23 Eylül 2010, Perşembe 08:21:34

Corendon'dan çevreci proje

Corendon Havayolları Genel Müdürü Yıldıray Karaer, hava trafiğinin çevre üzerinde yarattığı negatif etkilerin AB'de uzun zamandır tartışıldığını söyledi.
  • Corendon'u tebrik etmek gerekir! Türkiyede bir çok şirket Corendonu hep kötüler küçük görür 400 gibi eski uçaklar falan diye küçümserler ama bu sene 2 800 geldi 2011 de 2 tane daha geliyor! Çok istikrarlı büyüyor! Gününde ödeme yapıyor! Kimseye borcu yok! buna bişeyler bulamayan zihniyet havacılığına pilotlarına uçuşlarına laf etmeye başladılar! Fakat bilmezler kimse kuruluşundan beri daha 1 tane Kuyruk Vurma sürtme olayı kazası belası olmayan tek şirket Türkiye'de! Kısaca ekibide pilotlarıda yer çalışanıda işini en iyi yapan şirket! Atlasa ,Pegasusa Turkuaza ve Onur a bakın kaç tane olayları ve kötü yaşanmış olayları var! Bu istikrar umarım bozulmaz insanların yüzü hep güler! Patronuda tebrik etmek gerek! Aldığı son ekipte çok iyi çıktı!
  • HAPPY WITH CORENDON:)))
  • gurur duyuyorum
  • istikrarlı büyüyüşleri, sağlam adımlarla, doğru standart, güvenilir ve de dünyaya yaraşır bir havayolu örneği gösteren CORENDON u tebrik etmemek elde değil. yürüdüğünüz yolda herkese başarıların devamını dileriz.
  • Tebrik ediyorum. Kendi içinde yoğrulan , terbiyesi ile çalışanı ile örnek olucak bir charter firması . Başarılarının devamını diliyorum.
Karbon salınımının çevre üzerindeki olumsuz etkilerini minimize etmek adına AB bünyesinde faaliyet gösteren "AB Salım Ticareti Programı"nın gelecek yıl itibariyle sivil havacılık şirketlerine yönelik somut adımlar atmaya hazırlandığına işaret eden Karaer, program kapsamında bir şirketin yükümlülüklerini yerine getirmesi için ya salımlarını azaltması ya da başka bir yerde yapılmış "salınım azaltımlarını" alması gibi iki seçenek sunulduğunu vurguladı. Karbon salınımının önemli bir çevre sorunu haline dönüştüğüne işaret eden Karaer, bunda payı olan tüm firmaların konuya samimiyetle yaklaşması gerektiğini kaydetti. Corendon Havayolları olarak TEMA Vakfı ile ortaklaşa bir sorumluluk çalışması yürütmeye başladıklarını belirten Karaer, fidanların dikilmeye başlandığını belirtti ve ekledi: "Bu projeyle, şirketlerin karbon salınımına kendi imkânlarıyla çözüm üretebileceğini kanıtladık. 10 hektarlık Corendon ormanında 15 bin fidan dikilecek ve uçakların saldığı korbondioksitin zararı telafi edilecek."



Corendon'dan çevreci proje

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Corendon'u tebrik etmek gerekir! Türkiyede bir çok şirket Corendonu hep kötüler küçük görür 400 gibi eski uçaklar falan diye küçümserler ama bu sene 2 800 geldi 2011 de 2 tane daha geliyor! Çok istikrarlı büyüyor! Gününde ödeme yapıyor! Kimseye borcu yok! buna bişeyler bulamayan zihniyet havacılığına pilotlarına uçuşlarına laf etmeye başladılar! Fakat bilmezler kimse kuruluşundan beri daha 1 tane Kuyruk Vurma sürtme olayı kazası belası olmayan tek şirket Türkiye'de! Kısaca ekibide pilotlarıda yer çalışanıda işini en iyi yapan şirket! Atlasa ,Pegasusa Turkuaza ve Onur a bakın kaç tane olayları ve kötü yaşanmış olayları var! Bu istikrar umarım bozulmaz insanların yüzü hep güler! Patronuda tebrik etmek gerek! Aldığı son ekipte çok iyi çıktı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAPPY WITH CORENDON:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gurur duyuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istikrarlı büyüyüşleri, sağlam adımlarla, doğru standart, güvenilir ve de dünyaya yaraşır bir havayolu örneği gösteren CORENDON u tebrik etmemek elde değil. yürüdüğünüz yolda herkese başarıların devamını dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrik ediyorum. Kendi içinde yoğrulan , terbiyesi ile çalışanı ile örnek olucak bir charter firması . Başarılarının devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000