22 Mayıs 2009, Cuma 14:24:11

Corendon'dan A.Ü SHYO'da 'Kariyer Günü'

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sivil havacılık Yüksek Okulu'nda her yıl düzenlenen 'Kariyer Günü' konferansının konukları Corendon Havayolları oldu.
  • sivil havacılık okulu mezunlarına Allahtan sabır dilerim.lisanssız 5 yıllık tekniksen adayı arkadaşların gerçekten çok ama çok çalışmaları lazım.
  • Arakdaşa katılıyorum...aile efradı şirketi :)) Karaer ailesinin keyfi ve kişisel yönetimiyle idare ediliyor.Onun için kariyer için daha ciddi ve kurumsal şirketleri terdih edin derim..
  • corendon havayollari kurumsal bir sirket degildir akrabalarin,aile esrafının kilit noktada oldugu klasik bir firmadir. ederi de budur sivil havacilikta istihdam saglamasi guzel, bu yonden tebrik edilmesi gerekir,ama buyumesi ve vizyon sahibi olmasi imkansızdır,personel sirkulasyonundan gayet rahat kanıtlanabilir bu tez. kısın ucakların kiraya verilememesi durumunda sıkıntılar baslar. ben de bir shyo mezunu olarak gozlemim issiz olanlara handling kapıları sonuna kadar acıktır,ama kariyer olarak ne kadar tatmin eder bilemem.
  • ARKADAŞIM UÇAK MODELİ YADA UÇAĞIN YAŞI NEYİ BELİRTİYOR SENİN İÇİN THY NİN HURDA DEDİĞİN UÇAKLARI HİÇ ARIZA ÇIKARMADAN USTA PİLOT EKİBİ EŞLİĞİNDE DURMADAN YERDE YATMADAN UÇUYOR PEKİ THY SON MODEL YENİ NESİL 800 Ü AMS ALNINA ÇAKIYOR TAMAMEN PİLOTAJ HATASINDAN. BU NE DEMEK UÇAGIN MARKASI MODELİ YAŞI BİR ÖNEM TAŞIMIYOR BAKARSAN BAĞ BAKMAZSAN ENKAZ OLUYOR B
  • birisi kendine bakmak lazım demiş.hani bende sorun var benım donem 2007 HEE mezunlarının 15 ve 2008 HEE 30 u da da mı sorun var. Bu okulda okumaktan gururluyum tabi ama sadece gerçekleri görün diye dedim.öyle çıkışta iş vermiyorlar. okula gelmişler okulun buyuk başarısı değil. bizim zamanımızda myteknik te geldi. iş görüşmelerini yaptı. hocalarımız bakın bize muhtaçlar bunlar derken şu kadar verecekler bunu yapacaklar derken sonuç açıklandığında 600 doolar ki o zaman 700 milyona işe aldılar. aynı hocalar başka yapacak birşeyin var mı deyip kabul ettirdiler. ondan gerçekler o okulun dışında.okuyan arkadaşların sadece hayallerini kuralken iyi kursunlar issiz kalınca yıkım olmasın
  • Arkadaşım hangi başarıdan bahsediyor bilmiyorum ama 5 uçağa çıktık derken THY nin hurdalarını ucuz diye almaksa,(kapında 8 ea 737-800 beklerken)Almanyaya ilk uçuşunda tur operatöründen veto yemekse,tüm kış aralıksız uçup personelin hacirah ve maaşlarını geciktirmek başarı ise bu şirketi ayakta alkışlamak istiyorum..
  • FİLOSUNU KISA SÜREDE BEŞ UÇAĞA ÇIKARAN OPERASYONLARINI GECİKMESİZ VE YOLCU MEMNUNİYET ORANLARINI YÜKSELTEREK DEVAM ETTİREN SEKTÖRDE EMİN ADIMLARLA İLERLEYEN BİR ŞİRKET VE AYNI ZAMANDA TUR OPERATÖRÜDÜR CORENDON.HEPBİRLİKTE AYAKTA ALKIŞLAYALIM GÖNÜLDEN EMEGİ GEÇEN UÇUŞ EKİPLERİNİ VA ŞİRKET ÇALIŞANLARINI TÜRKİYEDE ANTALYADA GÜZEL YERLERE GELMİŞ ÖNÜ AÇIK BİR ŞİRKET
  • Bu site kurulduğundan ve yoruma izin verdiğinden bu yana birileri kendini havacılık gurusu zannedip etrafa akıl dağıtıyor. Kovulanlar gelip şirketlere olan kinlerini, nefretlerini buraya kusuyor. Sizden olumlu eleştiri bekleyen yok, olmadı da zaten. Çocuk azarlar gibi yazmaktan başka kimseye bir faydanızın dokunmayacağı da aşikar. Birisi çıkar ayranı yok içmeye diye laf atarsa cevabı verilir. İnsanlara mütevazılığı elden bırakmamak gerektiğini söylemek burnu kalkıklıktır. Sen kimsin ki insanlara mütevazı olun diyorsun? Bir low-cost şirketten B787 uçurmasını mı bekliyorsunuz? O uçan eşşekler en azından uçabiliyor, bütün kış sezonu yatıp semirmiyor.
  • CORENDON 25 TEMMUZ 2005 YILINDA ILK DIS HAT DIREKT UCUSUNU ESKISEHIRE GERCEKLESTIREN SIRKETTIR.AMA DAHA SONRA AYNI SIREKTE UCUS IZNI VERILMEMEKTETIR.BUNUN IZAHINI BULAMIYRUM BIR TURLU.HALBUKI BU GUNKU SARTLAR DAHA UYGUN ALS VAR TERMINAL DAHA DUZGUN.FREEBIRD TRABZONSPORU A320 ILE GETIREBILIYOR BOING 737 YE IZIN VERILMIYOR
  • Canım kardeşim çok haklısın içinin rahat etmesi için yazıyorum zaten SHGM'de konuya senin baktığın gibi bakıyor sözünü ettiğin okulun hocaları bulmuşlar bir kaç öğrenciği onların omuzuna basark hoca olmuşlar öğrencilere hiç bir katkılarının olmadığını biz biliyoruz öğrencilerin sayesinde hoca olmuşlar o kadar ancak ender hoca hariç. o kendini parcalıyor onu biliyoruz.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nun her bahar döneminde organize ettiği 'Kariyer Günü' konferansı dün gerçekleştirildi.

