Adeta şampiyonlar liginde yarışıyoruz'' diye konuştu.

Corendon Şirketler Grubu'nun uçuş, satış ve pazarlama alanında ciddi bir güce sahip olduğunu ifade eden Uslu, bu gücün oluşmasında kaliteli ve müşteri odaklı bir hizmet anlayışının etken olduğunu vurguladı.

Corendon'un Hollanda ve Belçika'dan Türkiye'ye en fazla yolcu taşıyan firma olduğunu dile getiren Uslu, bu ülkelerden Türkiye'ye gelen her 4 turistten birinin Corendon'u tercih ettiğini kaydetti. Türkiye'ye getirdikleri turistleri Ege ve Akdeniz'de 300'ü aşkın otele yönlendirdiklerini kaydeden Uslu, 2004 yılında otelciliğe de el attıklarını bildirdi. Uslu, ''Bodrum'da üç butik otelin işletmesini aldık, ardından portakal diyarı Finike'de 297 odalı, 5 yıldızlı Presa di Finica Hotel'in işletmeciliğine başladık. 5 yıldızlı otel işletmeciliğini farklı konseptlerle genişletmeyi planlıyoruz'' dedi.
CORENDON'UN YENİ ROTASI NERESİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 13 yıl önce
başka yer bulamamışmı merzifona uçacakmış??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kaç yıl içerisinde bu ismi daha çok duyacağımıza inanıyorum. Çünkü işleyişi ve personeli çalışkan ve ileri görüşlü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
corendon la görüştüm,haberler iyi.Merzifona sefer düzenleyecekmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kucuk firmalara destek vermediniz derken tamamen yaniliyorsunuz bencee'' tailwind bir ay icerisinde 40 sector corendon ucusu yapti baska firmalarla da yardimlasiyor,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her ne kadar Türk denilse de katma değer vergisini Hollanda kapıyor. Getirdiği yolcunun da muslukçu, tamrici yada diğer dar gelir sınıfından olduğunu düşünürsek T.C. ne hiç bir getirisi yok. Bir kaç istihdam dışında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birazda Karadenize acilin artik yavas yavas kardesim,Trapzon,Artvin,Samsun,Ordu,Rize,Zonguldak,Safranbolu,Bartin,Amasra.... cunku buralara ucuk seferleri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onur air ucuslari yasaklanmasaydi bu sayiyi bulmaniz imkansizdi ve ayrica hollandada turk operatorde kalmadi batan operatorler sizler sucluyor corendon yuzunden battik vermedikleri destek yuzunden bunlar gercekmidir?bunu gurbetcilerimiz daha iyi bilir elbette bir turk firmanin buyumesi bizleri memnun eder ama kucuk firmalarada destek vermek lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000