06 Ağustos 2014, Çarşamba 11:52:33

CORENDON'UN HEDEFİ 2.5 MİLYON YOLCU

1997’de Hollanda’da Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu tarafından kurulan Corendon Turizm Grubu, 650 milyon dolar ciroyla 2013’te Hollanda ve Belçika tur operatörleri arasında ilk 3’e girdi.
  • Şirkette kraldan çok kralcılar var. Birilerinin üstüne basıp tepeye çıkan adam çok. Bu şirket sahipleri tarafından bilinmese de böle.
  • Operasyon ve yer işletme'nin maşallahı var, iyi çalışıyorlar, kabin memuru arkadaşların da canları çıksa'da emekleri görmezden gelemez, ofis ve geri hizmet çalışanları son derece deneyimli ve çalışkan, teknik zaten ''maşallah'' dedirten bir kadro ve teknik deneyime sahip, birim yöneticileri personelle iç içe, şimdi birileri soruyor, neden bu kadar övülüyor, acaba rüşvet olayı mı var diye ? Bu sorunun yanıtını, diğer haber yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz, eleştiri nasıl yapılıyor, sıradan bir haber altında ki yorumları incelerseniz görürsünüz, başarı önce kalite ile gelir, kalite ise, personel sağlığı ve emniyetini ön planda tutarak sağlanır, personele gerekli değeri veren şirketlerin başarıya ulaşması hiç zor değil. Kusursuz diyen kimse yok, elbet kusur vardır, fakat başarı ve kalite de takdir edilmelidir. Kalifiye personelini her zaman elinde tutmaya çalışan corendon'a ve corendon çalışanlarına daha fazla kazançlar dilerim. Özellikle 50 derecede canı pahasına apron çalışanlarına.
  • Artık İSTANBUL'a da açın bir base yerinize uçanlar köşe oldu ..!!
  • Corendon finansini iyi kullanan basarili op yapan bir sirket ancak bu kadar ovulmesinin gerekcesi nedir bu sitede? Sacma sapan haberler ile ovulmesinin altinda bir rusvet ariyoruz artik
  • Corendon Airlines başarılı bir şirket. Ama geçenlerde şirket çalışanları için yapılan bir kutlama haberinde, bazı arkadaşlar etkinliğe sadece üst yönetimin katıldığını yazdılar. Eğer öyle olduysa, yanlış yapmışlar, bir şirket böyle etkinliklerde çalışanları arasında ayırım yapmamalı. Alt kademe çalışanlar küstürülürse başarı sürekli olmaz.
  • 2- gurur duyuyorum, allah'ım herkese, sevdiği işi, sevdiği yerde yapmasını nasip etsin. yüzlerce çalışanla, yaz kış demeden, yurt içi yurt dışı demeden, sıcakta, soğukta, apronda, ofiste ve var olduğumuz tüm yerde şirketimizi en iyi şekilde anmak da bizim görevimizdir. Tüm havacılık çalışanı arkadaşlarıma, sky havayolları mağdurlarına, thy mağdurlarına, en kısa zamanda mutlu bir iş hayatı diliyorum. Hepinize iyi çalışmalar ve sağlıklı günler diliyorum.
  • 1-10 yıldır şirketimde hizmet ediyorum, elbette dar boğazlardan geçtiğimiz dönemler olmuştur, 10 yıldır, 3 kere maaşımız gecikmemiştir. kimse mağdur edilmemiştir, yöneticilerimiz özllikle kadrolu tüm personelinin her türlü sorunu ve derdiyle ilgilenmiş, gereken tüm ilgi ve hassasiyeti göstermiş ve göstermeye de devam etmektedir, ben bir yönetici ya da yönetici asistanı değilim, maaşlı bir işçiyim. Elbette farklı tercihlerden dolayı şirketimizden ayrılan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olmuştur, tercihlerine her zaman çalışanlar olarak saygı duyduk ve destekledik, biz öyle güzel bir aileyiz ki, tüm havacı arkadaşlarıma aynı huzuru ve ortamı dilerim. istisnai ve kişisel sorunlar ara ara hepimiz duymaktayız, her şirkette olabilen sorunlar olabilir, beni bir kısmınız yalaka olarak da niteleyebilirsiniz, şirketimin, kurulduğu günden bu güne kadar, havacılık sektörüne katkısı, personeline hassasiyeti ve iç huzuru için, disiplinden taviz vermeden, personelden yana kullandığı tavırları için
  • basarilarinizin devamini cenabi hakk´tan temenni ederiz!

2013’te 750 bin Hollandalı ve Belçikalı, Corendon’u tercih ederken bunlardan 500 bininin tatil tercihi Türkiye oldu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Corendon Turizm Grubu’nun bünyesindeki Antalya merkezli Corendon Airlines ise bugün 36 ülkede 150 havalimanına uçan uluslararası bir havayolu konumuna ulaştı. Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 2014 Nisan ayı itibariyle Almanya pazarına hızlı bir giriş yaptıklarını ve bu yıl taşıyacağı Alman turist hedefini yaklaşık 15 havalimanından 250 bin koltuk olarak belirlediklerini bildirdi.

Otelcilik hizmeti de var

Corendon Turizm Grubu, 900’ün üzerinde personeli istihdam eden; Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines, Corendon Touristic, Corendon Travel Holland, Corendon Travel Belgium ve Corendon Hotels gibi sektörlerinde söz sahibi şirketleri bünyesinde barındırıyor. Grup, işlettiği otel sayısını 5’e çıkararak otelcilik sektöründeki yatırımlarını genişletti.