Mezun olacak öğrencilerin, Kariyer Günü'ne gelen şirket yetkililerine, personel alımları ile ilgili ve şirketin yapısı hakkında sorular sordukları, iş hayatı ile ilgili daha detaylı bilgilerin konuşulduğu konferansın bu seneki konuğu Corendon Havayolları yetkilileriydi.

Mezun olacak öğrencilerin, Corendon Havayolları’nda işlerin nasıl yürüdüğü, neden Corendon tercih edilmeli sorularına içtenlikle cevap veren Corendon yetkilileri arasında neşeli dakikalar da yaşandı.

Corendon Airlines

Corendon Airlines

Corendon Airlines

Corendon Airlines

Corendon Airlines

Corendon'dan A.Ü SHYO'da 'Kariyer Günü'

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 15 yıl önce
sivil havacılık okulu mezunlarına Allahtan sabır dilerim.lisanssız 5 yıllık tekniksen adayı arkadaşların gerçekten çok ama çok çalışmaları lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arakdaşa katılıyorum...aile efradı şirketi :)) Karaer ailesinin keyfi ve kişisel yönetimiyle idare ediliyor.Onun için kariyer için daha ciddi ve kurumsal şirketleri terdih edin derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
corendon havayollari kurumsal bir sirket degildir akrabalarin,aile esrafının kilit noktada oldugu klasik bir firmadir. ederi de budur sivil havacilikta istihdam saglamasi guzel, bu yonden tebrik edilmesi gerekir,ama buyumesi ve vizyon sahibi olmasi imkansızdır,personel sirkulasyonundan gayet rahat kanıtlanabilir bu tez. kısın ucakların kiraya verilememesi durumunda sıkıntılar baslar. ben de bir shyo mezunu olarak gozlemim issiz olanlara handling kapıları sonuna kadar acıktır,ama kariyer olarak ne kadar tatmin eder bilemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADAŞIM UÇAK MODELİ YADA UÇAĞIN YAŞI NEYİ BELİRTİYOR SENİN İÇİN THY NİN HURDA DEDİĞİN UÇAKLARI HİÇ ARIZA ÇIKARMADAN USTA PİLOT EKİBİ EŞLİĞİNDE DURMADAN YERDE YATMADAN UÇUYOR PEKİ THY SON MODEL YENİ NESİL 800 Ü AMS ALNINA ÇAKIYOR TAMAMEN PİLOTAJ HATASINDAN. BU NE DEMEK UÇAGIN MARKASI MODELİ YAŞI BİR ÖNEM TAŞIMIYOR BAKARSAN BAĞ BAKMAZSAN ENKAZ OLUYOR B

