31 Ekim 2016, Pazartesi 10:00:19

Corendon'dan pilot adaylarına iyi haber

Corendon Airlines, uçuş okullarından mezun olan pilotlara “Tip” eğitimi aldırmaya devam ediyor.
  • Sadece Türk uçuş okullarından gelenleri mi kabul ediyorlar??
  • Çok güzel firmamiz bizim maaslarida bir gözden gecirip eleman çikarip durmasa iyi olacak
  • Cok haklısın arkadaş ama bu millet anlamaz uyarıları. Orda tanıdığınız torpiliniz yoksa sakın gitmeyin derim. Ama tip paranızı verirlerse gidin sözleşmeyi iyi okuyun başarısız olursanız tip parası istenir maddesi var ise vede torpiliniz yoksa %100 başarısız olacaksınız tabii bu uyarım anlayana. Ana tanıdığın torpiliniz yada kaptan baban varsa %100 başarılı olucaksın istersen ucağı çak.tabii yine anlayana.şindi yorumlara bak yok ben tanıdıksız başardım falan filan.anlat anlar he he.. deyip geçin arkadaşlar.
  • :) ya arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz???tüm firmalarda alım yok üstüne adam çıkarıyorlar çıkmış bir deli bedava tip vericem diyor :) bunyda ne kendi web sitesinden nede başka bir yol ile duyuruyor???ALINACAKLAR BELLİ 8 kişi babası pilot hazır elemanlar :) ....boş boş konuşmayın thy 777 filosu fo'larının yarısının babası FI/SFI examiner vs vs :) sistem belli uzaktan bakar dururuz
  • Yalniz arkadaslar hatirlatayim. Bu sozlesmelerin altinda bir madde bulunur. Tip egitimi suresinde istenilen veya umulan verimi alamazlar ise sizden sizi ise almayabilirler. Almadiklari gibi tip egitim ucretinide talep edebilirler. Bu taktigi sektorde bilmeyen yok. " Sen bi baslada bizim ihtiyac cok sanada yer ayiririz " denildikten sonra cesitli bahanelerle elenen ve ise alınmayan cok tipli arkadas taniyorum bilginize.
  • Ahmet Özkan ve erezan Sezgin cpt lar iyidir. Diğer yönetici cptlar vicdansızlardır.
  • Arkadaşlar heveslenmeyin o tipe alınacaklar bellidir. Sen olmıycaksın bunu bil.torpil = tanıdık .
  • Corendon'u niyeti için bile tebrik etmek lazım.Ancak genel olarak sektörün durumu kötü ve tipte 3000 saate yakın FO'lar bile işlerini kaybetmekteler ve iş anlamında bir seçenek şu an ne yazık ki yok.
  • corendon da Ahmet Özkan ve Erezan Sezgin kaptan insan evladıdır. Bazıları gibi soysuz değillerdir onlar tanıdım ordan biliyorum.
  • Super pgs gibi 32 bin euro nakit alipda 100 saat jumpseat ucdukdan sonra icerde torpilin yoksa yakandan tutup atmiolar,basvuranlara bol sanslar. Sanirim mollymawk testi var,dlr testine ragemen daha kolay.

Corendon Airlines, uçuş okullarından mezun olan pilotlara “Tip” eğitimi aldırmaya devam ediyor.

Avrupa’nın en popüler havayollarından Türk menşeili Corendon Airlines, 2015 yılında başlatmış olduğu yeni mezun pilotlar arasında heyecan ve umut uyandıran projeye bu yıl da devam kararı aldı.

Corendon Airlines, uçuş okullarından yeni mezun olan adaylar arasından kendi değerlendirme sürecinden başarıyla geçen adaylarla sözleşme imzalayacak. Seçilen adayların “Tip” eğitim ücretleri, Corendon Havayolları tarafından karşılanacak. Ön değerlendirme sonrası projeye dahil edilecek olan adaylarla Kasım – Aralık ayları içerisinde mülakat ve assessment değerlendirmesi yapılacak. Süreci başarıyla tamamlayan adaylar Ocak ayı itibari ile tip eğitimlerine Mart ayı itibariyle de hat uçuşlarına başlayacaklar.
Ahmet ÖZKAN: “Hedefimiz şirketimize uzun yıllar uçacak Türk yardımcı pilotlar kazandırmak”

Projeyle ilgili konuşan Corendon Airlines Uçuş Eğitim Müdürü Ahmet ÖZKAN, Türk Uçuş Okullarından mezun olan pilot adaylarının yüksek maliyetli tip eğitimlerini Corendon Airlines olarak biz finanse ediyoruz ve bünyemizdeki öğretmenlerimiz ile hat uçuşlarını tamamlayarak şirketimize uzun yıllar uçacak Türk yardımcı pilotlar kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Projeye dahil olmak isteyen adaylar, [email protected] adresine başvurularını yapabilirler.