Hedef 2.5 milyon yolcu

Corendon Airlines, 2014’te yüzde 10-15 büyümesi beklenen Alman pazarına girmesi ile birlikte oluşan talep artışını karşılamak için filosundaki uçak sayısını 12’ye çıkardı.

Yıldıray Karaer, Corendon Dutch Airlines ile birlikte geçtiğimiz yıl 2 milyon yolcu taşıdıklarını, 2014 hedeflerinin ise Almanya gibi yeni girdikleri pazarlar ile birlikte 2.5 milyon yolcu taşımak olduğunu belirtti.

CORENDON'UN HEDEFİ 2.5 MİLYON YOLCU

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Havacılık ~ 10 yıl önce
Şirkette kraldan çok kralcılar var. Birilerinin üstüne basıp tepeye çıkan adam çok. Bu şirket sahipleri tarafından bilinmese de böle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corendon ~ 10 yıl önce
Operasyon ve yer işletme'nin maşallahı var, iyi çalışıyorlar, kabin memuru arkadaşların da canları çıksa'da emekleri görmezden gelemez, ofis ve geri hizmet çalışanları son derece deneyimli ve çalışkan, teknik zaten ''maşallah'' dedirten bir kadro ve teknik deneyime sahip, birim yöneticileri personelle iç içe, şimdi birileri soruyor, neden bu kadar övülüyor, acaba rüşvet olayı mı var diye ? Bu sorunun yanıtını, diğer haber yorumlarına bakarak anlayabilirsiniz, eleştiri nasıl yapılıyor, sıradan bir haber altında ki yorumları incelerseniz görürsünüz, başarı önce kalite ile gelir, kalite ise, personel sağlığı ve emniyetini ön planda tutarak sağlanır, personele gerekli değeri veren şirketlerin başarıya ulaşması hiç zor değil. Kusursuz diyen kimse yok, elbet kusur vardır, fakat başarı ve kalite de takdir edilmelidir. Kalifiye personelini her zaman elinde tutmaya çalışan corendon'a ve corendon çalışanlarına daha fazla kazançlar dilerim. Özellikle 50 derecede canı pahasına apron çalışanlarına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Artık İSTANBUL'a da açın bir base yerinize uçanlar köşe oldu ..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rusvet ~ 10 yıl önce
Corendon finansini iyi kullanan basarili op yapan bir sirket ancak bu kadar ovulmesinin gerekcesi nedir bu sitede? Sacma sapan haberler ile ovulmesinin altinda bir rusvet ariyoruz artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haldun ~ 10 yıl önce
Corendon Airlines başarılı bir şirket. Ama geçenlerde şirket çalışanları için yapılan bir kutlama haberinde, bazı arkadaşlar etkinliğe sadece üst yönetimin katıldığını yazdılar. Eğer öyle olduysa, yanlış yapmışlar, bir şirket böyle etkinliklerde çalışanları arasında ayırım yapmamalı. Alt kademe çalışanlar küstürülürse başarı sürekli olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katılıyorum. ~ 10 yıl önce
10 yıl kutlamasına, şirketin en eski personelleri katılmalıyken, geçmiş yıllarını, onca emek verenler yerine, çalışanları temsilen birim yöneticilerinin gitmesi, oldukça çirkin oldu. Ama onu corendon telafi etmek adına, ard arda 2-3 faaliyetle telafi etmeye çalıştı. Açık hava mangal partileri, ramazan yemeği etkinlikleri v.s gibi, ( detay anlatmak pek hoş olmadı üzgünüm ) sonuç itibariyle, olabilecek hataları da telafi etmek adına şirket çaba sarf ediyor.
corendon ~ 10 yıl önce
2- gurur duyuyorum, allah'ım herkese, sevdiği işi, sevdiği yerde yapmasını nasip etsin. yüzlerce çalışanla, yaz kış demeden, yurt içi yurt dışı demeden, sıcakta, soğukta, apronda, ofiste ve var olduğumuz tüm yerde şirketimizi en iyi şekilde anmak da bizim görevimizdir. Tüm havacılık çalışanı arkadaşlarıma, sky havayolları mağdurlarına, thy mağdurlarına, en kısa zamanda mutlu bir iş hayatı diliyorum. Hepinize iyi çalışmalar ve sağlıklı günler diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
tuzu kuru adam acaba su an orda calismio olsan kimbilir burda nasil oterdin,iki yuzlu millet
Corendon ~ 10 yıl önce
1-10 yıldır şirketimde hizmet ediyorum, elbette dar boğazlardan geçtiğimiz dönemler olmuştur, 10 yıldır, 3 kere maaşımız gecikmemiştir. kimse mağdur edilmemiştir, yöneticilerimiz özllikle kadrolu tüm personelinin her türlü sorunu ve derdiyle ilgilenmiş, gereken tüm ilgi ve hassasiyeti göstermiş ve göstermeye de devam etmektedir, ben bir yönetici ya da yönetici asistanı değilim, maaşlı bir işçiyim. Elbette farklı tercihlerden dolayı şirketimizden ayrılan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz olmuştur, tercihlerine her zaman çalışanlar olarak saygı duyduk ve destekledik, biz öyle güzel bir aileyiz ki, tüm havacı arkadaşlarıma aynı huzuru ve ortamı dilerim. istisnai ve kişisel sorunlar ara ara hepimiz duymaktayız, her şirkette olabilen sorunlar olabilir, beni bir kısmınız yalaka olarak da niteleyebilirsiniz, şirketimin, kurulduğu günden bu güne kadar, havacılık sektörüne katkısı, personeline hassasiyeti ve iç huzuru için, disiplinden taviz vermeden, personelden yana kullandığı tavırları için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dus agent ~ 10 yıl önce
basarilarinizin devamini cenabi hakk´tan temenni ederiz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000