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
birisi kendine bakmak lazım demiş.hani bende sorun var benım donem 2007 HEE mezunlarının 15 ve 2008 HEE 30 u da da mı sorun var. Bu okulda okumaktan gururluyum tabi ama sadece gerçekleri görün diye dedim.öyle çıkışta iş vermiyorlar. okula gelmişler okulun buyuk başarısı değil. bizim zamanımızda myteknik te geldi. iş görüşmelerini yaptı. hocalarımız bakın bize muhtaçlar bunlar derken şu kadar verecekler bunu yapacaklar derken sonuç açıklandığında 600 doolar ki o zaman 700 milyona işe aldılar. aynı hocalar başka yapacak birşeyin var mı deyip kabul ettirdiler. ondan gerçekler o okulun dışında.okuyan arkadaşların sadece hayallerini kuralken iyi kursunlar issiz kalınca yıkım olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşım hangi başarıdan bahsediyor bilmiyorum ama 5 uçağa çıktık derken THY nin hurdalarını ucuz diye almaksa,(kapında 8 ea 737-800 beklerken)Almanyaya ilk uçuşunda tur operatöründen veto yemekse,tüm kış aralıksız uçup personelin hacirah ve maaşlarını geciktirmek başarı ise bu şirketi ayakta alkışlamak istiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
FİLOSUNU KISA SÜREDE BEŞ UÇAĞA ÇIKARAN OPERASYONLARINI GECİKMESİZ VE YOLCU MEMNUNİYET ORANLARINI YÜKSELTEREK DEVAM ETTİREN SEKTÖRDE EMİN ADIMLARLA İLERLEYEN BİR ŞİRKET VE AYNI ZAMANDA TUR OPERATÖRÜDÜR CORENDON.HEPBİRLİKTE AYAKTA ALKIŞLAYALIM GÖNÜLDEN EMEGİ GEÇEN UÇUŞ EKİPLERİNİ VA ŞİRKET ÇALIŞANLARINI TÜRKİYEDE ANTALYADA GÜZEL YERLERE GELMİŞ ÖNÜ AÇIK BİR ŞİRKET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu site kurulduğundan ve yoruma izin verdiğinden bu yana birileri kendini havacılık gurusu zannedip etrafa akıl dağıtıyor. Kovulanlar gelip şirketlere olan kinlerini, nefretlerini buraya kusuyor. Sizden olumlu eleştiri bekleyen yok, olmadı da zaten. Çocuk azarlar gibi yazmaktan başka kimseye bir faydanızın dokunmayacağı da aşikar. Birisi çıkar ayranı yok içmeye diye laf atarsa cevabı verilir. İnsanlara mütevazılığı elden bırakmamak gerektiğini söylemek burnu kalkıklıktır. Sen kimsin ki insanlara mütevazı olun diyorsun? Bir low-cost şirketten B787 uçurmasını mı bekliyorsunuz? O uçan eşşekler en azından uçabiliyor, bütün kış sezonu yatıp semirmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
CORENDON 25 TEMMUZ 2005 YILINDA ILK DIS HAT DIREKT UCUSUNU ESKISEHIRE GERCEKLESTIREN SIRKETTIR.AMA DAHA SONRA AYNI SIREKTE UCUS IZNI VERILMEMEKTETIR.BUNUN IZAHINI BULAMIYRUM BIR TURLU.HALBUKI BU GUNKU SARTLAR DAHA UYGUN ALS VAR TERMINAL DAHA DUZGUN.FREEBIRD TRABZONSPORU A320 ILE GETIREBILIYOR BOING 737 YE IZIN VERILMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Canım kardeşim çok haklısın içinin rahat etmesi için yazıyorum zaten SHGM'de konuya senin baktığın gibi bakıyor sözünü ettiğin okulun hocaları bulmuşlar bir kaç öğrenciği onların omuzuna basark hoca olmuşlar öğrencilere hiç bir katkılarının olmadığını biz biliyoruz öğrencilerin sayesinde hoca olmuşlar o kadar ancak ender hoca hariç. o kendini parcalıyor onu biliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000