Corendon'dan pilot adaylarına iyi haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Türk uçuş okulları ~ 7 yıl önce
Sadece Türk uçuş okullarından gelenleri mi kabul ediyorlar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cai cabin crew ~ 7 yıl önce
Çok güzel firmamiz bizim maaslarida bir gözden gecirip eleman çikarip durmasa iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Call of Duty ~ 7 yıl önce
medal of honour
Rumuzsuz pilota ~ 7 yıl önce
Cok haklısın arkadaş ama bu millet anlamaz uyarıları. Orda tanıdığınız torpiliniz yoksa sakın gitmeyin derim. Ama tip paranızı verirlerse gidin sözleşmeyi iyi okuyun başarısız olursanız tip parası istenir maddesi var ise vede torpiliniz yoksa %100 başarısız olacaksınız tabii bu uyarım anlayana. Ana tanıdığın torpiliniz yada kaptan baban varsa %100 başarılı olucaksın istersen ucağı çak.tabii yine anlayana.şindi yorumlara bak yok ben tanıdıksız başardım falan filan.anlat anlar he he.. deyip geçin arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülüyorum ~ 7 yıl önce
1.Alınacaklar belli olsa niye ilan versin özel şirket istediğini, sizin belli dediğinizi alır 2.Başarısız olanın sözleşmesini iptal etmesin ne yapsın peki
Cai ~ 7 yıl önce
Geçen sene alınanlara bir bak bakalım. Hangisi nerden torpilli ? Bilmeden genelleme yapmayın. Geçen sene girenlerin ne şirketten biriyle ilişkisi vardı, ne de başka torpili. Gayet açık ve net.
320 işsiz ~ 7 yıl önce
:) ya arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz???tüm firmalarda alım yok üstüne adam çıkarıyorlar çıkmış bir deli bedava tip vericem diyor :) bunyda ne kendi web sitesinden nede başka bir yol ile duyuruyor???ALINACAKLAR BELLİ 8 kişi babası pilot hazır elemanlar :) ....boş boş konuşmayın thy 777 filosu fo'larının yarısının babası FI/SFI examiner vs vs :) sistem belli uzaktan bakar dururuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabi tabi ~ 7 yıl önce
Tabi tabi.bilmesek inancaz torpilsiz girmismis bende sana.guluyorum
Rumuzsuz Pilot ~ 7 yıl önce
Yalniz arkadaslar hatirlatayim. Bu sozlesmelerin altinda bir madde bulunur. Tip egitimi suresinde istenilen veya umulan verimi alamazlar ise sizden sizi ise almayabilirler. Almadiklari gibi tip egitim ucretinide talep edebilirler. Bu taktigi sektorde bilmeyen yok. " Sen bi baslada bizim ihtiyac cok sanada yer ayiririz " denildikten sonra cesitli bahanelerle elenen ve ise alınmayan cok tipli arkadas taniyorum bilginize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Ahmet Özkan ve erezan Sezgin cpt lar iyidir. Diğer yönetici cptlar vicdansızlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belli ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar heveslenmeyin o tipe alınacaklar bellidir. Sen olmıycaksın bunu bil.torpil = tanıdık .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tango#1 ~ 7 yıl önce
Bıkmadınız bahane uydurmaya, hayırdır DLR geçemeyip ağlayanlardan mısın sen de ?
F/O ~ 7 yıl önce
Corendon'u niyeti için bile tebrik etmek lazım.Ancak genel olarak sektörün durumu kötü ve tipte 3000 saate yakın FO'lar bile işlerini kaybetmekteler ve iş anlamında bir seçenek şu an ne yazık ki yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dlr ~ 7 yıl önce
Yok benim ismim abdulrezzak tandinmi
Sadece ~ 7 yıl önce
corendon da Ahmet Özkan ve Erezan Sezgin kaptan insan evladıdır. Bazıları gibi soysuz değillerdir onlar tanıdım ordan biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Super pgs gibi 32 bin euro nakit alipda 100 saat jumpseat ucdukdan sonra icerde torpilin yoksa yakandan tutup atmiolar,basvuranlara bol sanslar. Sanirim mollymawk testi var,dlr testine ragemen daha kolay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000